Lijst 14 racefiets winkels in Jordaan Amsterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-07-05

Samengesteld uit de beste lijsten over racefiets winkels in Jordaan Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Fietsenzaak van der Meer, Fietstop Rozengracht, De Vakantiefietser, Welectric Amsterdam, De Fietsenmaker. Laten we het samen ontdekken!

1.Fietsenzaak van der Meer

"Fietsenzaak van der Meer: Uw betrouwbare partner voor al uw fietswensen"

Fietsenzaak van der Meer
  • Beoordeling: 4,9/5 (155 Review by google)
  • Adres:

    Goudsbloemstraat 156, 1015 JT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment fietsen voor alle leeftijden en behoeften

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige fietsen van gerenommeerde merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig advies, ook na aankoop

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Werkplaats voor reparaties en onderhoud, Gratis proefritten, Leasemogelijkheden, Inruil van uw oude fiets, Accessoires en onderdelen

Fietsenzaak van der Meer: de betrouwbare en vriendelijke fietsenmaker in het hartje van Mokum. Of je nou een bandje moet plakken of een complete fiets opknapt, bij deze vakkundige zaak word je altijd met een glimlach geholpen. Het team van ervaren monteurs denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat je fiets weer als nieuw is. En dat voor een zacht prijsje!

Fietsenzaak van der Meer: als je fiets weer eens een opknapbeurt nodig heeft, weet je waar je moet zijn. De ervaren monteurs staan klaar om je fiets snel en vakkundig te repareren, zodat jij weer veilig en comfortabel de weg op kunt. En mocht je zelf niet zo handig zijn met fietsen, geen probleem! Het team van Van der Meer geeft je graag advies en helpt je op weg.

2.Fietstop Rozengracht

De beste fietswinkel voor al uw fietsbehoeften

Fietstop Rozengracht
  • Beoordeling: 5,0/5 (339 Review by google)
  • Adres:

    Rozengracht 141, 1016 LW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment van fietsen, onderdelen en accessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige fietsen en onderdelen van bekende merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat gericht is op klanttevredenheid

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Fietsreparaties, Verhuur van fietsen, Fietsaccessoires, Fietskleding, Fietsroutes en kaarten

Fietstop Rozengracht: Uw fiets weer als nieuw! Uw fiets is uw trouwe metgezel, die u door weer en wind brengt. Maar net als uw eigen lichaam heeft ook uw fiets af en toe wat extra zorg nodig. Fietstop Rozengracht staat voor u klaar om uw fiets weer als nieuw te laten voelen. Wij repareren uw fiets snel en vakkundig, zodat u weer snel de weg op kunt.

Of het nu gaat om een lekke band, een rammelende ketting of een kapotte rem, Fietstop Rozengracht lost het op. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en technieken, zodat u verzekerd bent van een topkwaliteit reparatie. Bovendien staan wij bekend om onze vriendelijke service en scherpe tarieven. Breng uw fiets vandaag nog naar Fietstop Rozengracht en ervaar het zelf!

Lees meer: Lijst 21 racefiets winkels in Amsterdam

3.De Vakantiefietser

De Vakantiefietser
Je droomfietsvakantie begint bij De Vakantiefietser. Als pionier in fietsvakanties heeft eigenaar Eric een ongeëvenaarde expertise. Hij verkoopt alleen fietsen waar hij zelf achter staat, zodat jij verzekerd bent van de beste kwaliteit.

De service bij De Vakantiefietser is ongeëvenaard. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van de perfecte fiets voor jouw avontuur. Of je nu een ervaren fietser bent of just starting out, De Vakantiefietser heeft de fiets en accessoires die je nodig hebt voor een onvergetelijke fietsvakantie.

4.Welectric Amsterdam

Welectric Amsterdam
Op zoek naar een betrouwbare fietsenwinkel in Amsterdam? Kijk dan niet verder dan Welectric! Deze jongens hebben me onlangs geholpen toen de trapper van mijn VanMoof ineens afviel tijdens het fietsen. Ze hielpen me snel en vakkundig, en zorgden ervoor dat ik veilig en wel weer de weg op kon.

Maar dat is niet alles! Toen ik een nieuwe band nodig had, belden ze me meteen om me te laten weten dat deze binnen was en om een afspraak te maken om hem erop te zetten. Service met een hoofdletter S! Als je op zoek bent naar een e-bike of gewoon een goede onderhoudsbeurt, dan is Welectric the place to be. Je weet zeker dat je een topfiets krijgt met de allerbeste service. Bedankt mannen, jullie zijn toppers!

Lees meer: Lijst 37 koffietentjes in Jordaan Amsterdam

5.De Fietsenmaker

De Fietsenmaker
De Fietsenmaker, een buitengewoon juweeltje waar vakmanschap en vriendelijkheid samenkomen!

Bezorg uzelf de ultieme fietservaring met de eersteklas service van De Fietsenmaker. Of u nu een kapotte band heeft of een volledige onderhoudsbeurt nodig heeft, hun ervaren technici staan klaar om uw fiets weer als nieuw te maken. En dat alles voor een ongelooflijk betaalbare prijs die u nergens anders zult vinden. Ervaar het gemak van hun contante betalingsoptie en geniet van de gemoedsrust, wetende dat uw fiets in de beste handen is. Stap binnen bij De Fietsenmaker en laat hen u overtuigen met hun uitzonderlijke service en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. U zult nergens anders meer heen willen!

6.No1 Rentalbike Amsterdam

No1 Rentalbike Amsterdam
Stap in de wereld van No1 Rentalbike Amsterdam en ervaar de Jordaan op een geheel nieuwe manier! Als nieuw familiebedrijf bieden we een ongeëvenaarde fietsverhuurervaring met gloednieuwe fietsen, scherpe prijzen en een warm welkom. Onze toegewijde eigenaren delen graag hun passie voor fietsen en voorzien je van alle tips en tricks voor een onvergetelijke fietstocht door Amsterdam en omgeving.

Of je nu een ervaren fietser bent of voor het eerst op een fiets stapt, bij No1 Rentalbike Amsterdam vind je de perfecte fiets voor jouw avontuur. Van stadsfietsen tot elektrische fietsen, wij hebben een ruime keuze aan kwaliteitsfietsen die garant staan voor een comfortabele en veilige rit. Onze vriendelijke dame in de winkel staat altijd klaar om je te helpen bij de keuze van de juiste fiets en zorgt ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Jordaan Amsterdam

7.Frans Molenaar Fietsenmaker

Frans Molenaar Fietsenmaker
Frans Molenaar Fietsenmaker: dé plek voor een kwaliteitsfiets en een ongeëvenaarde servicebeleving in het hart van ons prachtige Amsterdam. Ons team staat klaar om jou met een glimlach te verwelkomen en je te adviseren over de fiets die het beste bij jouw wensen en budget past.

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare stadsfiets voor je dagelijkse woon-werkverkeer of een stoere mountainbike voor het verkennen van de stad en omgeving, bij Frans Molenaar Fietsenmaker vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. En dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende service, geniet jij altijd van een veilige en comfortabele fietservaring. Fiets je zorgeloos door de grachten, langs de molens en door de gezellige straatjes van onze hoofdstad!

8.Bike City

Fietsstad is méér dan alleen een fietsenwinkel: het is een begrip in de gemeenschap, waar je terecht kunt voor zowel reparaties als verhuur. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, Fietsstad heeft de perfecte fiets voor jou.

Ons team van vriendelijke en deskundige medewerkers staat altijd klaar om je te helpen de perfecte fiets te vinden en ervoor te zorgen dat hij in topconditie blijft. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf waarom Fietsstad het favoriete adres is voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Jordaan Amsterdam

9.Rijwielhandel Comman

Rijwielhandel Coman staat bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en uitmuntende klantenservice. Bedrijfsleider Jan Coman is een ware fietsvirtuoos, die uw tweewieler in een handomdraai weer als nieuw kan laten voelen.

Bij Rijwielhandel Coman bent u verzekerd van een eerlijke en professionele behandeling. Of het nu gaat om een lekke band, een rammelend kettingkast of een volledige revisie, Jan en zijn team staan altijd klaar om u op de best mogelijke manier te helpen. Hun motto is: "U tevreden, wij tevreden!"

10.Brompton Junction Amsterdam

De Brompton Junction Amsterdam is dé coolste plek om een fiets te huren tijdens je bezoek aan de hoofdstad. Met een dagtarief van slechts 10 euro, kun je optimaal genieten van de schoonheid van Amsterdam. De winkel is uitstekend uitgerust en het personeel staat klaar om je vriendelijk te verwelkomen. De fietsen zijn topkwaliteit en bieden een comfortabele rit door de prachtige straten van Amsterdam.

Speciaal voor Brompton-liefhebbers is er Bogi, de Bromptonfluisteraar. Haar passie voor fietsen is aanstekelijk en zij weet precies hoe ze jouw fietservaring onvergetelijk kan maken. Met haar expertise tilt zij het fietsen naar een hoger niveau, waardoor je dromen werkelijkheid worden op twee wielen.

11.WorkCycles BV

WorkCycles BV

12.De Fietsenveiling De Fouw

De Fietsenveiling De Fouw
De Fietsenveiling De Fouw, een parel onder de fietsenmakers!

Staat uw trouwe tweewieler aan een opknapbeurt toe? Zoek niet verder dan De Fietsenveiling De Fouw. Onze vakkundige fietsenmakers staan klaar om uw fiets weer als nieuw te laten rijden. Met scherpe prijzen en een blitzservice, is er geen betere plek om uw fiets te laten onderhouden. Als klap op de vuurpijl zijn onze experts niet alleen snel, maar ook eerlijk en kundig. Ze vervangen alleen onderdelen die echt vervangen hoeven te worden, zodat u niet voor onnodige kosten komt te staan.

13.Rijwielhuis Gerbo

Rijwielhuis Gerbo

14.BikeFlip concept store

BikeFlip concept store
Post suggesties