Lijst 10 wijnbars in Osdorp Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over wijnbars in Osdorp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Theehuis de Akermolen, Beymen BBQ, Tostini, Bakkerij Van Toor, Bij 8 Eraf. Laten we het samen ontdekken!

1.Theehuis de Akermolen

Theehuis de Akermolen
Verborgen aan de oevers van het water ligt Theehuis de Akermolen, een oase van rust en culinair genot. Stap binnen in een warm en uitnodigend interieur, waar de geur van versgebakken lekkernijen de lucht vult.

Geniet van een uitgebreide lunch met liefdevol bereide gerechten, waarbij elke hap een traktatie is. Of trakteer uzelf op een verfijnde High Tea, waar een selectie van delicate hapjes en heerlijke theesoorten uw smaakpapillen zullen verwennen. Het attente personeel zorgt ervoor dat uw bezoek aan Theehuis de Akermolen een onvergetelijke ervaring wordt. Een culinaire bestemming waar u keer op keer naar terugkeren zult verlangen!

Lees meer: Lijst 14 brunch in Osdorp Amsterdam

2.Beymen BBQ

The best BBQ in town

Beymen BBQ
  • Beoordeling: 4,5/5 (171 Review by google)
  • Adres:

    Jan Rebelstraat 21, 1069 CA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    14:00 tot 23:45

  • Sfeer:

    Gezellige en ongedwongen sfeer

  • Populaire menu:

    Spareribs, Pulled Pork, Chicken Wings, Burger, Salade

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Muziek:

    Diverse muziekstijlen, waaronder rock, pop en dance

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Veilig en goed beveiligd

  • Geschikt voor:

    Iedereen die van lekker eten en een gezellige sfeer houdt

Ervaar een culinaire reis bij Beymen BBQ, waar gastronomie op een hoger niveau wordt getild. Dompel jezelf onder in een ambiance die de zintuigen prikkelt, van het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je vertrekt. Elk detail is met de grootste zorg ontworpen, van de elegante inrichting tot het opmerkelijke tafellinnen, waardoor een ongeëvenaarde verfijning wordt gecreëerd. De ervaren bediening leidt je vakkundig door het menu, dat een breed scala aan sappig gegrild vlees, malse kipgerechten en smaakvolle kebabs biedt. Elke hap verrast je met een explosie van smaken, zorgvuldig bereid op de barbecue om de authentieke houtvuursmaak te garanderen.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Osdorp Amsterdam

3.Tostini

De lekkerste tosti's van Amsterdam

Tostini
  • Beoordeling: 4,2/5 (159 Review by google)
  • Adres:

    Akerpoort, Zuidermolenweg 48, 1069 CG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Sfeer:

    Gezellig en informeel

  • Populaire menu:

    Tostini Special, Tostini Classico, Tostini Tonno, Tostini Salmone, Tostini Vegetariano

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam

  • Muziek:

    Achtergrondmuziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen bijzondere beveiligingsmaatregelen

  • Geschikt voor:

    Iedereen die van een snelle hap houdt

Geniet van een welverdiende pauze bij Tostini, waar een waar feest voor je smaakpapillen wacht! Laat je verwennen op het zonnige terras of in het sfeervolle interieur. Ervaar de passie van de twee dames die dit charmante tentje hebben overgenomen.

Verwen jezelf met een broodje dat je smaakpapillen zal doen dansen. Geniet van het sappige kip, de romige avocado, verse tomaat en een vleugje truffelmayonaise. Ieder hap is een symfonie van smaken die je verlangen naar meer zal opwekken.

4.Bakkerij Van Toor

De lekkerste broodjes en taarten van Amsterdam

Bakkerij Van Toor
  • Beoordeling: 4,7/5 (163 Review by google)
  • Adres:

    Pieter Calandlaan 784, 1060 TZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

  • Sfeer:

    Gezellige en gastvrije sfeer

  • Populaire menu:

    Appeltaart, Krentenbollen, Chocoladebroodjes, Saucijzenbroodjes, Vlaaien

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Muziek:

    Geen muziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen zichtbare beveiligingsmaatregelen

  • Geschikt voor:

    Mensen die op zoek zijn naar lekker brood en gebak

Broodliefhebbers opgelet! Bakkerij Van Toor is een paradijs voor broodfanaten. Stap binnen en je wordt verwelkomd door de heerlijke geur van versgebakken brood. Of je nu op zoek bent naar een knapperig stokbrood, een zacht wit brood of een ambachtelijk desembrood, bij Bakkerij Van Toor vind je het allemaal.

Het brood van Bakkerij Van Toor is niet alleen overheerlijk, maar blijft ook dagenlang vers. Zo kun je de hele week genieten van het heerlijke brood zonder dat het zijn smaak of textuur verliest. Ben je op zoek naar een lekkernij voor bij de koffie? Dan heeft Bakkerij Van Toor ook een ruime keuze aan gebak, van klassieke appeltaart tot verleidelijke chocoladetaart. Kom wel op tijd, want het lekkerste is vaak snel uitverkocht!

5.Bij 8 Eraf

Bij 8 Eraf
Bij 8 Eraf is een gezellige plek geworden sinds de recente transformatie. Alhoewel de focus nu ligt op darten, kan je nog steeds poolen als je er vroeg bij bent. De sfeer is ontspannen, het personeel vriendelijk en de prijzen voordelig. Geniet van een heerlijk biertje en knapperige bitterballen. Of je nu komt voor een potje darts of gewoon een rustig avondje uit, bij Bij 8 Eraf ben je aan het juiste adres.

Bij 8 Eraf: een gezellige sfeer, leuk poolen en darten!

6.Lunchroom Plaza Primo

Lunchroom Plaza Primo
**Lunchen bij Plaza Primo: een culinaire reis naar Marokko** Duik in de authentieke Marokkaanse keuken bij Plaza Primo, een culinaire oase waar smaak en betaalbaarheid samenkomen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat verwent Plaza Primo je smaakpapillen met een veelvoud aan gerechten. Van hartige broodjes tot smakelijke schotels, elke hap is een reis naar het hart van Marokko.

De gastvrije sfeer, gecombineerd met de heerlijke gerechten, maakt Plaza Primo een favoriet onder zowel locals als bezoekers. Of je nu op zoek bent naar een snel ontbijt om je dag mee te beginnen, een stevige lunch om je energie op peil te houden, of een smakelijk diner om je avond af te sluiten, Plaza Primo heeft alles in huis voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Kom langs en ontdek de smaken van Marokko, zonder de poespas en tegen een prijs die je zal verrassen.

7.Eetcafé Tetouan

Eetcafé Tetouan
Eetcafé Tetouan: Waar gastronomie en gezelligheid samensmelten

In het hart van de bruisende binnenstad van Leiden vind je Eetcafé Tetouan, een oase van smaak en ambiance. Stap binnen en laat je betoveren door de warme en uitnodigende sfeer, waar de geuren van Marokkaanse kruiden en vers gebrande koffie de lucht vullen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kun je hier genieten van heerlijke gerechten en dranken die je smaakpapillen zullen prikkelen.

8.Brouwerij De 7 Deugden

Brouwerij De 7 Deugden
Kom jij ook bier brouwen bij Brouwerij De 7 Deugden? Een superleuke workshop waar je alles leert over het brouwproces en de lekkerste biertjes proeft. Deze brouwerij is niet alleen bekend om hun topbieren, maar ook om hun unieke personeelsbeleid en duurzame aanpak. Zo gaan ze creatief om met restproducten en dragen ze actief bij aan de lokale gemeenschap. Tijdens de workshop word je meegenomen in de wereld van het bierbrouwen en krijg je alle ins en outs te horen. De sfeer is ontspannen en gezellig, en je leert niet alleen veel, maar maakt ook nog eens je eigen biertje. Een onvergetelijke ervaring waar je nog lang van zult nagenieten!

En hoewel de brouwerij momenteel wordt verbouwd, kun je er nog steeds terecht voor een heerlijk biertje. De tijdelijke locatie is misschien wat kleiner, maar de kwaliteit van het bier is nog steeds ongeëvenaard. Dus kom gezellig langs en laat je verrassen door de unieke smaakbeleving van Brouwerij De 7 Deugden.

9.Amsterdam Stag Do

Amsterdam Stag Do

10.EXPO bar huren

EXPO bar huren
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Keurenplein 41, 1069 CD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Post suggesties