Lijst 14 bars in Bospolder-Tussendijken Rotterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-07-12

Samengesteld uit de beste lijsten over bars in Bospolder-Tussendijken Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Poolcafé Delfshaven, Café Soif, Café "aan Zet", Café "De Grootste Slok", Café vanouds de Molen. Laten we het samen ontdekken!

1.Poolcafé Delfshaven

De plek waar poolen en gezelligheid samenkomen

Poolcafé Delfshaven
  • Beoordeling: 4,5/5 (880 Review by google)
  • Adres:

    Aelbrechtskolk 45B, 3025 HB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 00:00

  • Sfeer:

    Gezellig, ontspannen sfeer met dimlichten en comfortabele zitplaatsen

  • Populaire menu:

    Kipsaté met friet en salade, Spareribs met gebakken aardappelen en groenten, Hamburger met kaas, bacon en friet, Pizza Margherita, Club Sandwich met kip, bacon en avocado

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en attent personeel dat graag meedenkt

  • Muziek:

    Rustige achtergrondmuziek, variërend van akoestische covers tot lounge

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en beveiligingspersoneel aanwezig

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een ontspannen avondje uit

Poolcafé Delfshaven is een gezellige plek waar je kunt genieten van een potje pool en een hapje eten. Het café heeft een eenvoudige maar smakelijke keuken, en de sfeer is altijd gezellig. Of je nu met vrienden komt om een wedstrijd te kijken of gewoon wilt ontspannen, Poolcafé Delfshaven is the place to be.

Het café heeft een ruime keuze aan bieren en andere dranken, en het eten is altijd vers en lekker. Je kunt er onder andere terecht voor hamburgers, pizza's en salades. Ook voor vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze. Of je nu op zoek bent naar een plek om te eten, drinken of gewoon ontspannen, Poolcafé Delfshaven is de perfecte keuze.

2.Café Soif

De perfecte plek voor een ontspannen kop koffie, lunch of borrel

Café Soif
  • Beoordeling: 4,2/5 (626 Review by google)
  • Adres:

    Mathenesserdijk 438 /A, 3026 GV Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 22:00

  • Sfeer:

    Gezellige en ontspannen sfeer met industriële elementen

  • Populaire menu:

    Koffie verkeerd en appeltaart, Speciaalbier van lokale brouwerijen, Veganistische lunchopties, Borrelplank met kazen en vleeswaren, Zoete lekkernijen van Patisserie Het Koekemannetje

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag een praatje maakt

  • Muziek:

    Aangename achtergrondmuziek met een mix van jazz, pop en indie

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen specifieke veiligheidsmaatregelen waargenomen

  • Geschikt voor:

    Bewoners uit de buurt, studenten, jonge professionals

Lees meer: Lijst 29 bars in Rotterdam

3.Café "aan Zet"

Een plek waar je je meteen thuis voelt.

Café "aan Zet"
  • Beoordeling: 4,3/5 (286 Review by google)
  • Adres:

    Schiedamseweg 1, 3026 AA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 01:00

  • Sfeer:

    Gezellig, knus en uitnodigend.

  • Populaire menu:

    Broodje warme brie, Kipkerrie salade, Pannenkoeken, Appeltaart, Koffie met gebak

  • Klantenservice:

    Vriendelijk, attent en behulpzaam.

  • Muziek:

    Zacht achtergrondmuziek.

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen specifieke maatregelen.

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een gezellige plek om te eten, drinken of te werken.

Dompel je onder in de bruisende sfeer van Café 'aan Zet', een waar Walhalla voor Feyenoord-fans en fijnproevers tegelijk. Geniet van een verfrissend biertje terwijl je de laatste voetbalwedstrijden volgt op groot scherm. Het vriendelijke en attente personeel zorgt ervoor dat je niets te kort komt. Maar wacht, er is meer! Het adembenemende uitzicht over Delfshaven maakt elke zonsondergang een schilderij. Of je nu komt voor een potje biljart, een gezellige borrel of een onvergetelijke voetbalavond, Café 'aan Zet' heeft voor elk wat wils. Stap binnen en laat je verrassen door deze oase van plezier."

4.Café "De Grootste Slok"

Café "De Grootste Slok"
"Café 'De Grootste Slok' is een knus buurtcafé waar iedereen zich snel thuisvoelt. Het is een oase van gezelligheid, met een interieur dat je doet denken aan een warme omhelzing. De kerstversiering is een must-see: een feestelijke explosie van lichtjes, slingers en kerstbomen die de hele zaak omtovert in een winterwonderland.

Stap binnen en laat je meevoeren in de ontspannen sfeer. Geniet van een welverdiend drankje aan de bar, praat gezellig bij met vrienden of maak nieuwe kennissen. 'De Grootste Slok' is de perfecte plek om de dag op een ontspannen manier af te sluiten of om een onvergetelijke avond door te brengen. Het is een café waar je je welkom voelt, waar de drankjes goed zijn en waar de gesprekken altijd boeiend zijn."

5.Café vanouds de Molen

Café vanouds de Molen
Café vanouds de Molen is een verborgen juweeltje in het hart van de stad. Stap binnen en laat je meevoeren in de warme en uitnodigende sfeer. Of je nu zin hebt in een verfrissende pint op een zwoele zomerdag of een gezellig avondje uit met vrienden, dit café heeft alles wat je zoekt. Weg van de drukte van de hoofdstraten, vind je hier een oase van rust waar je even helemaal kunt ontspannen.

Bij Café vanouds de Molen draait alles om gezelligheid. De twee gastvrouwen verwelkomen je met open armen en zorgen ervoor dat je je meteen thuisvoelt. Geniet van een heerlijk kopje koffie, een ambachtelijk biertje of een smakelijke lunch terwijl je geniet van het huiselijke gevoel. Of je nu een vaste klant bent of voor het eerst binnenstapt, je zult je hier altijd welkom voelen. Kom langs en ervaar de unieke charme van dit bijzondere café!

6.Café Tante Sidonia

Café Tante Sidonia
Kom binnen in Café Tante Sidonia, een sfeervolle kroeg waar je altijd welkom bent voor een drankje en een praatje. Geniet van de gezellige ambiance en vraag gerust een liedje aan uit onze uitgebreide jukebox. Laat je verrassen door de heerlijke drankjes en hapjes, en voel je thuis in dit charmante café.

Tante Sidonia is de ideale plek voor een pauze tijdens je stedentrip of een gezellig avondje uit. Neem plaats aan de bar of zoek een knus plekje aan een tafeltje. De vriendelijke bediening staat voor je klaar met een grote glimlach en een luisterend oor. Proef onze lokale bieren, geniet van een verfrissende cocktail of kies uit ons assortiment wijnen. En vergeet niet een hapje te bestellen om je dorst te lessen. Van bitterballen tot kaasplanken, er is voor ieder wat wils bij Café Tante Sidonia.

7.Café Hudson

Café Hudson
Café Hudson is een prachtig café met een uitnodigende ambiance. Het ruimtelijke interieur en het vriendelijke personeel zorgen voor een gezellige sfeer. Geniet van een drankje of hapje in dit sfeervolle café, waar je je meteen thuis zult voelen.

Laat je verwennen door de uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten en dranken. Of je nu zin hebt in een stevige lunch, een lichte snack of een verfrissend drankje, Café Hudson heeft voor ieder wat wils. De versbereide gerechten en zorgvuldig geselecteerde dranken staan garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

8.Cafe de Schans

Cafe de Schans
Café de Schans is een gezellige buurtkroeg waar je heerlijk kunt bijpraten onder het genot van een koud biertje van de tap. Het café heeft een ongedwongen sfeer waar je je snel thuis voelt. Aan de bar kun je gemakkelijk in gesprek raken met de andere gasten, terwijl je aan een tafeltje rustig de krant kunt lezen. De locatie van Café de Schans is perfect, midden in het bruisende hart van de stad. Je kunt er dus gemakkelijk even binnenlopen voor een drankje of een hapje eten.

De prijzen bij Café de Schans zijn zeer redelijk, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een gat in je portemonnee. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, dus je voelt je er altijd welkom. Kortom, Café de Schans is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een gezellige avond uit.

9.Café "Cascade"

Café "Cascade"
Café "Cascade" biedt een gemoedelijke sfeer waar je heerlijk kunt vertoeven, zowel binnen als op het sfeervolle terras. Op een zwoele zomeravond kun je hier aanschuiven voor een verfrissend drankje, terwijl je geniet van het levendige stadsleven dat aan je voorbijtrekt.

Of je nu op zoek bent naar een plek om bij te praten met vrienden of gewoon wilt ontspannen met een goed boek, Café "Cascade" is de ideale bestemming. Dompel jezelf onder in de gezellige ambiance en laat je meevoeren door de ontspannen sfeer. Laat je verrassen door de smakelijke hapjes en drankjes die met zorg en passie worden bereid, allemaal geserveerd met een vleugje gastvrijheid.

10.Villablanca Loungeroom

Villablanca Loungeroom
Villablanca Loungeroom is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, samen met uw favoriete shisha. De menukaart is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar een lichte snack of een uitgebreide maaltijd.

Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen, zodat u kunt genieten van een ontspannen en aangenaam verblijf. Sluit je ogen, ontspan je en laat je meeslepen door de heerlijke geuren en smaken van Villablanca Loungeroom.

11.Café 't Schippertje

Stap binnen bij Café 't Schippertje en laat je meevoeren door de warme en gezellige sfeer. Dit bruine café is een geliefde plek voor buurtbewoners en bezoekers, die hier samenkomen voor een heerlijk kopje koffie of een verfrissend drankje. In het weekend wordt het café omgetoverd tot een levendig podium, waar lokale artiesten hun kunsten vertonen.

Of je nu op zoek bent naar een plek om bij te praten met vrienden, te genieten van livemuziek of gewoon te ontspannen met een kop koffie, Café 't Schippertje heeft voor ieder wat wils. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar met een glimlach en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Ontdek de charme van dit gezellige buurtcafé en laat je verrassen door de gastvrije sfeer en het heerlijke aanbod!

12.Het Wapen Van Delfshaven

Het Wapen Van Delfshaven, waar u altijd welkom bent

Het Wapen Van Delfshaven
  • Beoordeling: 3,4/5 (1009 Review by google)
  • Adres:

    Aelbrechtskolk 29-31, 3025 HB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 21:00

  • Sfeer:

    Gezellig, knus en sfeervol

  • Populaire menu:

    Haringhappen, Kibbeling, Bitterballen, Kaassoufflé, Kroketten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk

  • Muziek:

    Geen muziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Beveiligingscamera's en beveiligingspersoneel

  • Geschikt voor:

    Iedereen die van een gezellige avond uit houdt

13.Koffie- en Theehuis Bospolder

Koffie- en Theehuis Bospolder

14.Hollasian Pop-up Summer Cafe

Hollasian Pop-up Summer Cafe
Midden op een zonnig marktplein opent het Hollasian Pop-up Summer Café haar deuren. Dit gezellige eetcafé serveert een heerlijke selectie gerechten die uw smaakpapillen zullen verleiden. Stap binnen en word begroet door een warme en uitnodigende sfeer, waar de geur van vers gebakken brood en smakelijke koffie in de lucht zweeft.

Laat u verleiden door ons veelzijdige menu, waar zowel fijnproevers als casual eters hun gading zullen vinden. Van ambachtelijke broodjes tot knapperige salades en zoete lekkernijen, er is voor ieder wat wils. Geniet van uw maaltijd op ons gezellige terras, omringd door bloemrijke plantenbakken, of neem plaats in onze sfeervolle binnenruimte, waar de muren versierd zijn met lokale kunst. Kom vandaag nog langs en ervaar de onvergetelijke smaak van het Hollasian Pop-up Summer Café!
Post suggesties