Lijst 23 kleding winkels in Jordaan Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-05

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Jordaan Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Tenue de Nîmes, La maison de Sophie, Ginger Aardbei, Mina Amsterdam, Number Nine - Amsterdam Elandsgracht 34. Laten we het samen ontdekken!

1.Tenue de Nîmes

Tenue de Nîmes
Mijn favoriete jeans komt van Tenue de Nîmes! Hoewel de prijzen er aan de hoge kant zijn, gaat de denim een leven lang mee. De verkopers weten precies hoe ze jou kunnen helpen met het vinden van de perfecte jeans. Ik voel me er altijd thuis, net als de meeste mensen. Het voelt alsof ik in de winkel van een goede vriend ben.

Alle merken staan gezellig door elkaar, geen exclusieve toonbanken hier.

2.La maison de Sophie

La maison de Sophie
**Ontdek de schatkamer van mode en stijl bij La Maison de Sophie** In het hart van het bruisende Amsterdam schuilt een verborgen parel: La Maison de Sophie. Deze betoverende boetiek is een oase voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar unieke en betaalbare items. Betreed de winkel en laat u betoveren door de prachtig ingerichte ruimte, waar elk kledingstuk met zorg is gekozen. Van chique pantalons tot zachte truien, van delicate haaraccessoires tot stijlvolle tassen, La Maison de Sophie biedt een breed scala aan kleding en accessoires tegen aantrekkelijke prijzen.

Maar wat deze boetiek werkelijk onderscheidt, is de vriendelijke en deskundige eigenaar. Met haar passie voor mode en haar talent om de perfecte items te selecteren, helpt ze u graag de garderobe van uw dromen samen te stellen. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon wat frisse toevoegingen voor uw dagelijkse garderobe, La Maison de Sophie is uw geheime adres voor onweerstaanbare mode en uitzonderlijke service.

Lees meer: Lijst 36 kleding winkels in Amsterdam

3.Ginger Aardbei

Ginger Aardbei
  • Beoordeling: 4,8/5 (17 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Goudsbloemdwarsstraat 9, 1015 JW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

Ginger Aardbei is absoluut de plek om te zijn voor unieke en prachtige dameskleding. Hun online winkel biedt een ruime keuze aan elegante jurken, stijlvolle blouses en comfortabele broeken.

Ben je op zoek naar een persoonlijke shoppingervaring? Bezoek dan zeker hun fysieke winkel, waar het deskundige team van Ginger Aardbei je graag helpt met het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Of je nu een trouwjurk zoekt of gewoon iets speciaals voor een avondje uit, bij Ginger Aardbei vind je gegarandeerd wat je zoekt.

4.Mina Amsterdam

Mina Amsterdam
**Mina Amsterdam** Stap binnen bij Mina Amsterdam, een oase van elegante en unieke mode. Laat je betoveren door de verfijnde collecties, waarbij elke top en rok een kunstwerk op zich is. De adembenemende designs, vervaardigd uit de meest luxueuze stoffen, zullen je stijl naar een nieuw niveau tillen.

**Uitzonderlijke klantervaring** Bij Mina Amsterdam wordt klantenservice tot in de puntjes verzorgd. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Ze verwelkomen je met een warm enthousiasme, beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je bezoek een onvergetelijke ervaring wordt. Bezoek Mina Amsterdam vandaag nog en ontdek een wereld van verfijnde mode en buitengewone service.

Lees meer: Lijst 37 koffietentjes in Jordaan Amsterdam

5.Number Nine - Amsterdam Elandsgracht 34

Number Nine - Amsterdam Elandsgracht 34
Nummer Negen is een geliefde modezaak in het hartje van Amsterdam, waar je terechtkunt voor een brede selectie aan damesmode. De winkel is gespecialiseerd in de nieuwste trends en selecteert zorgvuldig de meest stijlvolle items van het seizoen. Het enthousiaste en behulpzame personeel staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte outfit.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe garderobe of gewoon een paar mooie stuks om je collectie aan te vullen, bij Nummer Negen vind je gegarandeerd wat je zoekt. De winkel biedt een mix van betaalbare en exclusieve merken, zodat er voor ieder wat wils is. En als je een Amsterdammer bent, vergeet dan niet om je kortingskaart te vragen, waarmee je 5% korting krijgt op je aankopen.

6.Mokum Vintage

Mokum Vintage
Ben je op zoek naar unieke vintage vondsten? Dan is Mokum Vintage de plek voor jou! Gelegen in het hart van Amsterdam, biedt deze gezellige winkel een enorme collectie gebruikte Jordans.

Stap binnen en word verwelkomd door een supervriendelijke verkoper die je graag helpt bij het vinden van je perfecte match. Of je nu op zoek bent naar streetwear, retro kledingstukken of trendy accessoires, bij Mokum Vintage vind je het allemaal. Neem de tijd om rond te kijken en laat je verrassen door de schatten die je allemaal tegenkomt.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Jordaan Amsterdam

7.LENA the fashion library

LENA the fashion library
LENA: de modebibliotheek waar duurzaamheid en stijl samenkomen!

Bij LENA the fashion library kun je voor een zacht prijsje unieke kledingstukken lenen. Net als in een bibliotheek, maar dan met kleding in plaats van boeken. Zo geniet je van prachtige outfits zonder de ecologische voetafdruk van fast fashion. Perfect voor modebewuste en duurzame zielen die hun garderobe willen verrijken op een budgetvriendelijke en milieuvriendelijke manier.

8.Sterrenstof

Sterrenstof
Sterrenstof is een betoverende boetiek waar modeliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Deze schatkamer is gevuld met unieke kledingstukken die je stijl naar een hoger niveau tillen. Van verfijnde jurken tot edgy tops, ieder kledingstuk is zorgvuldig geselecteerd om je innerlijke ster te laten stralen.

Het enthousiaste team van Sterrenstof staat klaar om je te begeleiden op je stijlvolle reis. Hun deskundige advies en warme gastvrijheid zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt terwijl je op zoek gaat naar de perfecte outfit. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een tijdloos basisstuk, bij Sterrenstof vind je gegarandeerd je match made in fashion heaven.

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Jordaan Amsterdam

9.Amsterdam Vintage Clothing | AVC

Amsterdam Vintage Clothing | AVC
Amsterdam Vintage Clothing | AVC Is het je tijd waard?

Je bent hier om te ontdekken of deze winkel het waard is om te bezoeken als je op zoek bent naar vintage kleding. Het antwoord is helaas nee. Deze winkel is klein, beperkt in assortiment en de prijzen zijn te hoog. Je vindt hier een aantal Burberry-jassen en een gebruikelijke selectie Polo Ralph Lauren-polo's en -shirts in de herensectie. Maar dat is het dan ook wel. Er is hier geen sprake van een verborgen schat of een unieke vondst. De prijzen zijn ook te hoog voor de kwaliteit van de kleding die ze verkopen.

10.A.P.C. Store Amsterdam

A.P.C. Store Amsterdam
Ontdek de exclusieve wereld van A.P.C. in hartje Amsterdam. Deze stijlvolle flagshipstore biedt het ultieme assortiment aan luxueuze creaties van het geliefde Franse label. Dompel jezelf onder in een wereld van verfijnde basics, tijdloze klassiekers en opvallende accessoires die je garderobe een instant upgrade geven.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte jeans, een zachte kasjmiertrui of een stijlvolle leren tas, A.P.C. heeft het allemaal. De nieuwste collecties worden zorgvuldig samengesteld om moeiteloos chique en tijdloze stukken te bieden die je seizoen na seizoen zult koesteren. Hoewel de prijzen aan de hogere kant liggen, is de kwaliteit en duurzaamheid van elk item de investering meer dan waard. Trakteer jezelf op een vleugje Franse verfijning en bezoek A.P.C. Amsterdam voor een onvergetelijke winkelervaring.

11.ENSŌ VINTAGE

ENSŌ VINTAGE
ENSŌ VINTAGE is een waar paradijs voor vintageliefhebbers die op zoek zijn naar unieke en stijlvolle items. Deze luxe vintagewinkel heeft een zorgvuldig samengestelde collectie dameskleding, accessoires en sieraden. Van elegante jurken tot opvallende statement pieces, ENSŌ VINTAGE heeft voor elk wat wils.

De winkel staat bekend om zijn hoogwaardige selectie vintage items in uitstekende staat. Elke stuk is met liefde uitgekozen en straalt tijdloze klasse uit. Of je nu op zoek bent naar een opvallende jurk voor een speciale gelegenheid of een charmant accessoire om je dagelijkse outfit op te fleuren, ENSŌ VINTAGE heeft het allemaal. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item om je stijl te verrijken.

12.Almost Summer store (by Universe on a t-shirt)

Almost Summer store (by Universe on a t-shirt)

13.Babylon Vintage Amsterdam

Babylon Vintage Amsterdam

14.Vindit Vintage

Vindit Vintage
  • Beoordeling: 4,7/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Egelantiersdwarsstraat 7, 1015 SB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:30

15.Reverse Studio Amsterdam

Reverse Studio Amsterdam

16.BOAS - Vintage Clothing. Save Jeans & Save Lives.

17.Vintage Hatter

Vintage Hatter
  • Beoordeling: 4,6/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Egelantiersdwarsstraat 7, 1015 SB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:30

18.Het Daantje Winkeltje

Het Daantje Winkeltje

19.Haasje Over

Haasje Over
  • Beoordeling: 4,5/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Tuindwarsstraat 2, 1015 RZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 18:00

20.Artwear Jordaan

Artwear Jordaan
  • Beoordeling: 4,8/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Brouwersgracht 145-hs, 145-hs, 1015 GG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 18:00

21.Second Hand by Sam Sam

Second Hand by Sam Sam

22.NoordermarktVintage

NoordermarktVintage
  • Beoordeling: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    On the square, at the Market, Noordermarkt, 1015 NA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

23.De Dwarsstraatjes van de Jordaan

De Dwarsstraatjes van de Jordaan
Post suggesties