Lijst 12 kleding winkels in Oostelijk Havengebied Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-02

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Oostelijk Havengebied Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Sissy-Boy, FRESHCOTTON, OnleyDesirables - Clothing with a past! Amsterdam, Zeeburg Kledingreparatie en Stomerij, A Beautiful Story. Laten we het samen ontdekken!

1.Sissy-Boy

Slogan: 'Voor de moderne vrouw die houdt van stijl en kwaliteit'.

Sissy-Boy
  • Beoordeling: 4,5/5 (372 Review by google)
  • Adres:

    KNSM-Laan 19, 1019 LA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Veel keuze in kleding, accessoires, sieraden en woonaccessoires.

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit producten, gemaakt van duurzame materialen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat goed advies geeft.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Cadeaubonnenverkoop, Loungegedeelte

Het personeel is super aardig en zeer klantgericht. Ze geven goed advies, zodat je altijd met de juiste aankoop de winkel uitloopt. Het assortiment is heel uitgebreid en steeds verrassend. De winkel is anders dan andere winkels, juist dat maakt het speciaal.

2.FRESHCOTTON

Hippe winkel met unieke collecties en exclusieve items

FRESHCOTTON
  • Beoordeling: 4,0/5 (408 Review by google)
  • Adres:

    Veemarkt 135, 1019 CC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan kleding en accessoires van diverse merken

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit kledingstukken van duurzame materialen

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag advies geeft

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk, Betaalpassen geaccepteerd, Cadeaubonnen verkrijgbaar

FRESHCOTTON, een jonge en dynamische onderneming, oogt modern en trendsettend met een focus op streetwear en urban fashion. Het bedrijf investeert fors in marketing om haar merk te versterken en een loyale klantenkring op te bouwen.

Ondanks deze veelbelovende presentatie heb ik helaas negatieve ervaringen met FRESHCOTTON. Na twee bestellingen ontving ik beide keren het verkeerde product. Ik nam contact op via e-mail en social media, maar zonder resultaat. Mijn zoektocht naar de gewenste sneakers op 12-2-20 liep ook op niets uit. Ik raad potentiële klanten aan om voorzichtig te zijn bij het bestellen bij FRESHCOTTON, aangezien de kwaliteit van de service niet lijkt overeen te komen met de indrukwekkende uitstraling van het bedrijf.

Lees meer: Lijst 36 kleding winkels in Amsterdam

3.OnleyDesirables - Clothing with a past! Amsterdam

OnleyDesirables - Clothing with a past! Amsterdam
Ontdek OnleyDesirables, dé bestemming voor unieke en stijlvolle vintage mode. Onze zorgvuldig samengestelde collectie is een ode aan het verleden, met adembenemende kledingstukken die een rijk verhaal vertellen. Elk item is met liefde geselecteerd en gerestaureerd, waardoor het een waar collector's item wordt.

Dompel jezelf onder in een wereld van verfijnde stoffen, tijdloze ontwerpen en handgemaakte details. Of je nu op zoek bent naar een statement-jurk, een chique mantel of een subtiele accessoire, bij OnleyDesirables vind je gegarandeerd de perfecte vintage vondst die jouw stijl naar een hoger niveau tilt.

4.Zeeburg Kledingreparatie en Stomerij

Zeeburg Kledingreparatie en Stomerij
Zeeburg Kledingreparatie en Stomerij is het adres voor al uw kledingreparaties en stomerijwensen. Met jarenlange ervaring en de hoogste kwaliteitseisen bent u verzekerd van een perfect resultaat. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, een ingrijpende reparatie of een professionele reiniging, bij Zeeburg Kledingreparatie en Stomerij bent u aan het juiste adres.

De architectuur in Amsterdam is van ongekende schoonheid en overtreft alles wat u in Groot-Brittannië zult vinden. Op elke hoek van de straat ontdekt u nieuwe meesterwerken, van historische herenhuizen tot moderne wolkenkrabbers. De grachtengordel, het Rijksmuseum en het Concertgebouw zijn slechts enkele hoogtepunten van de vele architecturale wonderen die Amsterdam te bieden heeft. Een bezoek aan Amsterdam is een must voor elke liefhebber van architectuur.

Lees meer: Lijst 13 brunch in Oostelijk Havengebied Amsterdam

5.A Beautiful Story

A Beautiful Story
Een sieraad vertellen een verhaal, jouw verhaal, een herinnering, een emotie. Een sieraad is persoonlijk, intiem en uniek. Vanuit dit gegeven creëren wij de mooiste sieraden waarbij je het gevoel krijgt een stukje van ons in handen te hebben. Wij maken ieder sieraad met veel liefde en aandacht en pakken het zorgvuldig in. Zo ontvang jij een persoonlijk en uniek kado.

Wil jij ook stralen met onze prachtige sieraden? Bestel dan vandaag nog en ontdek zelf de magie van onze sieraden. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en vind het sieraad dat bij jou past. Wij garanderen dat je zult stralen met onze sieraden. Bestel nu en profiteer van onze snelle levertijden. Binnen 2 dagen heb jij je bestelling al in huis. Zo kun jij snel genieten van je nieuwe sieraad.

6.Textieldrukkerij Eclectix

Textieldrukkerij Eclectix
Textieldrukkerij Eclectix is uw betrouwbare partner voor het bedrukken van textiel en het maken van visitekaartjes. Met snelle en vriendelijke service en een uitstekende kwaliteit van afdrukken, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Of u nu een uniek t-shirt wilt laten maken of uw bedrijfspresentatie wilt versterken met professionele visitekaartjes, Textieldrukkerij Eclectix staat voor u klaar. Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw ideeën vorm met onze hoogwaardige druktechnieken. Wij zorgen ervoor dat uw textiel of visitekaartjes een ware blikvanger worden.

Lees meer: Lijst 15 restaurants in Oostelijk Havengebied Amsterdam

7.Floria Collective

Floria Collective
ontdek de Floria Collectie: comfort en stijl in één! Deze prachtige jurk is gemaakt van zachte, elastische stof die met je lichaam meebeweegt, voor optimaal draagcomfort. Draag hem het hele jaar door en geniet van zijn veelzijdigheid. Bovendien is Floria een duurzaam merk dat zich inzet voor het milieu. Ga naar de website en ervaar zelf de kwaliteit en duurzaamheid van de Floria Collective.

Deze jurk is niet alleen comfortabel, maar ook een echte blikvanger. De flatterende pasvorm en de subtiele details maken hem geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt of een speciale avond hebt, deze jurk is de perfecte keuze. Gun jezelf de luxe van een Floria Collective-jurk en ervaar de ultieme combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid.

8.Re-Born Sports Amsterdam

Re-Born Sports Amsterdam
Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich uit tot onze snelle levering en uitzonderlijke klantenservice. Bestel vandaag nog en geniet van een razendsnelle bezorging. Bovendien word je verrast met een attent cadeau, een bewijs van onze waardering voor jouw keuze. Ervaar de liefde en aandacht die in elk product en elke interactie met Re-Born Sports Amsterdam is verweven, en laat je sportprestaties naar ongekende hoogten stijgen.

Lees meer: Lijst 17 koffietentjes in Oostelijk Havengebied Amsterdam

9.Riffle Amsterdam

Riffle Amsterdam
Riffle Amsterdam: Modebewust winkelen met een vleugje klasse Betreed de wereld van Riffle Amsterdam, waar stijl en kwaliteit samenkomen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om modeliefhebbers te inspireren en te verleiden. Van verfijnde jurken tot trendy tops en comfortabele broeken, elk kledingstuk is ontworpen om je innerlijke schoonheid naar boven te halen. Ervaar de uitzonderlijke kwaliteit van onze stoffen en de nauwkeurige afwerking die elk kledingstuk tot een waar kunstwerk maakt.

Onze klantenservice staat bekend om zijn warmte en efficiëntie. Wij geloven dat winkelen een plezierige ervaring moet zijn, en wij doen er alles aan om je aankoop soepel en stressvrij te laten verlopen. Met snelle verzending en een probleemloze retourprocedure kun je zorgeloos genieten van je nieuwe garderobe. Ontdek Riffle Amsterdam vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je leven.

10.Studio Aelbo

Studio Aelbo
Studio Aelbo: Kwalitatieve kleding voor stijlvolle jongens en meisjes

Op zoek naar hoogwaardige basics in trendy kleuren? Studio Aelbo biedt een collectie prachtige kledingstukken die perfect te combineren zijn, voor zowel jongens als meisjes. Dankzij de uitstekende pasvorm en het zachte, duurzame materiaal, voelen je kinderen zich comfortabel en zien ze er altijd verzorgd uit. Mix en match de verschillende items om unieke looks te creëren die perfect aansluiten bij hun persoonlijkheid. Verwen je kinderen met de verfijnde eenvoud van Studio Aelbo en laat ze stralen in stijlvolle basics.

11.Atelier Atelien

Atelier Atelien
Atelier Atelien is een fantastisch atelier waar je unieke kunstwerken kunt creëren. Als je op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een geliefde of een bijzondere belevenis voor jezelf, dan is Atelier Atelien de plek voor jou.

Onze ervaren kunstenaars begeleiden je met veel geduld en creativiteit bij het maken van een schilderij, beeldhouwwerk of ander kunstobject. Je hoeft geen ervaring te hebben, want wij helpen je graag op weg. Het atelier is een oase van rust en inspiratie, waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en je creatieve geest de vrije loop kunt laten.

12.DSGN BRAND

DSGN BRAND
  • Beoordeling: 2,3/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Oostelijke Handelskade 867-975, 1019 BM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Post suggesties