Lijst 13 sportscholen in De Pijp Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-06-30

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Fresh Fitness, The Gym Amsterdam, TrainMore Amsterdam Van Wou, Sportcentrum De Pijp, Vélo de Pijp - Cycle Studios. Laten we het samen ontdekken!

1.Fresh Fitness

Persoonlijke begeleiding en een motiverende sfeer om je fitnessdoelen te bereiken.

Fresh Fitness
  • Beoordeling: 4,7/5 (375 Review by google)
  • Adres:

    Tolstraat 59, 1073 RW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:50 tot 22:30

  • Personal Trainer:

    Gecertificeerde instructeurs met jarenlange ervaring.

  • Uitrusting:

    Moderne fitnessapparatuur, waaronder cardiomachines, krachttoestellen en vrije gewichten.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een complete en effectieve workout.

Sporten met plezier midden in de bruisende Pijp? Dat kan bij Fresh Fitness. Deze gezellige sportschool biedt professionele begeleiding en een uitgebalanceerd trainingsprogramma. Sluit je aan bij het 12 weken programma met krachttraining en profiteer van de expertise van gediplomeerde trainers. Ervaar de persoonlijke aanpak en behaal jouw fitnessdoelen in een motiverende omgeving.

Of je nu net begint of een ervaren sporter bent, bij Fresh Fitness vind je de juiste begeleiding. De trainers staan met passie en enthousiasme voor je klaar om je te helpen jouw grenzen te verleggen. De fijne sfeer en het gevoel van thuiskomen maken elke training tot een plezierige ervaring. Meld je vandaag nog aan en ervaar de positieve verandering in je lichaam en geest!

2.The Gym Amsterdam

The Gym Amsterdam
Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je gezondheid naar het volgende niveau te tillen? The Gym Amsterdam is de ultieme sport- en fitnessbestemming die je lichaam en geest zal transformeren. Met onze state-of-the-art faciliteiten en gepassioneerde trainers begeleiden we je op je reis naar gezondheid en welzijn.

Of je nu een ervaren fitnessfanaat bent of net begint, The Gym Amsterdam heeft alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Van intensieve kickbokslessen tot herstellende yogasessies, we bieden een breed scala aan groepslessen die je zullen motiveren en uitdagen. Onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden en te inspireren, zodat je het beste uit jezelf haalt en resultaten boekt die je nog nooit eerder hebt gedacht.

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

3.TrainMore Amsterdam Van Wou

TrainMore Amsterdam Van Wou: Where Fitness Meets Results

TrainMore Amsterdam Van Wou
  • Beoordeling: 4,4/5 (159 Review by google)
  • Adres:

    Van Woustraat 4, 1073 LL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeurs met meer dan 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    Moderne cardioapparatuur, Uitgebreid aanbod vrije gewichten, Functionele trainingsruimte, Ruime groepsleszaal, Persoonlijke trainingsstudio

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een effectieve en plezierige workout

TrainMore Amsterdam Van Wou Nieuwe fitnessruimte met een ruime keuze aan apparaten. De kwaliteit van de apparaten is verbluffend en ze werken zeer soepel. De sportschool is verdeeld over 2 verdiepingen.

Het is ok. Als nieuwe sportschool had ik iets meer verwacht. De indeling is niet optimaal en er is weinig ruimte om vrij te bewegen. Ook is de sfeer wat kil en afstandelijk. Ik zou deze sportschool niet aanraden aan vrienden of familie.

4.Sportcentrum De Pijp

Trainen in een gezellige en motiverende omgeving

Sportcentrum De Pijp
  • Beoordeling: 4,2/5 (277 Review by google)
  • Adres:

    Lizzy Ansinghstraat 88, 1072 RD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 21:00

  • Personal Trainer:

    gekwalificeerde instructeurs met jarenlange ervaring

  • Uitrusting:

    - Loopbanden - Crosstrainers - Spinningfietsen - Roeimachines - Krachttoestellen

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Geschikt voor:

    iedereen die op zoek is naar een complete work-out

Sportcentrum De Pijp is een prachtig sportcentrum in Amsterdam. Tijdens een groot Tai Chi en Chi Kung toernooi, de Guo Shu Cup, werd ik getroffen door de warmte en gastvrijheid.

Bij de fietsenrekken viel mij iets bijzonders op: overal hingen dezelfde borden met de tekst "Gelieve op 13 september geen fiets te plaatsen". De opvallende aanwezigheid van deze borden zorgde voor een komisch effect.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

5.Vélo de Pijp - Cycle Studios

Vélo de Pijp - Cycle Studios
Fietsen in stijl bij Vélo de Pijp! Bij Vélo de Pijp waan je je in een bruisende fietsstudio waar de energie van de instructeurs je door een intensieve workout van 1 uur heen stuwt. Michelle, onze enthousiaste instructrice, motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Zonder extra kosten krijg je speciale fietsschoenen en geniet je van stimulerende muziek en opzwepende lichten. Deze dynamische fietsbeleving is zeker het proberen waard en laat je verlangen naar meer!

Als vaste klant van ruim 3 jaar kan ik vol overtuiging zeggen dat Vélo de Pijp een uitmuntende studio is. De sfeer is warm en uitnodigend, en het team staat altijd klaar om je te verwelkomen met een glimlach. Voor een ultieme fietservaring raad ik de lessen van Sophie (V-mediteren) aan. Haar lessen zijn een ware traktatie voor lichaam en geest.

6.Fitness gym Albert Cuyp

Fitness gym Albert Cuyp

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

7.The Workout Studio

The Workout Studio
De Workout Studio de Les is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een persoonlijke en effectieve work-out. Het team van ervaren trainers staat klaar om je te begeleiden naar jouw fitnessdoelen. De kleinschalige setting zorgt ervoor dat er veel aandacht is voor elke sporter, zodat je verzekerd bent van de juiste begeleiding en techniek.

Of je nu een beginner bent of al jaren traint, bij De Workout Studio de Les vind je een work-out die bij je past. De lessen zijn intensief en uitdagend, maar ook toegankelijk voor alle niveaus. Door de ruime keuze aan lestijden kun je altijd een moment vinden dat in je schema past. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf de transformatieve kracht van De Workout Studio de Les!

8.BodyBase Studios Amsterdam

BodyBase Studios Amsterdam
Ik heb onlangs de Peach Perfect-les van Covadonga gevolgd bij BodyBase Studios Amsterdam en was enorm onder de indruk. De faciliteiten zijn state-of-the-art, met een overvloed aan apparatuur, schone douches, beveiligde kluisjes en een ruime kleedkamer. De sfeer is motiverend en ondersteunend, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren fitnessliefhebber, BodyBase Studios Amsterdam heeft iets te bieden voor iedereen die zijn fitnessdoelen wil behalen.

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

9.HIIT FIT Albert Cuyp

HIIT FIT Albert Cuyp
Ben je op zoek naar een intensieve en uitdagende training? Dan is HIIT FIT Albert Cuyp de perfecte plek voor jou! Onze kickboks-/HIIT-trainingen zijn speciaal ontwikkeld om je conditie te verbeteren, je spieren te versterken en je calorieën te verbranden.

In onze kleinschalige groepslessen op zaterdag heerst een gezellige en motiverende sfeer. Onze ervaren instructeur begeleidt je persoonlijk en zorgt ervoor dat je het maximale uit je training haalt. En omdat we begrijpen dat je tijd kostbaar is, hoeft de sportschool na de les niet direct te sluiten. Zo kun je na je workout nog even rustig bijkomen en socializen met je mede-kickboksers.

10.Studio 191 Amsterdam

Studio 191 Amsterdam
Welkom in Studio 191 Amsterdam, waar wij een hemelse yoga-ervaring beloven. Laat de kosmische energie je omhullen terwijl je wordt geleid door onze ervaren docenten. Ons studio-interieur is ontworpen om een gevoel van rust en evenwicht te creëren, zodat jij je volledig kunt overgeven aan de beleving.

Voor degenen die hun Barre-training missen, is onze studio een oase van genot. Onze ruime locatie en toegewijde instructeurs bieden een uitdagende en effectieve workout die je lichaam en geest zal transformeren. Ervaar de unieke charme van Studio 191 Amsterdam en laat ons je gids zijn op je reis naar welzijn en innerlijke vrede.

Lees meer: Lijst 35 sportscholen in Amsterdam

11.Wav-e studios Amsterdam Zuid.

Wav-e studios Amsterdam Zuid.
Welkom bij Wav-e studios Amsterdam Zuid, waar wij u een onvergetelijke fitnesservaring bieden. Stap binnen en ervaar de passie en expertise van onze topinstructeur Robert-Jan. Ontdek de kracht van onze gratis proeflessen en laat u overtuigen door ons revolutionaire fitnessconcept.

Wav-e studios biedt een unieke synergie van fitness en welzijn. Onze trainingen zijn op maat gemaakt om uw lichaam te versterken, uw geest te scherpen en uw motivatie op te krikken. Onder begeleiding van Robert-Jan bereikt u uw fitnessdoelen sneller dan ooit tevoren. Laat u inspireren door zijn aanstekelijke energie en deskundige begeleiding. Kom vandaag nog naar Wav-e studios Amsterdam Zuid en ontdek de transformatieve kracht van fitness.

12.TrainMore Amsterdam de Pijp

TrainMore Amsterdam de Pijp biedt een unieke en gepersonaliseerde fitnesservaring.

TrainMore Amsterdam de Pijp
  • Beoordeling: 3,6/5 (249 Review by google)
  • Adres:

    Tweede van der Helststraat 2-8, 1072 PC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    De personal trainers zijn gecertificeerde instructeurs met meer dan 10 jaar ervaring.

  • Uitrusting:

    De sportschool is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur, waaronder:

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    TrainMore Amsterdam de Pijp is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

TrainMore Amsterdam de Pijp is een sportschool waar je heerlijk kunt sporten in een ongedwongen sfeer. De sportschool is ruim opgezet met nieuwe apparaten, zodat je niet het gevoel hebt dat je in een stampvolle ruimte staat. Daarnaast hangt er een relaxte vibe, waardoor je helemaal tot rust kunt komen tijdens je workout.

TrainMore Amsterdam de Pijp biedt een unieke deal: voor elke keer dat je sport, gaat er € 1,- van je maandbedrag af. Zo wordt sporten nog leuker en voordeliger! Voorheen was TrainMore Amsterdam de Pijp een hippe sportschool met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De afgelopen jaren is de kwaliteit helaas achteruitgegaan: het is er altijd erg druk en de toiletten en douches zijn niet altijd even schoon.

13.Basic-Fit Amsterdam Stadhouderskade 24/7

24/7 open, zodat je altijd kunt sporten

Basic-Fit Amsterdam Stadhouderskade 24/7
  • Beoordeling: 3,5/5 (254 Review by google)
  • Adres:

    Stadhouderskade 74-75, 1072 AE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Personal Trainer:

    Getraind en gediplomeerd personeel

  • Uitrusting:

    - Cardioapparatuur - Krachttoestellen - Vrije gewichten - Fitnesslessen - Groepslessen

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die wil sporten

Post suggesties