Lijst 11 kleding winkels in Nieuwe Westen Rotterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-03

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Nieuwe Westen Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Mijnes Jouwes, Astex Textiel Kledingreparatie, Zeeman Rotterdam Mathenesserplein, Senn collection, Slowdown Store. Laten we het samen ontdekken!

1.Mijnes Jouwes

Mijnes Jouwes
Welkom bij Mijnes Jouwes, dé winkel voor tweedehands kinderkleding! Met een breed assortiment van merkkleding tot budgetvriendelijke items vind je hier alles wat je zoekt voor je kleine. Kom langs in de sfeervolle winkel of bestel eenvoudig online.

Bij Mijnes Jouwes staan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze tweedehands kinderkleding is zorgvuldig geselecteerd en bieden wij scherp geprijsd aan. Of je nu op zoek bent naar een trendy outfit of praktische basics, bij ons vind je het allemaal. Onze vriendelijke en deskundige eigenares helpt je graag met het vinden van de perfecte items voor jouw kleine. Bezoek ons vandaag nog en ontdek waarom Mijnes Jouwes het beste adres is voor tweedehands kinderkleding!

Lees meer: Lijst 13 restaurants in Nieuwe Westen Rotterdam

2.Astex Textiel Kledingreparatie

Astex Textiel Kledingreparatie
Astex Textiel Kledingreparatie biedt een ongeëvenaarde service tegen eerlijke prijzen! Laat ons uw kleding reinigen, repareren of vermaken met de grootste zorg.

Ervaar de hoogste kwaliteit en vakmanschap voor een prijs die niet te overtreffen is. Bespaar uzelf tijd en moeite met onze snelle en efficiënte service. Wij zorgen voor uw kleding alsof het onze eigen is, zodat u er weer van kunt genieten alsof het nieuw is!

Lees meer: Lijst 26 kleding winkels in Rotterdam

3.Zeeman Rotterdam Mathenesserplein

Zeeman Rotterdam Mathenesserplein
Ontdek de Zeemaanse schatkamer op het Mathenesserplein in Rotterdam! Deze sprankelende winkel is een oase van orde en overzichtelijkheid, een genot voor het oog. Duik in de eindeloze zeevaart van artikelen, zonder ooit de koers kwijtraken. De prijzen zijn zo aantrekkelijk als een volle buit, vergelijkbaar met andere piratennesten. Hoewel het vinden van een parkeerplek een piratenschatkaart op zich is, is de beloning ruim voldoende!

De Zeeman, een ware zeemeermin in babykleding, betovert elke week met nieuwe, schattige creaties. Zwerf door de huishoudelijke accessoires en je zult versteld staan van hun stijlvolle allure - mooier dan de buit van een koopjesjager, maar goedkoper dan een vorstelijke schatkamer. Laat je betoveren door de Zeemaanse magie en verken de onderwaterwereld van verrassingen die deze winkel te bieden heeft!

4.Senn collection

Senn collection

5.Slowdown Store

Slowdown Store
Ontdek de Slowdown Store, een paradijs voor liefhebbers van duurzame mode! Deze charmante tweedehandswinkel is een schatkamer aan zorgvuldig samengestelde, kwalitatief hoogwaardige items.

De vriendelijke eigenaar verwelkomt je met open armen en geeft je graag advies over duurzaam winkelen in Rotterdam. Duik in de georganiseerde rekken en laat je verrassen door de schitterende combinatie van vintage parels en moderne klassiekers. De Slowdown Store is jouw one-stop-shop voor betaalbare, stijlvolle en ecobewuste mode die je garderobe moeiteloos zal opfleuren.

6.Swanky

Swanky
Bijzondere zaak, waar je nét dat ene mooie kledingstuk vindt die je garderobe compleet maakt. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en geven je eerlijk advies. Een winkel waar je altijd slaagt en waar je meer dan welkom bent.

Stap binnen in een wereld van stijl en laat je inspireren door de prachtig samengestelde collecties. Of je nu op zoek bent naar een klassiek pak of een trendy jurk, bij deze zaak vind je het allemaal. De medewerkers zijn experts in hun vak en helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit. Bij deze winkel ervaar je niet alleen een uitstekende service, maar ook een unieke winkelervaring.

7.Sfifa Mode

Sfifa Mode

8.Monique Fashion

Monique Fashion
Monique Mode is dé plek voor de mooiste galajurken. Van klassieke, elegante creaties tot moderne, opvallende designs, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Onze ervaren stylisten staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk die je figuur flatteert en je laat stralen op jouw speciale avond.

Bij Monique Mode staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Onze vriendelijke medewerkers zijn altijd bereid om je te helpen en advies te geven. We nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel en de perfecte jurk de deur uitgaat. Of je nu op zoek bent naar een jurk voor een bruiloft, gala of een ander feestelijke gelegenheid, bij Monique Mode vind je gegarandeerd de jurk van je dromen.

9.Something different 4 U

Something different 4 U

10.La-X-Mi (webshop)

La-X-Mi (webshop)

11.Peerstore

Peerstore
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Essenburgsingel 58, 3022 EA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Post suggesties