Lijst 12 bars in Buikslotermeer Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-16

Samengesteld uit de beste lijsten over bars in Buikslotermeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Eethuis Has Bereket, coffeecompany, Blue Zone Food Bar at Market 27, Caprichosa restaurant, Granelli Pizza & Pasta Bar. Laten we het samen ontdekken!

1.Eethuis Has Bereket

Eethuis Has Bereket: waar smaak en gezelligheid samenkomen

Eethuis Has Bereket
  • Beoordeling: 4,6/5 (396 Review by google)
  • Adres:

    Gare du Nord 9, 1022 LD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

  • Sfeer:

    Gezellig en informeel met een huiselijke sfeer

  • Populaire menu:

    Kapsalon, Döner kebab, Lahmacun, Pizza, Turkse koffie

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Muziek:

    Türkse popmuziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen specifieke veiligheidsmaatregelen

  • Geschikt voor:

    Mensen die op zoek zijn naar een snelle en betaalbare maaltijd

Eethuis Has Bereket staat bekend om zijn gastronomische hoogstandjes, met als absolute topper de onvergetelijke kapsalon. Bereid met de perfecte verhoudingen van sappig vlees, knapperige frietjes, frisse groenten en heerlijke sauzen, is deze culinaire creatie een ware smaaksensatie. De hartelijke ontvangst en vriendelijke bediening maken de eetbeleving compleet.

Of u nu een snelle hap zoekt of wilt genieten van een uitgebreid diner, Eethuis Has Bereket is de ultieme bestemming voor fijnproevers. Laat u verrassen door de authentieke smaken en beleef een culinaire reis die u niet snel zult vergeten. Wij heten u van harte welkom en garanderen u een onvergetelijke eetervaring.

2.coffeecompany

coffeecompany
**Ontdek de magie van filterkoffie bij Coffeecompany** Ben je op zoek naar de ultieme koffie-ervaring? Dan moet je zeker eens langs bij Coffeecompany. Hun filterkoffie is werkelijk ongeëvenaard, met een verfijnde smaak die je zintuigen zal prikkelen. Elke kop is zorgvuldig bereid van de beste bonen, wat resulteert in een aromatisch en smaakvol brouwsel dat je dag zal opfleuren.

**Een oase van smaak en sereniteit** Bij Coffeecompany vind je meer dan alleen geweldige koffie. Het ruime ontbijtgedeelte biedt een ruime keuze aan sandwiches, pasta's en andere lekkernijen. De twee kamers, gescheiden door een rustige gang, creëren een serene omgeving waar je kunt genieten van je maaltijd in alle rust. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een ontspannen brunch, Coffeecompany is de perfecte plek om je smaakpapillen te verwennen en je ziel te voeden.

Lees meer: Lijst 24 bars in Amsterdam

3.Blue Zone Food Bar at Market 27

Blue Zone Food Bar at Market 27
Ontdek het culinaire walhalla van Blue Zone Food Bar op Markt 27, waar smaak en gemak hand in hand gaan. Geniet van een smakelijke reis door verschillende keukens, met opties voor elk smaakpalet. Van verleidelijke streetfood tot hartverwarmende gerechten, bereid met verse ingrediënten en vakmanschap, is elke hap een feest voor de zintuigen.

Of je nu op zoek bent naar een snelle hap voor onderweg of een gezellige lunch met vrienden, Blue Zone Food Bar verwelkomt je met open armen. Gelegen vlak bij het station, is het de perfecte plek om even bij te tanken voordat je verder gaat met je avonturen. Ervaar de ongedwongen sfeer en geniet van de verfijnde smaken die je smaakpapillen zullen prikkelen.

4.Caprichosa restaurant

Caprichosa restaurant
Bij Caprichosa word je niet alleen verleid door het eten, maar ook door de gezellige sfeer. Neem plaats in het ruime restaurant en geniet van de heerlijke creaties van de chef. Of je nu zin hebt in een sappige hamburger of een verfrissende cocktail, bij Caprichosa ben je aan het juiste adres.

Het vlees van de hamburgers is perfect gebakken en de broodjes zijn heerlijk zacht. Voeg daar nog eens knapperige bacon en gesmolten kaas aan toe, en je hebt een burger om je vingers bij af te likken. En vergeet vooral niet de zelfgemaakte cocktails te proberen. De vriendelijke eigenaar helpt je graag bij het maken van een keuze. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Caprichosa en geniet van een onvergetelijke maaltijd.

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Buikslotermeer Amsterdam

5.Granelli Pizza & Pasta Bar

Granelli Pizza & Pasta Bar
Bij Granelli Pizza & Pasta Bar staat de authentieke Italiaanse smaak centraal. Elk gerecht wordt met liefde en aandacht voor detail bereid, waardoor je even waant in het hart van Italië.

Laat je verleiden door de heerlijke Carbonara, die je terugbrengt naar de sfeervolle trattoria's van Rome. De perfecte balans tussen romige saus, knapperige spek en al dente pasta zal je smaakpapillen doen tintelen. En de vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Vergeet dus de drukke toeristische plekken en ontdek de ware Italiaanse parel in het hart van de stad!

6.Eetcafé ADM noord

Eetcafé ADM noord
Geniet van biologische lekkernijen in de warme ambiance van Eetcafé ADM Noord! Voor slechts €10 smul je van een heerlijke soep, een voedzaam hoofdgerecht en een zoet dessert. Elk hapje is een ode aan biologische kwaliteit, waarbij de smaken dansen op je tong.

De gezellige sfeer nodigt uit om urenlang te tafelen met vrienden of familie. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je helemaal thuisvoelt, terwijl de biologische gerechten je lichaam en ziel voeden. Of je nu een fijnproever bent op zoek naar culinaire hoogstandjes of gewoon verlangt naar een gezonde en smakelijke maaltijd, Eetcafé ADM Noord is the place to be!

7.De Pizzagalerij

De Pizzagalerij
De Pizzagalerij: een culinaire expeditie vol smaak en gezelligheid.

Stap binnen in een wereld waar de geur van versgebakken pizza's je zintuigen streelt. Bij de Pizzagalerij word je begroet door een warm team, klaar om jou een onvergetelijke gastronomische reis te bezorgen. Het unieke concept, waarbij elke pizza met passie en precisie wordt bereid, garandeert een explosie van smaken in je mond. Van de klassieke Margherita tot de avontuurlijke Diavola, er is voor ieder wat wils. Of je nu een pizza liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit, de Pizzagalerij zal je zeker bekoren.

8.Het Groene Veld

Het Groene Veld

9.BoulesBitesBar Amsterdam

De perfecte plek om te genieten van een borrel met vrienden of collega's in een gezellige ambiance.

BoulesBitesBar Amsterdam
  • Beoordeling: 3,5/5 (151 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 2009, 1025 XL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Sfeer:

    Gezellige en informele sfeer met een ruime opzet.

  • Populaire menu:

    - Boules Bites Mix - Bitterballen - Kaassoufflés - Satékroketten - Kipkrokant

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat snel bedient.

  • Muziek:

    Achtergrondmuziek met een mix van pop en rock.

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen specifieke veiligheidsmaatregelen opgemerkt.

  • Geschikt voor:

    Geschikt voor vrienden, families en collega's die gezellig willen borrelen.

BoulesBitesBar is een heerlijke plek om op een regenachtige dag gezellig jeu de boules te spelen onder het genot van een hapje en een drankje. Het is een superleuke activiteit voor twee, maar ook voor groepen vrienden of familie.

Hoewel de tent op zich erg leuk is, is het helaas wel erg gehorig. Het zou fijn zijn als er een mogelijkheid zou zijn om even rustig te zitten, maar de akoestiek van de locatie is daar helaas niet naar. Het eten en drinken is wel goed, maar niet bijzonder.

10.Smokey Burger

De lekkerste burgers in Amsterdam!

Smokey Burger
  • Beoordeling: 3,3/5 (163 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 140, 1025 EZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    16:00 tot 22:00

  • Sfeer:

    Gezellig en ongedwongen sfeer

  • Populaire menu:

    Smokey Burger, Cheese Burger, Bacon Burger, Chicken Burger, Veggie Burger

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Muziek:

    Moderne popmuziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Veilig en goed verlicht gebied

  • Geschikt voor:

    Jongeren en gezinnen

Zin in een heerlijke burger? Dan ben je bij Smokey Burger aan het juiste adres! Onze vriendelijke medewerkers verwelkomen je graag in ons gezellige restaurant.

Of je nu kiest voor de sappige Smokey Special of de pittige Jalapeno Burger, al onze burgers worden vers bereid met de beste ingrediënten. En dat proef je! Combineer je burger met onze knapperige Smokey Special Fries voor een complete smaakbeleving. Onze porties zijn royaal, dus je gaat gegarandeerd voldaan naar huis.

11.Burger Amsterdam

Burger Amsterdam

12.Mercure Amsterdam North Station

Mercure Amsterdam North Station
Ontdek Mercure Amsterdam North Station, het ideale uitgangspunt voor een onvergetelijke stedentrip! Dit uitstekend gelegen hotel ligt op een steenworp afstand van het metrostation, waardoor je in een mum van tijd in het bruisende hart van Amsterdam staat.

Stap in onze moderne kamers, waar comfort en stijl samenkomen. Geniet van een welverdiende nachtrust in onze comfortabele bedden en maak gebruik van onze uitgebreide voorzieningen. De strakke veiligheid garandeert een gerust verblijf, zodat jij je zorgeloos kunt onderdompelen in de magie van Amsterdam.
Post suggesties