Lijst 23 kleding winkels in Oude Noorden Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-07

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Oude Noorden Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Volle Kast, CÉNO classics, Naadje Ben, SHOWROOM41, Tesnim. Laten we het samen ontdekken!

1.Volle Kast

Volle Kast

2.CÉNO classics

CÉNO classics
Céno Classics is een unieke vintagewinkel waar je de mooiste vintage items vindt. Van prachtige kledingstukken tot originele vinylplaten, er is voor ieder wat wils. De collectie wordt met zorg samengesteld en de prijzen zijn heel betaalbaar.

Ik liep onlangs binnen en werd meteen verliefd op de sfeer en de prachtige items. Na uitgebreid te hebben rondgekeken, ging ik naar buiten met twee schitterende broeken en een warme wollen winterjas. Alle items waren zo goed als nieuw en samen betaalde ik slechts € 185,-. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar unieke en betaalbare vintage items!

Lees meer: Lijst 26 kleding winkels in Rotterdam

3.Naadje Ben

Naadje Ben
Ga jij binnenkort naar een bruiloft of een ander feestelijke bijeenkomst en ben je nog op zoek naar een prachtige jurk? Dan is Naadje Ben the place to be! Deze winkel biedt een ruime collectie aan prachtige jurken in verschillende maten en prijsklassen. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk. Ze denken graag met je mee en kijken wat er past qua maat en budget. Zo loop je altijd de deur uit met een prachtige jurk waar je je helemaal happy in voelt!

Naast de prachtige collectie jurken, vind je bij Naadje Ben ook een nette winkel, aardig personeel en een goed beleid. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde shopdag. Dus waar wacht je nog op? Breng vandaag nog een bezoekje aan Naadje Ben en vind jouw droomjurk!

4.SHOWROOM41

SHOWROOM41
SHOWROOM41 is een bijzondere winkel in het bruisende hartje van Rotterdam. De winkel is prachtig ingericht en biedt een unieke combinatie van mode, accessoires en beauty.

Bij SHOWROOM41 werken twee gepassioneerde ondernemers die hun vak en winkel met veel liefde runnen. Ze selecteren met zorg de mooiste items voor hun klanten, waaronder exclusieve kledingstukken, stijlvolle zonnebrillen en eigentijdse sieraden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een bijzonder accessoire of een frisse coupe, bij SHOWROOM41 vind je alles onder één dak.

Lees meer: Lijst 20 koffietentjes in Oude Noorden Rotterdam

5.Tesnim

Tesnim
Tesnim: een culinair paradijs waar gastvrijheid hoogtij viert! De hartelijke eigenaar verwelkomt je met open armen en leidt je door een ware schatkamer aan culinaire hoogstandjes. Van exotische kruiden tot verrukkelijke delicatessen, Tesnim biedt een ongeëvenaarde selectie om je smaakpapillen te verwennen.

De kwaliteit van Tesnim's producten is onbetwistbaar. Elk ingrediënt is met de grootste zorg geselecteerd, waardoor hun ware smaken optimaal tot hun recht komen. Bovendien zijn de prijzen zeer aantrekkelijk, zodat iedereen kan genieten van de culinaire rijkdommen die Tesnim te bieden heeft. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te adviseren en jouw culinaire avontuur onvergetelijk te maken.

6.Circuit Herenmode

Circuit Herenmode
Circuit Herenmode Wereldzaak: een oase voor stijlbewuste heren die streven naar een verfijnd en tijdloos voorkomen. Onze ervaren stylisten begeleiden je vakkundig bij het samenstellen van een garderobe die jouw persoonlijkheid en smaak weerspiegelt.

Stap onze winkel binnen en laat je verwennen door de allure van exclusieve stoffen, geraffineerde snitten en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Van klassieke pakken tot moderne casual wear, onze collectie biedt een breed scala aan opties voor elke gelegenheid. Of je nu een assertieve zakenman bent of een charmante gentleman, Circuit Herenmode Wereldzaak kleedt je met stijl, zelfvertrouwen en klasse.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Oude Noorden Rotterdam

7.Caftan Boetiek

Caftan Boetiek
Bent u op zoek naar een professionele, snelle en betrouwbare stoffenboetiek? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan onze eigen Caftan Boetiek! Wij bieden een ruime keuze aan prachtige stoffen, zodat u de perfecte stof kunt vinden voor uw droomoutfit.

Of u nu een jurk, rok of blouse op maat wilt laten maken, wij kunnen het realiseren. Ons team van ervaren kleermakers staat voor u klaar om uw wensen in werkelijkheid om te zetten. En dankzij onze snelle service kunt u binnen enkele weken genieten van uw nieuwe outfit. Wacht niet langer en bezoek Caftan Boetiek vandaag nog!

8.Al-Noor Mode

Al-Noor Mode
Al-Noor Mode is de ultieme bestemming voor traditionele Marokkaanse kleding. Hun winkel in het hart van Amsterdam biedt een ruime keuze aan prachtige gewaden, jilbabs en caftans, perfect voor speciale gelegenheden zoals het Offerfeest. Stap binnen en laat je betoveren door de rijke kleuren en delicate borduursels. Van ingetogen elegantie tot feestelijke flair, Al-Noor Mode heeft voor elk wat wils.

Verwen jezelf met een jurk, ketting en riem van Al-Noor Mode voor je hennafeest. Deze accessoires zullen je onvergetelijke herinneringen opleveren. Laat de ontbrekende parels niet je plezier bederven, want de vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen. Ervaar de onberispelijke kwaliteit en uitmuntende service van Al-Noor Mode en straal als nooit tevoren op je speciale dag.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Oude Noorden Rotterdam

9.Isis Inc.

Isis Inc.
Isis Inc. is een pareltje in de bruisende modewereld. Stap binnen en ontdek een schatkamer vol unieke kledingstukken, stijlvol vintage en hippe accessoires. Hier vind je gegarandeerd dat ene bijzondere item waar je altijd al naar op zoek was.

Met hun passie voor mode en oog voor detail, creëren de stylisten van Isis Inc. een inspirerende omgeving waar je urenlang kunt rondneuzen. Neem de tijd om je te verliezen in de kleurrijke rekken en ontdek de nieuwste trends naast tijdloze klassiekers. De gemoedelijke sfeer en het vriendelijke personeel maken je bezoek extra aangenaam. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of gewoon wilt genieten van de mooie dingen in het leven, Isis Inc. is the place to be.

10.Khadija Mode

Sta jij binnenkort op een bijzonder feest of wil je gewoon eens stralen in een prachtig Marokkaanse jurk? Dan ben je bij Khadija Mode aan het juiste adres. Deze winkel is een echt pareltje met een uitgebreide collectie takchita's in alle kleuren en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een traditionele jurk of een modern exemplaar, hier vind je gegarandeerd je droomjurk.

De verkoopsters bij Khadija Mode zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je en geven je graag advies over welke jurk het beste bij je past. Je kunt hier takchita's huren of kopen, dus voor ieder wat wils. Bereid je voor op veel bewonderende blikken als je straalt in een prachtige jurk van Khadija Mode!

11.Ding&Dingen

Ding&Dingen
Kom naar de leukste winkel van de Zwaanshals: Ding&Dingen! Met een team van vriendelijke experts staat deze winkel voor je klaar om je te helpen de perfecte tweedehands outfit samen te stellen. Denk aan een verborgen parel waar je stijlvolle items vindt voor een betaalbare prijs.

Stap binnen en laat je verrassen door het aanbod van pre-loved kledingstukken. Of je nu op zoek bent naar een klassiek stuk of juist een uniek item, bij Ding&Dingen vind je het allemaal. En dankzij het eigen naaiatelier kun je je vondsten ook nog eens perfect op maat laten maken. Kom langs en ontdek de schatten die op jou wachten bij Ding&Dingen!

12.Alfurkan Fashion

Alfurkan Fashion
Alfurkan Fashion staat bekend om zijn gastvrije en respectvolle personeel. Het restaurant biedt een uitmuntende culinaire ervaring met een breed scala aan gerechten om aan de smaak van elke klant te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar een romantische avond uit, een zakelijke bijeenkomst of een gezellig samenzijn met vrienden, Alfurkan Fashion is de perfecte bestemming. Het restaurant biedt een ontspannen en verfijnde ambiance waar je kunt genieten van heerlijk eten en uitstekende service. De toegewijde chef-koks bereiden elk gerecht met zorg en aandacht voor detail, met behulp van alleen de beste en meest verse ingrediënten.

13.Le Boutique Rotterdam

Le Boutique Rotterdam

14.My Look

My Look

15.In Vogue

In Vogue

16.Rainbow Fashion

Rainbow Fashion

17.Moderella

Moderella

18.Ayselin Mode

Ayselin Mode

19.Friqly Man

Friqly Man

20.Esile vintage

Esile vintage

21.By Lina Collection

By Lina Collection

22.Maya

Maya

23.Ma Chérie

Ma Chérie
Post suggesties