Lijst 12 snowboard winkels in Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-06-19

Samengesteld uit de beste lijsten over snowboard winkels in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals The Old Man Boardsports, Behind The Pines, Carl Denig, Austria Sport Amsterdam, Blue Tomato Shop Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.The Old Man Boardsports

The Old Man Boardsports is the place to go for all your boardsports needs.

The Old Man Boardsports
  • Beoordeling: 4,5/5 (182 Review by google)
  • Adres:

    Damstraat 14, 1012 JM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    The Old Man Boardsports biedt een breed scala aan surf-, skate- en snowboardproducten.

  • Productkwaliteit:

    De producten van The Old Man Boardsports zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee.

  • Klantenservice:

    The Old Man Boardsports heeft een uitstekende klantenservice en staat altijd klaar om te helpen.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Vriendelijk personeel, Deskundig advies, Breed scala aan producten, Uitstekende klantenservice, Goede locatie

Als ervaren skateboarder was ik op zoek naar perfect telefisch advies. Via de chatfunctie op de website werden zelfs foto's en filmpjes gedeeld om het product uit te leggen en te demonstreren. Dit is de manier hoe je producten verkoopt tijdens een lockdown!

Ondanks dat ik uiteindelijk niet geslaagd ben, werd werkelijk alles uit de kast gehaald om mij te helpen. Deze winkel is een echte aanrader. Sil & Daphne zijn helden!

2.Behind The Pines

Sfeervolle ambiance en livemuziek zorgen voor een unieke eetervaring.

Behind The Pines
  • Beoordeling: 4,9/5 (171 Review by google)
  • Adres:

    Ceintuurbaan 248, 1072 GG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:30

  • Diversiteit van producten:

    Veelzijdig aanbod met zowel lokaal als internationaal eten.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit en verse ingrediënten zorgen voor smaakvolle gerechten.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel biedt uitstekende service.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Buitenterras, Wifi, Rolstoeltoegankelijk, Reserveringen mogelijk, Livemuziek

Achter De Dennebomen De schoenen die ik al tijdenlang zocht, waren alleen op voorraad bij Achter De Dennebomen. Top dat er ook rekening wordt gehouden met halve schoenmaten. De online bestelling was snel binnen, ondanks mijn late bestelling op vrijdagavond. Met een handgeschreven briefje!

Online bestelling gedaan met de service dat het dezelfde dag nog in huis is, mits in Amsterdam. Dit werkte echt super. Communicatie via mail en track & trace ook prima.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Carl Denig

De plek voor al je huishoudelijke behoeften

Carl Denig
  • Beoordeling: 4,4/5 (355 Review by google)
  • Adres:

    Weteringschans 113-115, 1017 SB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Winkel met een breed assortiment aan huishoudartikelen

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten voor een betaalbare prijs

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk, Huisdiervriendelijk, Parkeergelegenheid in de buurt, Cadeaubonnen verkrijgbaar

Carl Denig is een mooie outdoorwinkel met een ruim aanbod aan kleding, accessoires en uitrusting. Vooral voor wandelaars, fietsers en kampeerders is er een ruime keuze. De winkel is ruim opgezet en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Helaas is het aanbod voor wintersporters wat mager. Voor kleding kun je goed terecht, maar voor ski's, snowboards en andere wintersportuitrusting moet je elders zijn. Ook is het jammer dat artikelen die volgens de website in de winkel vooradig zijn, soms niet leverbaar blijken te zijn. Dit kan frustrerend zijn als je speciaal voor een bepaald artikel naar de winkel komt.

4.Austria Sport Amsterdam

Austria Sport Amsterdam
Oostenrijk Sport in hartje Amsterdam. Wat een onverwachte verrassing! Iedereen die ik sprak had dezelfde passie voor wintersporten. Prachtige kleding, een interessant assortiment ski's en door hun enthousiasme overweeg ik zelfs om daar mijn skischoenen op maat te laten maken. Wat een leuke winkel!

Het team van Oostenrijk Sport staat elke dag klaar om je uitgebreid te adviseren. Of je nu een beginner bent of een ervaren wintersporter, ze helpen je graag met het vinden van de juiste uitrusting. Met hun schat aan kennis en de persoonlijke aanpak, zorgen ze ervoor dat jij straks optimaal kunt genieten op de piste.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Blue Tomato Shop Amsterdam

Blue Tomato Shop Amsterdam
Blue Tomato Shop Amsterdam Deze verborgen parel in hartje Amsterdam is een walhalla voor liefhebbers van skateboarden, surfen en streetwear. De winkel biedt een uitgebreide selectie van gerenommeerde merken in deze disciplines. Het enthousiaste en deskundige personeel staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte gear. Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint, bij Blue Tomato Shop Amsterdam vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Het assortiment skatekleding in de Amsterdamse vestiging is met recht indrukwekkend te noemen. Blue Tomato heeft naam gemaakt met een ruime keuze aan topmerken en unieke promoties. Het enige minpuntje is dat het aanbod van boards misschien iets beperkter is. Maar laat dat je niet weerhouden om deze winkel te bezoeken. Blue Tomato Shop Amsterdam is dé plek waar je alles vindt om je passie voor boardsports en streetwear te voeden.

6.Waterman Sport Amsterdam

Waterman Sport Amsterdam
Waterman Sport Amsterdam Als eigenaresse zou ik juist blij zijn als er een mega lange rij voor je schaatshuurhut staat, dat was bij deze dame niet het geval...constant onweer op haar hoofd...misschien is dit een hele goede skatewinkel, maar als je zegt dat je open bent en dan geen klanten gaat bedienen omdat het te gewoon is met de scholen op de ijsbaan, en zegt dat ik twee uur later terug moet komen, klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken, en zou ik als manager hier niet blij mee zijn

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.SKIPOINT - Ski en Snowboard Shop

Bij SKIPOINT vind je alles voor een geslaagde wintersportvakantie, van ski's en snowboards tot skikleding en accessoires.

Het team van SKIPOINT staat voor je klaar met deskundig advies en professionele service. Of je nu een beginner bent of een ervaren wintersporter, ze helpen je graag bij het vinden van de juiste uitrusting. Ook voor het onderhoud en de reparatie van je ski's ben je bij SKIPOINT aan het juiste adres.

8.The Old Man Boardsports - Amsterdam South

Bij The Old Man Boardsports in Amsterdam-Zuid ervaar je een service die ongeëvenaard is. Toen mijn kniebeschermers het begaven vanwege een productiefout, stond het merk met lege handen. Maar niet getreurd! The Old Man bood mij kosteloos een paar nieuwe kniebeschermers van een ander merk aan. Snel en klantgericht, precies zoals het hoort.

De winkel zelf is een paradijs voor boardsporters. Overzichtelijk en goed gesorteerd, met vriendelijk personeel dat altijd klaarstaat met deskundig advies. Al jaren kom ik hier mijn board waxen en slijpen. Dat zegt genoeg, toch? Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint met boarden, bij The Old Man Boardsports ben je aan het juiste adres.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.King Of Boardsports

King Of Boardsports

10.The Old Man Boardsports - Amsterdam West - Snowboard, Skate, Surf

The Old Man Boardsports - Amsterdam West - Snowboard, Skate, Surf

11.Strolz Amsterdam

Strolz Amsterdam

12.Skimeesters - Ski en Snowboard Onderhoud - Drop off

Skimeesters - Ski en Snowboard Onderhoud - Drop off
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Mercatorstraat 67I, 1056 PZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Post suggesties