Lijst 12 electronica winkels in Bos en Lommer Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-12

Samengesteld uit de beste lijsten over electronica winkels in Bos en Lommer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Action Amsterdam, Occasion Electronics, HEMA, ICT Repair, MacCare. Laten we het samen ontdekken!

1.Action Amsterdam

Voor unieke en stijlvolle wooninspiratie.

Action Amsterdam
  • Beoordeling: 4,2/5 (1228 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwpoortstraat 94, 1055 RZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan trendy woonaccessoires en hebbedingetjes.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten van bekende merken en opkomende designers.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat je graag helpt bij het vinden van wat je zoekt.

  • Prijsbereik:

    €€€

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, Rolstoeltoegankelijk, Huisdiervriendelijk, Cadeaubonnen verkrijgbaar, Klik en verzamel service

Action Amsterdam: Een schat aan verborgen parels Stap binnen in deze compacte maar goed gevulde vestiging van Action Amsterdam en ontdek een wereld aan koopjes. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment, waar verrassende vondsten op je wachten. Verlies jezelf in de eindeloze schappen, waar elke hoek een nieuwe ontdekking biedt. Van knutselspullen tot schoonmaakmiddelen, Action Amsterdam heeft alles wat je nodig hebt om je huis, tuin of hobby op te fleuren.

Een ware koopjeswalhalla voor de budgetbewuste koper. Action Amsterdam biedt een ongeëvenaarde selectie aan merkartikelen, huishoudelijke artikelen en meer, allemaal tegen onweerstaanbare prijzen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat je inspireren door het assortiment. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, decoratie voor je huis of ingrediënten voor een heerlijke maaltijd, bij Action Amsterdam vind je het allemaal.

2.Occasion Electronics

Occasion Electronics
Op zoek naar uitstekende elektronica tegen scherpe prijzen en met een onovertroffen service? Kijk dan niet verder dan Occasion Electronics! Wij bieden gratis bezorging, iets waar zelfs Coolblue een puntje aan kan zuigen.

Ons team van experts staat voor je klaar om je te voorzien van eerlijk en deskundig advies, zodat je zeker weet dat je de perfecte elektronica voor jouw behoeften kiest. En met onze snelle en professionele bezorg- en installatieservice kun je erop vertrouwen dat je nieuwe aankoop snel en veilig bij jou thuis is. Ervaar het verschil bij Occasion Electronics, waar klanttevredenheid onze topprioriteit is!

Lees meer: Lijst 19 koffietentjes in Bos en Lommer Amsterdam

3.HEMA

HEMA
Beleef de ultieme winkelervaring bij HEMA, waar jij alles vindt wat je hartje begeert! Van huishoudelijke producten die jouw huis laten stralen tot smakelijke lekkernijen die jouw smaakpapillen verwennen.

Duik in een wereld van papierwaren, decoratie, kleding en make-up. Laat je inspireren door de nieuwste trends en verwen jezelf met stijlvolle items. Geniet van de beroemde HEMA worst, die elke keer opnieuw een culinaire sensatie is. Maar let op: deze worst is zo populair dat hij helaas vaak uitverkocht is. Dus wees er snel bij en scoor jouw portie geluk!

4.ICT Repair

ICT Repair
Op zoek naar een betrouwbare reparateur voor je ICT-apparatuur? Breng dan een bezoek aan ICT Repair! Ons team van ervaren professionals staat voor je klaar om al je ICT-problemen op te lossen, van simpele software-updates tot complexe hardware-reparaties. Wij werken snel en efficiënt, zodat je zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van je apparatuur.

Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over ruime openingstijden, zodat je altijd terecht kunt. Ons team is vriendelijk en behulpzaam, en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste oplossing voor jouw probleem. Plan vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van ICT Repair!

Lees meer: Lijst 16 brunch in Bos en Lommer Amsterdam

5.MacCare

MacCare
MacCare biedt uitstekende service! Ze hielpen me direct met een leen MacBook en zetten mijn harde schijf snel over. Bij MacHouse en iCentre krijg je alleen een leencomputer als je deze daar hebt gekocht. Bij MacCare is dat geen probleem, ze bieden snellere service en ik ben zeer tevreden. Een echte aanrader!

Ondanks de ietwat afstandelijke ontvangst, vermoed ik dat ze uitstekend zijn in hun technische expertise. Als je op zoek bent naar een betrouwbare reparatieservice voor je Mac, dan is MacCare zeker een bezoek waard.

6.Gaskoning

Dankzij de expertise van de Kachelkoning doet onze kachel het weer uitstekend! Wij zijn enorm opgelucht dat er nog vakmensen zijn die zich de tijd nemen om alles grondig te herstellen en de veiligheid te waarborgen.

De Kachelkoning heeft het voor elkaar gekregen waar anderen faalden: onze radiatoren doen het weer! We zijn ontzettend tevreden met het resultaat.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Bos en Lommer Amsterdam

7.Manzaram

Voor een culinaire reis naar het Midden-Oosten en de Middellandse Zee.

Manzaram
  • Beoordeling: 3,7/5 (203 Review by google)
  • Adres:

    Bos en Lommerplein 194-196, 1055 EK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Manzaram beschikt over een uitgebreid menu met gerechten uit verschillende keukens.

  • Productkwaliteit:

    De gerechten zijn bereid met verse ingrediënten en vol van smaak.

  • Klantenservice:

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Terras, Afhaalmaaltijden, Bezorging, Catering, Reserveringen

Welkom bij Manzaram, de toonaangevende bestemming voor stijlbewuste moslimvrouwen. Onze zorgvuldig samengestelde collectie weerspiegelt de rijke culturele tradities en moderne modetrends, waardoor u een ongeëvenaarde winkelervaring krijgt.

Manzaram erkent de behoefte aan bescheiden en verfijnde kleding en biedt een ruime keuze aan elegante abaya's, bescheiden jurken en exclusieve accessoires. Onze stukken combineren moeiteloos stijl en functionaliteit, zodat u er zowel zelfverzekerd als comfortabel uitziet. Kom langs in onze prachtig ingerichte winkel en laat ons team van deskundige stylisten u begeleiden bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

8.Primera Bos en Lommer

De slogan van Primera Bos en Lommer is 'De beste coffeeshop in Amsterdam'.

Primera Bos en Lommer
  • Beoordeling: 3,9/5 (231 Review by google)
  • Adres:

    Bos en Lommerweg 277, 1055 DW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Rook een breed scala aan producten, van wiet tot hasj.

  • Productkwaliteit:

    Geniet van hoogwaardige producten die getest zijn op kwaliteit.

  • Klantenservice:

    Ontvang deskundig advies en vriendelijke service.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Rookruimte, Terras, Eten en drinken, Gratis wifi, Pinautomaat

Prima Bos en Lommer pakketpunt, maar klantvriendelijkheid kan beter. Men gaf mij onjuiste informatie dat de RDW in het weekend open is, terwijl ze gesloten zijn.

9.Dirk van den Broek

De plek voor al uw boodschappen onder één dak.

Dirk van den Broek
  • Beoordeling: 3,9/5 (808 Review by google)
  • Adres:

    Bos en Lommerplein 1, 1055 AD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 21:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan producten voor al uw dagelijkse behoeften.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat altijd klaar staat om te helpen.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gemakkelijke toegang voor rolstoelgebruikers, Zelfscankassa's voor snel afrekenen, Gratis WiFi, Vers gebakken brood en banket

Beste Dirk van den Broek, We vinden het jammer dat u een negatieve ervaring heeft gehad in onze winkel. Het is nooit onze bedoeling om onze klanten ontevreden te laten. U heeft het recht om een bonnetje te vragen bij uw aankoop, en we zouden het op prijs stellen als u contact met ons opneemt zodat we dit probleem kunnen oplossen.

Bovendien vinden we het belangrijk om te benadrukken dat we onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Onze medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen en u het beste advies te geven. We streven ernaar om een aangename winkelervaring te bieden, en we zouden het op prijs stellen als u ons nog een kans zou geven om dit te bewijzen.

10.Magna Computers

Magna Computers
Dankzij de gratis koelpasta die ik ontving bij de aanschaf van computeronderdelen bij Magna Computers, kon ik mijn defecte moederbord repareren. De koelpasta bleek de oorzaak te zijn van de oververhitting en daarmee de beschadiging van het moederbord.

Na het aanbrengen van de nieuwe koelpasta, daalde de temperatuur van de CPU in ruststand naar 31 graden Celsius. De computer werkt nu weer perfect, dankzij de gratis koelpasta die ik ontving bij Magna Computers. Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende service en het gratis product dat mijn computer heeft gered!

11.Bazaar.Com

Bazaar.Com

12.AMOnline

AMOnline
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Haarlemmerweg 485, 1055 PK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

Post suggesties