Lijst 13 racefiets winkels in De Pijp Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-06-30

Samengesteld uit de beste lijsten over racefiets winkels in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Fietsenmakerij Love Cycle V.O.F., Maats Cycling Culture - Amsterdam, Fietswous, De Stadsfiets 3, Het Zwarte Fietsenplan - Fietsenwinkel en Fietsenmaker in de Pijp in Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Fietsenmakerij Love Cycle V.O.F.

De plek voor al uw fietsbehoeften.

Fietsenmakerij Love Cycle V.O.F.
  • Beoordeling: 5,0/5 (352 Review by google)
  • Adres:

    Henrick de Keijserstraat 18, 1073 TH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed aanbod van fietsen, accessoires en reparaties.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige fietsen en onderdelen, betrouwbaar.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel, goede service.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Werkplaats voor reparaties, Groot assortiment fietsaccessoires, Leasemogelijkheden, Inkoop van gebruikte fietsen, Fietsverhuur

Fietsenmakerij Love Cycle V.O.F.: De fietsenzaak van uw dromen!

Onze fietsenmakers zijn meer dan gewone monteurs; ze zijn ware fietsfluisteraars. Ze bezitten de gave om je tweewieler weer tot leven te wekken, snel en met een warm hart. In onze werkplaats voel je je meteen thuis, want onze service is zo persoonlijk als het maar kan. En mocht je fiets een nachtje blijven slapen, dan leen je gratis een fiets om mobiel te blijven.

2.Maats Cycling Culture - Amsterdam

Maats Cycling Culture - Amsterdam
Maats Cycling Culture - Amsterdam is een waar fietsersparadijs! De winkel biedt een indrukwekkende selectie fietsen, uitrusting en kleding van topmerken. Laat je verleiden door de stijlvolle collecties van Maats, MAAP en PAS NORMAL STUDIOS. En vergeet vooral niet te genieten van een heerlijke kop koffie terwijl je vakkundig advies krijgt van het deskundige personeel. Reuben hielp mij bij het samenstellen van mijn perfecte Maats-outfit.

Of je nu een beginnende of ervaren fietser bent, bij Maats Cycling Culture vind je alles wat je nodig hebt. De winkel beschikt over moderne pashokjes, schone toiletten en een gezellige koffiehoek waar je even kunt bijkomen van het winkelen. Enthousiasme en vakmanschap gaan hier hand in hand. Ik ben enthousiast! Een warme aanbeveling van een fervent fietser, en ik kom zeker terug!

Lees meer: Lijst 21 racefiets winkels in Amsterdam

3.Fietswous

"Jouw fietspartner voor elke rit"

Fietswous
  • Beoordeling: 4,2/5 (179 Review by google)
  • Adres:

    Van Woustraat 178, 1073 LX Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:30 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse selectie van fietsen, onderdelen en accessoires.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel staat klaar om te helpen.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Reparatieservice, Fietsverhuur, Eigen werkplaats, Gratis WiFi, Zitruimte

Ben jij op zoek naar een betrouwbare fietsenmaker die jouw fiets vakkundig kan onderhouden? Dan ben je bij Fietswous aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een team van experts staan wij garant voor de beste service en kwaliteit. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder grote beurten, kettingvervanging, remreparaties en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel en laat je fiets onderhouden door onze vakkundige monteurs. Zij zorgen ervoor dat jouw fiets weer als nieuw rijdt, zodat jij weer zorgeloos kunt genieten van al je fietstochten. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil dat Fietswous maakt!

4.De Stadsfiets 3

De Stadsfiets 3
Beleef Amsterdam op zijn best met onze comfortabele en betrouwbare stadsfietsen. Bij De Stadsfiets 3 denken we met je mee om kosten te besparen. We proberen altijd eerst je huidige wiel te redden voordat we een nieuw monteren. Zo bespaar je gemakkelijk tientallen euro's.

Onze fietsen zijn voorzien van degelijke sloten, zodat je zorgeloos kunt genieten van de stad zonder je zorgen te maken over diefstal. Bovendien zijn ze uitgerust met duidelijke verlichting en reflectoren voor veilige ritten, dag en nacht. Het huren van een fiets kost slechts € 12,50 per dag, inclusief een borg van € 50,- en het achterlaten van je identiteitsbewijs. Met onze stadsfietsen beleef je Amsterdam op een ontspannen en voordelige manier.

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

5.Het Zwarte Fietsenplan - Fietsenwinkel en Fietsenmaker in de Pijp in Amsterdam

Het Zwarte Fietsenplan - Fietsenwinkel en Fietsenmaker in de Pijp in Amsterdam
Of u nu uw ketting wilt spannen, uw verlichting wilt repareren of op zoek bent naar een nieuwe standaard, wij helpen u graag. Onze winkel is nieuw en modern, maar onze service is van oudsher uitstekend. Onze winkelmanager Marius zal u met plezier bijstaan met deskundig advies en een klantvriendelijke glimlach. Bovendien is onze locatie goed georganiseerd, zodat u snel en efficiënt wordt geholpen. Kom langs en ervaar zelf waarom Het Zwarte Fietsenplan de beste keuze is voor al uw fietswensen.

6.Cowboy & TENWAYS | Bike Shop Amsterdam | Just Ride On

Cowboy & TENWAYS | Bike Shop Amsterdam | Just Ride On
**Cowboy & TENWAYS: Fietswinkels van topklasse in Amsterdam** Cowboy en TENWAYS zijn gevestigde fietswinkels in Amsterdam die een ongeëvenaard assortiment fietsen en accessoires bieden. Met hun expertise en passie voor fietsen helpen ze je de perfecte fiets te vinden die past bij jouw stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsfiets, een robuuste e-bike of een snelle racefiets, Cowboy en TENWAYS hebben alles wat je nodig hebt.

Beide winkels staan bekend om hun uitstekende klantenservice en technische expertise. Als je op zoek bent naar betrouwbaar onderhoud of reparaties, dan ben je bij Cowboy en TENWAYS aan het juiste adres. Hun ervaren monteurs zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat jouw fiets in topconditie blijft, zodat je zorgeloos kunt blijven fietsen. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, Cowboy en TENWAYS staan klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat jouw fietservaring perfect is.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

7.Wheelrunner

Wheelrunner
Bij Wheelrunner word je geholpen door een team van ervaren en gepassioneerde fietsliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets, onderhoud nodig hebt of gewoon wat advies wilt, bij Wheelrunner ben je aan het juiste adres. Het team staat altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel de deur uit gaat.

Wheelrunner is al jaren een begrip in de regio en dat is niet voor niets. De winkel heeft een uitgebreid assortiment fietsen, onderdelen en accessoires. Daarnaast biedt Wheelrunner ook verschillende diensten aan, zoals onderhoud, reparaties en fietsverhuur. Of je nu een recreatieve fietser bent of een fanatieke racer, bij Wheelrunner vind je alles wat je nodig hebt om optimaal van het fietsen te genieten.

8.Black Bikes | Bike Rental in De Pijp in Amsterdam

Black Bikes | Bike Rental in De Pijp in Amsterdam
Op zoek naar de ultieme fietservaring in Amsterdam? Zoek niet verder dan Black Bikes in De Pijp! Onze state-of-the-art fietsen zijn perfect voor het verkennen van de charmante straten en grachten van de stad. En met onze handige drop-off- en ruilservice op al onze locaties, kun je zorgeloos fietsen en genieten van de vrijheid van twee wielen.

Of je nu een doorgewinterde fietser bent of een beginnende toerist, Black Bikes heeft de perfecte fiets voor jou. Met ons ruime assortiment aan stadsfietsen, e-bikes en tandems vind je altijd de fiets die bij je behoeften past. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke fietservaring hebt. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Black Bikes in De Pijp en begin vandaag nog aan je Amsterdamse fietsavontuur!

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

9.Arnas Vintage Bikes

Arnas Vintage Bikes
Arnas Vintage Bikes: Fietsen die het verleden en het heden naadloos verbinden!

Ervaar de magie van vintage fietsen met Arnas Vintage Bikes. Onze zorgvuldig gerestaureerde fietsen stralen een tijdloze charme uit, terwijl ze moeiteloos voldoen aan de eisen van moderne rijders. Dankzij de vakmanschap en aandacht voor detail van Arnas, bieden deze fietsen een verfijnde rijervaring die gevoel aan functionaliteit koppelt. Of je nu een nostalgische ziel bent of op zoek bent naar een unieke manier om je woon-werkverkeer te verbeteren, Arnas Vintage Bikes heeft de perfecte match voor jou!

10.De Stadsfiets Ceintuurbaan

De Stadsfiets Ceintuurbaan
De Stadsfietsenwinkel aan de Ceintuurbaan is een plek waar je als immigrant met een niet-Nederlandse achtergrond beter niet naartoe kunt. De service is ronduit onbeleefd en onbeschoft, zelfs als je je best doet om in het Nederlands te communiceren. Er zijn veel betere opties in de buurt, zoals Munk Fietsen, waar je wel vriendelijk en respectvol wordt geholpen, ook als je geen perfect Nederlands spreekt.

Gelukkig is er ook goed nieuws te melden. Voor een zeer schappelijke prijs van € 55,- kreeg ik bij De Stadsfietswinkel een complete onderhoudsbeurt voor mijn bakfiets van FietsFabriek. De remmen werden schoongemaakt, de versnellingen gerepareerd en alles werd weer soepel en goed afgesteld. Ook de kinderzitjes werden verzet en de beensteunen eraf gehaald. De fiets rijdt weer als nieuw en ik ben er heel blij mee.

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

11.albertcuypbikes

albertcuypbikes

12.Veloretti

Fietsen met een uniek design.

Veloretti
  • Beoordeling: 3,2/5 (574 Review by google)
  • Adres:

    Van Woustraat 72, 1073 LN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Vele soorten fietsen, voor verschillende doeleinden.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit fietsen, met goede onderdelen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Testrijden mogelijk, Reparatieservice, Accessoires verkrijgbaar, Fietsverhuur, Parkeergelegenheid voor de deur

Op zoek naar een elektrische fiets die stijl en prestaties combineert? Kijk dan niet verder dan de Veloretti Ace Two! Deze fiets rijdt soepel, ziet er geweldig uit en is perfect voor woon-werkverkeer of recreatieve ritten. Met zijn krachtige motor en intuïtieve display is de Ace Two een genot om mee te rijden.

Maar wacht, er is meer! Sinds de lancering hebben we talloze enthousiaste recensies ontvangen. Klanten prijzen de betrouwbaarheid, stijl en prestaties van de Ace Two. En dankzij onze uitstekende klantenservice kun je erop vertrouwen dat je altijd goed wordt verzorgd. Dus waar wacht je nog op? Ervaar vandaag nog de Veloretti Ace Two en ontdek zelf waarom het de beste keuze is!

13.Bikeboxx

Bikeboxx
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Gerard Douplein 90, 1073 XG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Post suggesties