Lijst 12 kleding winkels in Cruquius Haarlemmermeer

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-06-13

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Cruquius Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals De Bommel Meubelen Cruquius, Woonwinkel Happy Home, Pronto Wonen Cruquius, Tuinmeubelshop - tuinmeubelen Cruquius, Goodnight Slaapkamers. Laten we het samen ontdekken!

1.De Bommel Meubelen Cruquius

De Bommel Meubelen Cruquius
Bij De Bommel Meubelen in Cruquius waan je je in een interieurparadijs. De prachtige meubels en sfeervolle prullaria nodigen uit tot eindeloos inspireren. Laat je verwonderen door de geraffineerde stijl en uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle barkrukken, een comfortabele bank of unieke accessoires, bij De Bommel Meubelen vind je gegarandeerd je gading.

De hartelijke medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw woning. Ervaar het ultieme woongenot met de hoogwaardige meubels van De Bommel Meubelen. Of je nu kiest voor moderne designs of klassieke elegantie, je interieur zal een ware blikvanger worden. Laat je inspireren door de showroom in Cruquius en maak je woonwensen werkelijkheid.

2.Woonwinkel Happy Home

Woonwinkel Happy Home
Woonwinkel Happy Home in Cruquius is een ware parel voor liefhebbers van stijlvol en betaalbaar interieur. Ondanks de knusse omvang van de winkel, biedt Happy Home een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubelen die passen bij elk budget. De vriendelijke verkoopsters staan altijd klaar om u te helpen bij het creëren van uw droominterieur, met hun deskundige advies en oprechte passie voor interieurdesign.

Laat u inspireren door de unieke selectie aan woonaccessoires, verlichting en meubels bij Happy Home. Of u nu op zoek bent naar een opvallende blikvanger of tijdloze klassiekers, Happy Home heeft het allemaal voor u klaarliggen. Ervaar het gemak van winkelen in een ongedwongen sfeer, waar de klant centraal staat. Bezoek Happy Home vandaag nog en ontdek waarom deze winkel zo geliefd is bij interieurliefhebbers in de regio.

3.Pronto Wonen Cruquius

Woondromen worden werkelijkheid bij Pronto Wonen

Pronto Wonen Cruquius
  • Beoordeling: 4,1/5 (243 Review by google)
  • Adres:

    Spaarneweg 22, 2142 EN Cruquius, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Divers aanbod aan meubelen en woonaccessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit meubelen voor een betaalbare prijs

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rollator- en rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi, Restaurant, Speelruimte voor kinderen

"Pronto Wonen Cruquius: Een woningdroom die bijna in duigen viel Onze eerste ontmoeting met Pronto Wonen Cruquius was verre van gastvrij. De verkoper liet ons aan ons lot over, gaf geen antwoord op onze vragen en liet ons onbeholpen achter. Zijn onwil om ons te helpen deed ons twijfelen aan onze keuze voor deze winkel.

Maar toen verscheen Adriaan ten tonele. Met geduld en expertise leidde hij ons door drie bezoeken, telkens uitgebreid de tijd nemend om onze wensen te bespreken. Zijn eerlijke adviezen en oog voor detail gaven ons het vertrouwen om de knoop door te hakken. Vandaag hebben we eindelijk ons droombankstel besteld, dankzij de uitstekende service van Adriaan. Wij komen zeker terug bij Pronto Wonen Cruquius. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijne woonbeleving."

4.Tuinmeubelshop - tuinmeubelen Cruquius

Jouw tuinparadijs begint bij Tuinmeubelshop - tuinmeubelen Cruquius

Tuinmeubelshop - tuinmeubelen Cruquius
  • Beoordeling: 4,7/5 (248 Review by google)
  • Adres:

    Cruquiuszoom 53, 2142 EW Cruquius, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment tuinmeubelen voor diverse smaken en behoeften

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige materialen en duurzame constructie voor jarenlang genieten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig advies voor de beste keuze

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Uitgebreide showroom, Persoonlijk advies, Levering en montage aan huis, Betaalbare prijzen, Ruime parkeergelegenheid

Op zoek naar tuinmeubelen van topkwaliteit? Bezoek Tuinmeubelshop in Cruquius en laat je verrassen door een uitzonderlijke showroom. Ons enthousiaste team staat klaar om jou te verwelkomen met een glimlach en vakkundig advies te geven. Ontdek een ruime collectie zorgvuldig samengestelde tuinsets, lounges en accessoires die jouw buitenruimte zullen transformeren tot een oase van comfort en stijl.

Stap nu binnen bij Tuinmeubelshop en ervaar de ultieme tuinmeubelbeleving. Laat je inspireren door onze deskundige adviseurs, die je begeleiden in het vinden van de perfecte tuinmeubelen voor jouw specifieke wensen en behoeften. Van moderne loungebanken tot klassieke eettafels, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw droomtuin te creëren.

5.Goodnight Slaapkamers

"De sleutel tot een goede nachtrust, begint bij Goodnight Slaapkamers"

Goodnight Slaapkamers
  • Beoordeling: 4,4/5 (197 Review by google)
  • Adres:

    Spaarneweg 18, 2142 EN Cruquius, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Verschillende slaapsystemen voor individuele slaapbehoeften

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige materialen en vakmanschap voor duurzaamheid en comfort

  • Klantenservice:

    Deskundig advies en persoonlijke benadering voor een optimale slaapervaring

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Thuisbezorging en installatie, Slaapadvies op maat, Financieringsmogelijkheden, Ruime showroom

6.Trendhopper Cruquius

Trendhopper Cruquius

7.Woonboulevard Cruquius

Woonboulevard Cruquius

8.The Outlet Factory

The Outlet Factory
De Outlet Factory: een afschuwelijke ervaring. Op 28 september hebben we een tafel besteld met een levertijd van 5 tot 10 dagen. De website belooft dat ze bellen voor een bezorgafspraak. Na 8 dagen hebben ze nog steeds niet gebeld, laat staan de tafel bezorgd.

Het is onacceptabel dat een bedrijf als De Outlet Factory zich niet aan haar beloftes houdt. Wij hebben al 8 dagen lang onze bestelling niet ontvangen en hebben ook nog eens geen enkel contact gehad. Dit is een verschrikkelijke manier om met klanten om te gaan. Wij raden iedereen af om bij De Outlet Factory te bestellen.

9.XOOON Cruquius

XOOON Cruquius
Gaat u op zoek naar stijlvolle en comfortabele meubels, dan is XOOON Cruquius aan te bevelen. Deze gerenommeerde meubelzaak biedt een breed scala aan kwaliteitsmeubels, met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit.

Het team van ervaren medewerkers staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte meubels voor uw interieur. De bezorging is snel en efficiënt, en de bezorgers zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Zo bracht een bezorger onlangs een bed naar een hoog appartement en bood aan het naar binnen te tillen, omdat het te zwaar was voor de klant. XOOON Cruquius staat voor klanttevredenheid en doet er alles aan om uw meubelervaring tot een aangename te maken.

10.Goossens wonen en slapen - Cruquius

Een comfortabel en stijlvol interieur voor iedereen

Goossens wonen en slapen - Cruquius
  • Beoordeling: 3,8/5 (280 Review by google)
  • Adres:

    Spaarneweg 20, 2142 EN Cruquius, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Groots assortiment meubels en slaapkamers

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit meubels en bedden

  • Klantenservice:

    Persoonlijk advies en goede service

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    - Gratis parkeren - Bezorging en montage - Slaapcomfortgarantie - 3D-kamerplanning - Inspirerende showroom

Of u nu op zoek bent naar een opvallend vloerkleed om uw woonkamer op te fleuren of comfortabele eetkamerstoelen om gezellige diners te organiseren, bij Goossens wonen en slapen - Cruquius vindt u gegarandeerd wat u zoekt. De ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte items voor uw interieur. Bezoek de winkel vandaag nog en ontdek de uitgebreide collectie.

11.Kwantum

"Alles voor je huis, alles voor je tuin."

  • Beoordeling: 3,9/5 (297 Review by google)
  • Adres:

    Cruquiusplein 42, 2142 EV Cruquius, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Kwantum heeft een breed scala aan producten voor huis en tuin.

  • Productkwaliteit:

    Kwantum staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Klantenservice:

    De klantenservice van Kwantum is behulpzaam en vriendelijk.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gratis WiFi, Cafetaria, Speeltuin, Zelfbedieningskassa's

Bij Kwantum begrijpen we dat winkelen niet altijd even prettig kan zijn. Als je op zoek bent naar een specifiek product en dit niet verkrijgbaar blijkt, kan dat frustrerend zijn. Maar laat je niet uit het veld slaan! Ons team van toegewijde medewerkers staat voor je klaar om samen met jou de beste oplossing te vinden.

Zoals bij elke winkel kunnen er soms problemen ontstaan, maar bij Kwantum zijn we vastbesloten om deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. We luisteren naar je feedback en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je een positieve winkelervaring hebt. Ons doel is om elke klant tevreden te stellen, en we geloven dat onze inzet en klantgerichte benadering ervoor zorgen dat je met een glimlach onze winkel verlaat.

12.Decokay Mirck

Decokay Mirck
Bij Decokay Mirck vind je alles voor jouw interieur onder één dak. Van gordijnen tot behang en verf, je vindt het hier allemaal. En niet zomaar wat, maar producten van topkwaliteit die jouw huis een stijlvolle uitstraling geven die past bij jouw smaak. Het team van Decokay Mirck staat klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuzes en het samenstellen van een interieur waar jij je helemaal thuis voelt.

Decokay Mirck is meer dan alleen een winkel. Het is een plek waar je inspiratie opdoet en waar je terecht kunt voor deskundig advies. Of je nu gaat verbouwen, renoveren of gewoon wat kleine updates wilt aanbrengen in je interieur, Decokay Mirck helpt je graag verder. En omdat ze weten dat jouw tijd kostbaar is, zorgen ze ervoor dat je bestelling snel en vakkundig wordt geleverd en gemonteerd.
Post suggesties