Lijst 14 sportscholen in Jordaan Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-05

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Jordaan Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Ultimate Performance Amsterdam, Health Club Jordaan, Double Shift, B-One Personal Training Jordaan, bbb health boutique | sportschool voor vrouwen met coaching. Laten we het samen ontdekken!

1.Ultimate Performance Amsterdam

Wij bieden een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op uw individuele behoeften.

Ultimate Performance Amsterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (659 Review by google)
  • Adres:

    Rozengracht 207-F, 1016 LZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 22:00

  • Personal Trainer:

    Onze personal trainers zijn gecertificeerde en ervaren instructeurs.

  • Uitrusting:

    We beschikken over state-of-the-art apparatuur, waaronder:

  • Prijsbereik:

    $$-$$$

  • Geschikt voor:

    Wij richten ons op mensen die serieus zijn over het bereiken van hun fitnessdoelen.

Ervaar de ultieme prestatie bij Ultimate Performance Amsterdam! Onze deskundige trainers begeleiden je naar ongekende hoogten, waarbij je grenzen worden verlegd en resultaten voorop staan. Stap binnen in onze state-of-the-art faciliteit en sluit je aan bij een community die gedreven is door ambitie.

Of je nu een beginnende sporter bent of een ervaren atleet, bij Ultimate Performance vind je de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Onze trainers creëren een op maat gemaakt trainingsplan dat perfect aansluit bij jouw individuele behoeften en capaciteiten. Samen werken we aan het ontgrendelen van je ware potentieel en het bereiken van de beste versie van jezelf, zowel fysiek als mentaal.

2.Health Club Jordaan

Speciale focus op persoonlijke begeleiding en resultaatgericht trainen.

Health Club Jordaan
  • Beoordeling: 4,2/5 (261 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Rozendwarsstraat 10, 1016 PC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:30 tot 22:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gecertificeerde instructeurs.

  • Uitrusting:

    Apparatuur: loopband, crosstrainer, roeimachine, fiets, krachttrainingapparatuur.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Geschikt voor:

    Geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

De Health Club Jordaan is niet zomaar een sportschool, het is een oase van welzijn in het hart van Amsterdam. Met zijn ruimtelijke opzet, impeccable hygiëne en uitgebreide aanbod aan lessen is het de ideale plek om te werken aan een fittere jij. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden op je fitnessreis, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter.

Maar de Health Club Jordaan biedt meer dan alleen een workout. Ontspan na een intensieve sessie in onze prachtige sauna, stoombad of infraroodcabine. Geniet van de gezellige sfeer, maak nieuwe vrienden en laat je verwennen door ons behulpzame personeel. De Health Club Jordaan is niet alleen een plek om te sporten, het is een plek om te ontsnappen, te verjongen en te genieten van een gezondere levensstijl.

Lees meer: Lijst 35 sportscholen in Amsterdam

3.Double Shift

Double Shift
Bij binnenkomst van Double Shift word je verwelkomd door een indrukwekkende ruimte. De hoge plafonds creëren een ruimtelijk gevoel, terwijl de gloednieuwe apparatuur en het moderne, industriële ontwerp een luxe uitstraling geven. De sportschool is niet druk, waardoor je ongestoord kunt trainen.

Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en de sauna is een heerlijke plek om na je work-out te ontspannen. Of je nu voor een HIIT-les gaat of voor een intensieve sessie in de sportschool, Double Shift biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige training.

4.B-One Personal Training Jordaan

Gegarandeerd resultaat binnen 12 weken

B-One Personal Training Jordaan
  • Beoordeling: 5,0/5 (232 Review by google)
  • Adres:

    Westerstraat 103, 1015 RT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 22:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainer met meer dan 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    Fitnessapparatuur, vrije gewichten, cardiomachines, TRX-banden, stability ballen

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar begeleiding bij fitness en gezondheid

Iedereen die wil beginnen met sporten maar nog niet de juiste manier heeft gevonden, moet zeker eens contact opnemen met [naam personal trainer]. Deze ervaren personal trainer kan je helpen met het bereiken van je doelstellingen.

Zoek je een sportschool waar je in een prettige omgeving aan jezelf kunt werken? Slim Living is een sportschool waar je onder begeleiding van ervaren trainers kunt werken aan je conditie of het verliezen van gewicht. Deze sportschool staat bekend om zijn fijne sfeer en persoonlijke aanpak.

Lees meer: Lijst 37 koffietentjes in Jordaan Amsterdam

5.bbb health boutique | sportschool voor vrouwen met coaching

bbb health boutique | sportschool voor vrouwen met coaching
Welkom bij bbb health boutique, de sportschool waar vrouwen zich thuis voelen! Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet bent, wij hebben een programma dat bij je past.

Ervaar de hitte van onze Hot cabine, waar je heerlijk in het zweet kunt werken. Of kies voor een van onze gevarieerde groepslessen, waar je samen met andere vrouwen kunt sporten en plezier kunt maken. Naast fitness bieden wij ook voedingscoaching, zodat je ook buiten de sportschool gezond en fit kunt blijven. bbb health boutique is meer dan alleen een sportschool, het is een community waar vrouwen elkaar steunen en motiveren. Kom langs en ervaar het zelf!

6.Crazy Monkey Movement Amsterdam

Crazy Monkey Movement Amsterdam
Crazy Monkey Movement Amsterdam is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bewuste manier van bewegen. Deze geweldige school heeft mijn kijk op sporten en mijn lichaam volledig veranderd. Ik kan het niet genoeg aanbevelen, en het mooie is dat er voor ieder wat wils is, op elk niveau.

Of je nu op zoek bent naar een uitdagende bewegingsles of een ontspannende hot yogasessie, bij Crazy Monkey Movement Amsterdam ben je aan het juiste adres. De zeer competente leraren zijn niet alleen deskundig, maar ook super aardig en vriendelijk. Er hangt een fijne en ontspannen sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt. Dus, of je nu op vakantie bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige plek om te bewegen, Crazy Monkey Movement Amsterdam is the place to be!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Jordaan Amsterdam

7.Omnia Personal Training — Jordaan

Omnia Personal Training — Jordaan
Ervaar de ultieme workout bij Omnia Personal Training in de Jordaan! Laat onze ervaren trainers je begeleiden in onze ruime en goed uitgeruste studio. Onze persoonlijke aanpak en gezellige sfeer zorgen ervoor dat je elke sessie met een glimlach start.

Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, wij helpen je om je fitnessdoelen te bereiken. Met de beste apparatuur en een team van deskundige trainers zorgen wij voor een veilige en effectieve workout. Bij Omnia voel je je onderdeel van een community, waar motivatie en support hand in hand gaan.

8.Switch Workout | Groepslessen Amsterdam

Switch Workout | Groepslessen Amsterdam
Of je nu energiek wilt bewegen op de ritmes van Sanna's Zumba lessen, of je conditie wilt verbeteren met Luciano's aquajoggen, bij Switch Workout vind je de work-out die bij jou past. Onze professionele trainers, waaronder Muriel, Sylvia en Daisy, begeleiden je vakkundig en weten hoe ze het beste uit jou halen. Boek vandaag nog een proefles en laat je overtuigen door de ongekende energie en enthousiasme van Switch Workout.

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Jordaan Amsterdam

9.Fitcity Amsterdam - Coaching Women to Achieve Their Best Physique While Maintaining a Balanced Lifestyle.

Fitcity Amsterdam - Coaching Women to Achieve Their Best Physique While Maintaining a Balanced Lifestyle.
Fitcity Amsterdam: de plek voor vrouwen die willen stralen met een gezond en evenwichtig lichaam!

Ik train al ruim een ​​jaar bij Sigrid. Ze heeft mij geholpen een sportgewoonte op te bouwen, terwijl ik daarvoor nog nooit een sportschool van binnen had gezien. Nu sport ik met veel plezier en voel ik me fitter dan ooit. Sigrid is de beste en meest motiverende trainer die ik ooit heb gehad. Toen ik begon met trainen, was mijn doel om gezond te worden en op mijn 41e zwanger te worden. En ja hoor, het is gelukt! Dankzij Sigrid ben ik nu de trotse moeder van een prachtige dochter. Ik raad Fitcity Amsterdam aan iedereen aan die op zoek is naar een uitdagende en motiverende manier om hun gezondheid en conditie te verbeteren.

10.Mejiro Gym B.V.

Mejiro Gym B.V.
Verwen uzelf met een exclusieve fitnesservaring bij Mejiro Gym B.V. Hier vindt u een state-of-the-art trainingsruimte waar uw fitnessdromen werkelijkheid worden. Met onze klantgerichte aanpak worden uw trainingsdoelen onze prioriteit, wat resulteert in een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect aansluit bij uw unieke behoeften.

Onze dojo, uitgerust met de modernste apparatuur, staat garant voor een uitdagende en effectieve workout. Hoewel de gymvloer wat glad kan zijn, wordt dit kleine ongemak ruimschoots gecompenseerd door de positieve ambiance en de motivatie die u ervaart. Laat Mejiro Gym B.V. uw fitnessparadijs worden, waar u met plezier en gemak uw fitnessdoelen bereikt.

11.Resnick's - Personal Training - Amsterdam

Resnick's - Personal Training - Amsterdam
Of je nu een beginneling bent of een ervaren atleet, Jasons op maat gemaakte trainingsprogramma's zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Bereik je droomlichaam met behulp van de nieuwste apparatuur, uitdagende oefeningen en persoonlijke begeleiding van Jason. Stap binnen in Resnick's Personal Training en ervaar het verschil!

12.Body Masters

Body Masters

13.TRIB3 Rozengracht

TRIB3 Rozengracht

14.Health & Performance Training Club Amsterdam

Health & Performance Training Club Amsterdam
Post suggesties