Lijst 20 sportscholen in Bos en Lommer Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-01

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Bos en Lommer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Beest Boulders Amsterdam, Klimhal Mountain Network Amsterdam, SportCity Amsterdam Willem de Zwijgerlaan, TrainMore Amsterdam West, GIO Fysio & Pilates. Laten we het samen ontdekken!

1.Beest Boulders Amsterdam

Beest Boulders Amsterdam
Beest Boulders Amsterdam: waar klimmen een beestachtig avontuur wordt!

Beest Boulders in Amsterdam is het ultieme speelparadijs voor klimmers van alle niveaus. In een indrukwekkend ruime zaal vind je uitdagende routes in overvloed, die je grenzen verleggen en je tot ongekende hoogtes stuwen. Oefen je skills op boulders van beginnersniveau, of daag jezelf uit met pittige beklimmingen die je adrenalineniveau laten pieken. Na het klimmen kun je lekker bijpraten in de gezellige horeca, waar je onder het genot van een drankje en een hapje je avonturen kunt delen.

2.Klimhal Mountain Network Amsterdam

Klimhal Mountain Network Amsterdam
Ben je op zoek naar een uitdagende klimervaring in Amsterdam? Klimhal Mountain Network Amsterdam is de plek voor jou! Met een breed scala aan routes voor alle niveaus, is er voor iedereen wat wils. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een paar basisroutes of een ervaren klimmer die op zoek is naar een echte uitdaging, je zult zeker routes vinden die aan jouw behoeften voldoen. En met hun vriendelijke en behulpzame personeel, kun je er zeker van zijn dat je een geweldige tijd zult hebben.

Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog naar Klimhal Mountain Network Amsterdam en ontdek waarom het een van de meest populaire klimhallen in de stad is! Met een ruime kantine en een gezellige sfeer, is het ook een geweldige plek om te relaxen en te genieten van een kop koffie of een hapje eten na een intensieve klimssessie.

Lees meer: Lijst 19 koffietentjes in Bos en Lommer Amsterdam

3.SportCity Amsterdam Willem de Zwijgerlaan

Sporten in een luxe en inspirerende omgeving met persoonlijke begeleiding

SportCity Amsterdam Willem de Zwijgerlaan
  • Beoordeling: 4,1/5 (239 Review by google)
  • Adres:

    Willem de Zwijgerlaan 334, 1055 RD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Gediplomeerde fitnessinstructeur met 10+ jaar ervaring

  • Uitrusting:

    - Cardiomachines - Krachttoestellen - Vrije gewichten - Groepslessen - Zwembad

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een gezonde en actieve levensstijl

Ervaar de ultieme workout in onze ruime, goed verlichte fitnesszaal, waar de drukte van het verleden is vervangen door een aangename ambiance. Onze gemotiveerde trainers staan klaar om u te begeleiden en te inspireren, zodat u uw fitnessdoelen moeiteloos bereikt. Word lid van SportCity Amsterdam Willem de Zwijgerlaan en ontdek de transformatieve kracht van fitness in een omgeving die uw welzijn naar een hoger niveau tilt.

4.TrainMore Amsterdam West

Persoonlijke begeleiding en een motiverende omgeving

TrainMore Amsterdam West
  • Beoordeling: 4,2/5 (226 Review by google)
  • Adres:

    Bos en Lommerplein 92, 1055 EK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeurs met meer dan 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    Moderne apparatuur, waaronder:

  • Prijsbereik:

    Prijsbereik: $$

  • Geschikt voor:

    Geschikt voor alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden

Ervaar ongeëvenaard fitnessplezier bij TrainMore Amsterdam West, onze bekroonde sportschool met een uitbundige sfeer. Gecertificeerde trainers begeleiden je op je fitnessreis, terwijl de ultramoderne faciliteiten je stimuleren om je grenzen te verleggen. Dompel jezelf onder in onze ruime sportzaal, voorzien van de nieuwste cardio- en krachtapparatuur.

Onze onberispelijk schone kleedkamers en luxe voorzieningen zorgen voor een eersteklas beleving. Geniet van persoonlijke aandacht en een warm welkom van onze deskundige medewerkers. Bij TrainMore Amsterdam West is fitness niet alleen een workout, maar een levensstijl die je geest, lichaam en ziel verrijkt. Stap vandaag nog binnen en ervaar de exclusieve TrainMore-ervaring!

Lees meer: Lijst 16 brunch in Bos en Lommer Amsterdam

5.GIO Fysio & Pilates

GIO Fysio & Pilates
GIO Fysio & Pilates Veronica is de uitgelezen praktijk voor al uw fysiotherapeutische en Pilates behoeften. Als ervaren therapeut met een uitstekende reputatie in Amsterdam, staat Veronica klaar om u te helpen uw doelen te bereiken.

Of u nu kampt met chronische rugpijn of gewoon uw algehele gezondheid en welzijn wilt verbeteren, Veronica's deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak zullen u helpen het beste uit uzelf te halen. Haar uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zorgen voor een effectieve behandeling en blijvende resultaten. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil dat GIO Fysio & Pilates Veronica kan maken.

6.Fysiotherapie EXRET

Fysiotherapie EXRET
**Fysiotherapie EXRET: Uw partner in herstel** Bij Fysiotherapie EXRET wordt u met warmte en professionaliteit ontvangen door onze ervaren fysiotherapeuten. Sina in het bijzonder is een buitengewone therapeut die uw revalidatie met toewijding en expertise begeleidt. Zijn persoonlijke benadering zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.

Marvin, een fysiotherapietopper, gaat verder dan enkel het verhelpen van fysieke klachten. Hij leert u hoe u door middel van beweging uw lichaam sterker en gezonder kunt maken. Zijn passie voor zijn vakgebied is aanstekelijk, waardoor u zich gemotiveerd voelt om uw herstel tot een succes te maken. Bij Fysiotherapie EXRET werken we samen aan uw terugkeer naar een vitaal en actief leven. Ontdek vandaag nog onze diensten en ervaar de kracht van deskundige fysiotherapie.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Bos en Lommer Amsterdam

7.Kung Fu School Golden Dragon Amsterdam West

Kung Fu School Golden Dragon Amsterdam West

8.Tula Yoga Amsterdam (Bos en Lommer)

Tula Yoga Amsterdam (Bos en Lommer)
Tula Yoga Amsterdam (Bos en Lommer) is een prachtige yogastudio gerund door toegewijde professionals. Ze bieden lessen voor alle niveaus en verschillende yogastijlen. Het is een ideale plek om je yogareis te beginnen of te verdiepen. De ervaren instructeurs zijn deskundig, aandachtig en gastvrij.

Bij Tula Yoga voel je je direct thuis. De persoonlijke sfeer en hoge kwaliteit van de lessen maken yoga toegankelijk voor iedereen. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, bij Tula Yoga Amsterdam vind je de juiste begeleiding en inspiratie om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen.

Lees meer: Lijst 35 sportscholen in Amsterdam

9.Dojo Doorjé

Dojo Doorjé
Wil je trainen met passie? Wil je getraind worden door professionals? Wil je trainen in een dojo die zoveel meer is dan een sportschool? Dan is Dojo Doorjé jouw plek!

10.CrossFit AKA Westerpark

CrossFit AKA Westerpark
CrossFit Weterpark, een waar fitnessparadijs! Stap binnen in een wereld vol hoogwaardige apparatuur en gepassioneerde coaches die je zullen begeleiden naar ongekende hoogtes. Of je nu een ervaren CrossFitter bent of je eerste stappen zet in deze dynamische sport, bij CrossFit Westerpark word je met open armen ontvangen.

Reserveer eenvoudig je plek in het gevarieerde lesrooster en ervaar de unieke sfeer die deze community zo bijzonder maakt. De coaches en leden zijn stuk voor stuk enthousiastelingen die je met raad en daad bijstaan. In de gloednieuwe locatie met zijn uitstekende faciliteiten voel je je meteen thuis. CrossFit Westerpark is meer dan een sportschool, het is een plek waar je grenzen verlegt en waardevolle verbindingen smeedt.

11.PT020

PT020
Noemia is een bekwame personal trainer die de oefeningen afstemt op jouw sportieve doelen en fysieke beperkingen. De trainingslocatie is prettig, met professionele apparatuur en een motiverende sfeer. Samen met Noemia behaal je gegarandeerd jouw fitnessdoelen!

Ervaar de beste personal training in de stad met PT020! Wij stellen een persoonlijk fitnessplan op, afgestemd op jouw unieke behoeften. Onze deskundige trainers begeleiden je bij elke stap, zodat jij optimaal resultaat bereikt. Laat je verrassen door de transformatie die PT020 voor jou in petto heeft!

12.Bensy Gym

Bensy Gym
Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Bensy Gym is dé plek waar jij jouw grenzen verlegt en je martial arts skills naar een hoger level tilt. Sinds 20 jaar zijn we een begrip in de vechtsportwereld, en met onze ervaren trainers en hoogwaardige faciliteiten zijn wij dé plek waar jij je kickboks- en MMA-vaardigheden naar ongekende hoogten brengt.

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een leuke en uitdagende manier om fit te blijven, of een ervaren vechter die zijn skills wil verbeteren, bij Bensy Gym ben je aan het juiste adres. Onze trainers begeleiden je stap voor stap, rekening houdend met jouw individuele doelen en wensen. Of je nu wilt afvallen, je zelfvertrouwen wilt boosten of gewoon een leuke en intensieve workout zoekt, bij Bensy Gym vind je wat je zoekt. Sluit je aan bij onze community van gepassioneerde vechters en ervaar zelf het verschil!

13.Daily Health & Fitness

14.Family Martial Arts

Family Martial Arts

15.Gracie Amsterdam

Gracie Amsterdam

16.TrainMore Amsterdam West Ladies

TrainMore Amsterdam West Ladies

17.Martial Arts Academy Amsterdam

18.Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein

Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein

19.HIIT FIT West

HIIT FIT West

20.Titan Fitness

Titan Fitness
Post suggesties