Lijst 13 kleding winkels in Bospolder-Tussendijken Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-12

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Bospolder-Tussendijken Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Rumba Vintage, First Class Mode, Star Mode & Schoenen, Liems, Baby Luxury Boutique. Laten we het samen ontdekken!

1.Rumba Vintage

Rumba Vintage
In het hart van het bruisende Rotterdam vind je Rumba Vintage, een ware oase voor liefhebbers van vintage vondsten en heerlijke koffie. Stap binnen in een wereld vol unieke kledingstukken, elk zorgvuldig uitgekozen om je te laten schitteren. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze leren jas of een wervelende bloemenjurk, bij Rumba Vintage ben je verzekerd van kwaliteit en stijl.

Maar Rumba Vintage is meer dan alleen een vintage walhalla. Geniet van een kopje koffie die je smaakpapillen zal prikkelen. Gemaakt met passie en precisie, bezorgt elke slok je een ware koffie-ervaring. Ontspan in de gezellige ambiance, omgeven door inspirerende vintage vondsten. Laat de tijd even stilstaan terwijl je je verliest in de schoonheid van het verleden en de heerlijke aroma's van vers gezette koffie. Bij Rumba Vintage beleef je een onvergetelijke ervaring, waar vintage en koffie samenkomen in een perfecte harmonie.

2.First Class Mode

First Class Mode
De Baas en Zijn Medewerkers Supervriendelijk zijn De Baas en Zijn Medewerkers. Maar daar blijft het niet bij. De pakken die ze verkopen zijn geweldig en de schoenen stijlvol. Ik blijf er kopen. En dat is niet voor niets. Want niet alleen zijn de jurken mooi en de prijzen leuk, ook de service is extra. Ze korten de kleding in of passen hem aan. Wat wil een mens nog meer?

Lees meer: Lijst 26 kleding winkels in Rotterdam

3.Star Mode & Schoenen

Star Mode & Schoenen

4.Liems

Liems
  • Beoordeling: 4,1/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Zwartjanstraat 88A, Schiedamseweg 101C, 3026 AE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:00

Ontdek het paradijs voor modeliefhebbers bij Liems! Stap binnen in een adembenemende wereld van stijl en ontdek een eindeloze selectie voor elk seizoen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends of tijdloze klassiekers, Liems heeft het allemaal.

Verwen jezelf in een oase van klantvriendelijkheid, waar het team zich toelegt op het bieden van uitzonderlijke service. Laat je inspireren door de professionele stylisten van Liems, die je graag helpen bij het vinden van de perfecte look voor elke gelegenheid. Met elke aankoop bij Liems, ervaar je niet alleen mode van de bovenste plank, maar ook een onvergetelijke winkelbeleving.

5.Baby Luxury Boutique

Baby Luxury Boutique
Baby-Luxury Boutique ademt luxe en kwaliteit. Hun elegante collectie babyartikelen is een lust voor het oog, met prachtige items die zowel stijlvol als comfortabel zijn voor je kleintje. Elk stuk is met zorg vervaardigd, waardoor kwaliteit en aandacht voor detail worden gegarandeerd. Van schattige kleertjes tot zachte dekens, Baby-Luxury Boutique biedt alles wat je nodig hebt om je baby te verwennen met het beste.

Bestel eenvoudig online en ervaar de eersteklas service van Baby-Luxury Boutique. Hun snelle verzendtijden en zorgvuldige verpakking zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bovendien is de maatvoering ruim, zodat je kleintje jarenlang plezier kan hebben van de prachtige items. Verras je baby vandaag nog met de luxe en kwaliteit van Baby-Luxury Boutique!

6.Ewald's Mode

Ewald's Mode
Ewald's Mode staat bekend om de meesterlijke vaardigheden en passie voor het ambacht van kleermaken. Onze bekwame kleermaker, Ewald, beschikt over een scherp oog voor detail en een onovertroffen gevoel voor stijl, waardoor hij kledingstukken creëert die zowel elegant als functioneel zijn.

Bij Ewald's Mode geloven we dat stijl niet gebonden is aan een budget. Onze prijzen zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van onze klanten, zodat iedereen toegang heeft tot hoogwaardige kleermaakdiensten. Van eenvoudige reparaties tot complexe maatwerkopdrachten, wij staan klaar om u te helpen uw garderobe naar een hoger niveau te tillen. Ervaar het verschil bij Ewald's Mode, waar kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

7.Designer Stories

Designer Stories
Ontdek de wereld van Designer Stories, waar vintage designer tassen tot leven komen! Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieke tas of een uniek statement piece, Designer Stories heeft het allemaal. Onze zorgvuldig gecureerde collectie biedt een breed scala aan stijlen, van de iconische Hermès Birkin tot de chique Chanel 2.55.

Elke tas wordt met de grootste zorg ingepakt door ons deskundige team, zodat deze in onberispelijke staat bij je aankomt. Ervaar de uitzonderlijke klantenservice bij Designer Stories, waar snelle levering en persoonlijke aandacht centraal staan. Laat je inspireren door onze prachtige vintage designer tassen en voeg een vleugje glamour toe aan je garderobe. Designer Stories: where dreams and vintage finds collide.

8.EDC Safety Products BV

EDC Safety Products BV
EDC Safety Products BV is een gerenommeerde winkel die uitblinkt in het leveren van hoogwaardige arbeidsveiligheidsartikelen. Met een uitgebreid assortiment en uiterst deskundig personeel bent u verzekerd van het vinden van de juiste beschermingsmiddelen voor uw specifieke behoeften. De eigenaar is toegewijd aan klanttevredenheid en staat altijd klaar om u met raad en daad bij te staan.

Bij EDC Safety Products BV vindt u alles wat u nodig heeft om veilig en comfortabel te werken. Of het nu gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen of veiligheidskleding, zij hebben het allemaal. Hun professionele adviseurs staan ​​altijd voor u klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste producten en u te voorzien van waardevolle inzichten om uw werkplek veiliger te maken.

9.Arabic Design

Arabic Design
Arabisch ontwerp Ik heb een prachtig, kwalitatief hoogstaande djellaba besteld bij Arabisch ontwerp. Dit was mijn eerste aankoop bij hen, maar zeker niet de laatste keer. Zeker in de coronatijd vond ik het lastig om een betrouwbare winkel te vinden. Maar zij hebben me erg goed geholpen en ik had mijn bestelling binnen 2 dagen in huis. Topservice en topkwaliteit!

Als ik meer sterren kon geven, deed ik het. De kleding is prachtig, maar de service is de reden dat ik graag terugkom. Ga zo door, lieve dames!!!

10.Juli Senses Aromastudio

Juli Senses Aromastudio
Ervaar een ongekende geurbeleving bij Juli Senses Aromastudio! Laat Julia je meenemen op een aromatische reis, waarbij je talloze etherische oliën 'beluistert' en hun krachtige effecten ontdekt. Duik in een wereld van therapeutische geuren die je lichaam, geest en ziel in harmonie brengen.

Onder begeleiding van de deskundige Julia creëer je je eigen persoonlijke bodyolie, afgestemd op jouw unieke behoeften. Begin met een gevoel van vermoeidheid en eindig met een frisse uitstraling en een heerlijke geur die je de hele dag door omringt. Julia's professionele aanpak, vriendelijke persoonlijkheid en aandacht voor detail staan garant voor een onvergetelijke ervaring die je zintuigen zal prikkelen. Boek nu je aroma-avontuur en ontdek de transformatieve kracht van geur!

11.Omer Textiel ورق جدران

Omer Textiel ورق جدران
Kom ontdek bij Omer Textiel het breedste assortiment gordijnen, raamdecoratie, vloerbedekking, behang en verf. Wij bieden een ruime keuze aan kleuren, dessins en materialen die perfect aansluiten bij jouw interieurwensen. Of je nu op zoek bent naar een moderne look of een klassieke uitstraling, bij Omer Textiel vind je gegarandeerd jouw droominterieur.

Ons team van ervaren adviseurs staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met hun kennis en expertise zorgen zij ervoor dat jouw interieurproject een succes wordt. Bezoek onze winkel en laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting. Omarm de mogelijkheden en creëer het interieur waar jij altijd al van hebt gedroomd.

12.Angels Paradise

Angels Paradise
Angels Paradise is een ware hemel voor wie op zoek is naar kwaliteitskleding voor de allerkleinsten. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met het oog op zowel comfort als stijl. Van stoere Spiderman-jassen tot zachte en schattige jurkjes, bij Angels Paradise vind je altijd het perfecte item voor je kleine engel.

En onze service is net zo uitzonderlijk als onze kleding. Bestellingen worden razendsnel geleverd, zodat je je nieuwe aankopen binnenkort al kunt bewonderen. Bovendien staan onze vriendelijke medewerkers altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste product of de juiste maat. Dus, trakteer je kleine prinses of prinsje op een beetje paradijs met Angels Paradise - waar dromen werkelijkheid worden!

13.Brûler Studios

Brûler Studios
Post suggesties