Lijst 19 sportscholen in Osdorp Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-06-29

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Osdorp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals USC ClubWest | Sport & Fitness, Fitshop Amsterdam, SportCity Amsterdam Osdorp, Fitness Studio Onna 24/7, Louiszoon Health Club Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.USC ClubWest | Sport & Fitness

USC ClubWest | Sport & Fitness
USC ClubWest | Sport & Fitness USC ClubWest is een sportcentrum dat een breed scala aan faciliteiten en diensten biedt. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of gewoon een plek om te ontspannen, ClubWest heeft iets voor iedereen.

Met hun state-of-the-art fitnessapparatuur, verfrissende zwembaden en luxe spa, biedt ClubWest een complete fitnesservaring. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken, of het nu gaat om afvallen, spieropbouw of gewoon het verbeteren van je algehele gezondheid. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen en te begeleiden tijdens je fitnessreis. Kom langs en ervaar zelf het verschil bij USC ClubWest.

2.Fitshop Amsterdam

Jouw doelen, onze passie!

Fitshop Amsterdam
  • Beoordeling: 4,8/5 (341 Review by google)
  • Adres:

    Zuidermolenweg 23 A, 1069 CE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

  • Personal Trainer:

    De personal trainer is gecertificeerd als docent en heeft meer dan 10 jaar ervaring.

  • Uitrusting:

    - Loopbanden - Crosstrainers - Roeimachines - Haltersets - Cardio zone

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een professionele en effectieve training.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Osdorp Amsterdam

3.SportCity Amsterdam Osdorp

SportCity Amsterdam Osdorp: Dé plek voor jouw work-outs!

SportCity Amsterdam Osdorp
  • Beoordeling: 4,2/5 (261 Review by google)
  • Adres:

    Osdorpplein 135, 1068 SR Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gecertificeerde fitnesstrainers

  • Uitrusting:

    - Cardioapparatuur - Krachttoestellen - Vrije gewichten - Groepsfitnesszalen - Zwembad

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Sporters van alle niveaus, van beginners tot gevorderden

SportCity Amsterdam Osdorp biedt een uitdagende fitnesservaring voor de serieuze gewichtheffer. Dankzij de uitgebreide collectie gewichten en de professionele begeleiding van ons ervaren team, kun je jouw fitnessdoelen moeiteloos bereiken.

Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, SportCity Amsterdam Osdorp voorziet in alles wat je nodig hebt om je lichaam te transformeren. Onze state-of-the-art faciliteiten zijn ontworpen om je prestaties te maximaliseren, zodat je het maximale uit je trainingen haalt. Bovendien garanderen wij een schone en geordende omgeving, zodat je je volledig kunt concentreren op het bereiken van jouw fitnessdromen.

4.Fitness Studio Onna 24/7

Fitness Studio Onna 24/7

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Osdorp Amsterdam

5.Louiszoon Health Club Amsterdam

Louiszoon Health Club Amsterdam
Louiszoon Health Club Amsterdam is een gezellige, kleinschalige sportschool met een huiselijke sfeer en vriendelijk personeel. De sportschool is van alle gemakken voorzien en biedt een ruime keuze aan fitnessapparatuur voor zowel beginners als gevorderden. Naast fitness kun je bij Louiszoon Health Club Amsterdam ook terecht voor groepslessen, fysiotherapie en personal training.

6.FysioFit - Fysiotherapie Amsterdam

FysioFit - Fysiotherapie Amsterdam
Zoek je naar een fysiotherapeut in Amsterdam? Dan is FysioFit de juiste keuze voor jou! Onze ervaren fysiotherapeuten helpen je snel en deskundig van je klachten af.

Of je nu al maandenlang rondloopt met een blessure of net een nieuwe hebt opgelopen, bij FysioFit ben je aan het juiste adres. We nemen de tijd voor je en stellen een persoonlijk behandelplan op. Met behulp van massages, oefeningen en begeleiding helpen we je weer klachtenvrij te worden. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil!

Lees meer: Lijst 35 sportscholen in Amsterdam

7.In Shape Gym

In Shape Gym

8.Basic-Fit Amsterdam Akerpoort

Basic-Fit Amsterdam Akerpoort
Ervaar de ultieme work-out in onze hypermoderne sportschool in het hart van Amsterdam Akerpoort. Bij Basic-Fit staat jouw fitnessreis centraal, en wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Onze state-of-the-art fitnessapparatuur en ruime trainingszones zorgen voor een uitdagende en effectieve work-out. Of je nu een doorgewinterde fitnessliefhebber bent of net begint, bij Basic-Fit vind je de perfecte fitnessoplossing.

Onze betaalbare lidmaatschappen maken fitness toegankelijk voor iedereen. Geniet van onbeperkt trainen in onze moderne en schone sportschool, zeven dagen per week. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te ondersteunen en te motiveren, zodat je jouw fitnessdoelen met vertrouwen kunt nastreven. Train in een inspirerende omgeving, omringd door gelijkgestemde fitnessfanaten. Word vandaag nog lid van Basic-Fit Amsterdam Akerpoort en ervaar de toekomst van fitness.

9.CrossFit Mokum

CrossFit Mokum
Onze box is de allerbeste! Eigenaar Gregory heeft oog voor detail en corrigeert je waar nodig. Iedereen kan hier het beste uit zichzelf halen, want jouw veiligheid staat bij ons altijd voorop.

10.EMS Health Studio

EMS Health Studio

11.Freddy’s Gym Amsterdam

Freddy’s Gym Amsterdam

12.A&E Lifestyle (Ajuau & Etta)

13.Monster gym

14.Schietsportvereniging Euroarms

Schietsportvereniging Euroarms

15.Punch! Women's health club

Punch! Women's health club
Punch! Women's health club Op zoek naar een energiegevende en intensieve workout speciaal voor vrouwen? Dan ben je bij Punch! Women's health club aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan uitdagende lessen die jou helpen om in topvorm te komen.

Onze ervaren instructeurs motiveren je om het beste uit jezelf te halen, terwijl de gezellige en uitnodigende sfeer ervoor zorgt dat jij je meteen thuis voelt. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon lekker wilt zweten, bij Punch! Women's health club vind je de perfecte workout. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar zelf de energie en passie van Punch!

16.Basic-Fit Amsterdam Osdorp Pieter Calandlaan 24/7

24/7 geopend, geen inschrijfgeld, onbeperkt fitness

Basic-Fit Amsterdam Osdorp Pieter Calandlaan 24/7
  • Beoordeling: 3,5/5 (226 Review by google)
  • Adres:

    Pieter Calandlaan 1287, 1069 RE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 22:30

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeurs staan klaar om te helpen

  • Uitrusting:

    Cardioapparatuur, krachtapparatuur, vrije gewichten, groepslessen, wellness

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een betaalbare en toegankelijke fitnesservaring

Bij Basic-Fit Amsterdam Osdorp aan de Pieter Calandlaan geniet je altijd en overal van een heerlijke workout. Met onze 24/7 openingstijden kun je sporten wanneer het jou uitkomt. Of je nu een vroege vogel bent of een avondmens, bij ons ben je altijd welkom.

Onze sportschool is uitgerust met de allernieuwste fitnessapparatuur. Of je nu ervaring hebt met fitness of helemaal nieuw bent: wij hebben voor iedereen iets te bieden. Ons team van deskundige trainers staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te helpen je doelen te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Basic-Fit Amsterdam Osdorp en ervaar zelf het ultieme fitnessgevoel!

17.Sporthuis Harte

Sporthuis Harte
Sporthuis Harte biedt een ongekende schietervaring onder begeleiding van deskundige en behulpzame instructeurs. Ontdek de passie voor precisie en adrenaline in een veilige en professionele omgeving.

Sporthuis Harte verwelkomt iedereen met open armen, ongeacht hun ervaring. Of je nu een beginner bent die de basis wilt leren of een gevorderde schutter die je vaardigheden wilt aanscherpen, onze ervaren leden staan klaar om je te begeleiden. Laat de negatieve recensies je niet afschrikken, want onze toewijding aan klanttevredenheid en veiligheid is onwrikbaar. Ervaar zelf het warm welkom, de deskundige begeleiding en de ongeëvenaarde schietervaring bij Sporthuis Harte.

18.All Conditions Gymclass

All Conditions Gymclass
  • Beoordeling: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Osdorpplein 582, Unit 10, 1068 TB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 22:00

19.the ecutoren building. Apt nr

the ecutoren building. Apt nr
Post suggesties