Lijst 21 bars in Oude Noorden Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-08

Samengesteld uit de beste lijsten over bars in Oude Noorden Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Destino, Brasserie Uit 't Zuiden, Rotterdam Noord, Oude Noorden, Brouwerij Noordt, Containerbar Noord, Bar Benthuis. Laten we het samen ontdekken!

1.Destino

De perfecte plek voor een onvergetelijke eet- en drinkervaring

Destino
  • Beoordeling: 4,5/5 (731 Review by google)
  • Adres:

    Zaagmolenkade 37, 3035 KA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    17:30 tot 22:00

  • Sfeer:

    Informele en gezellige sfeer om te dineren en cocktails te drinken

  • Populaire menu:

    Destino's Burger, Kip Tikka Masala, Zalmfilet met Hollandaisesaus, Spaghetti Bolognese, Penne Arrabiata

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en attent personeel dat zorgt voor een plezierige ervaring

  • Muziek:

    Moderne pop- en dancemuziek die op de achtergrond speelt

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en beveiligers aanwezig om de veiligheid van gasten te garanderen

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een leuke avond uit met vrienden of familie

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door een professionele gastheer, die netjes en duidelijk uitlegt wat je kunt verwachten. De eerste gerechten arriveren snel en zien er verrukkelijk uit. Het zijn pure en authentieke tapasgerechten, die je smaakpapillen zullen verwennen.

In de gezellige buurt waar het restaurant is gevestigd, geniet je van een heerlijke maaltijd. De tapas zijn stuk voor stuk voortreffelijk en er is genoeg keuze voor iedereen. De vriendelijke bediening en de prettige sfeer maken het plaatje compleet. Kortom, een plek waar je zeker nog een keer terugkomt.

2.Brasserie Uit 't Zuiden, Rotterdam Noord, Oude Noorden

Brasserie Uit 't Zuiden, Rotterdam Noord, Oude Noorden

Lees meer: Lijst 29 bars in Rotterdam

3.Brouwerij Noordt

Ambachtelijk bier gebrouwen in hartje Rotterdam

Brouwerij Noordt
  • Beoordeling: 4,6/5 (153 Review by google)
  • Adres:

    Zaagmolenkade 46, 3035 KA Rotterdam, Nederland

  • Sfeer:

    Gezellig en gastvrij

  • Populaire menu:

    Brouwersplank, spareribs, burgers, salades, broodjes

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam

  • Muziek:

    Live muziek, DJ's

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking, beveiligingspersoneel

  • Geschikt voor:

    Bierliefhebbers, gezinnen, vrienden

Breng een bezoek aan Brouwerij Noordt en laat je onderdompelen in een wereld van smaak en ambacht. In dit sfeervolle proeflokaal, gehuisvest in een imposant pand, word je hartelijk ontvangen door de gepassioneerde medewerkers. Terwijl je geniet van hun voortreffelijke bieren, kun je het brouwgeweld van meesterbrouwer Peter van dichtbij meemaken. Noordt staat bekend om zijn innovatieve bieren en ongeëvenaarde kwaliteit.

Laat je verrassen door de rijke smaken en geuren van Brouwerij Noordt. Van frisse IPA's tot donkere stouts, voor iedere bierliefhebber is er wat wils. De brouwers experimenteren voortdurend met nieuwe ingrediënten en technieken, wat resulteert in een steeds wisselende taplijst. Dompel je onder in de wereld van craft beer en ontdek de passie en het vakmanschap van Brouwerij Noordt.

4.Containerbar Noord

Containerbar Noord
Geniet van een heerlijk Paulaner-biertje op de knusse picknicktafels voor Containerbar Noord. Bestel er een portie knapperige zoete aardappelfrietjes bij, en je hebt de perfecte combinatie voor een gezellige middag. De studentikoze en multiculturele sfeer zorgt voor een relaxte en uitbundige ambiance.

Op zaterdagen is het extra levendig op het Noordplein, waar een gezellige markt wordt gehouden. Neem plaats op het ruime terras en laat je bedienen door het vriendelijke personeel. Containerbar Noord is een absolute aanrader voor een ontspannen dagje uit in Rotterdam!

Lees meer: Lijst 20 koffietentjes in Oude Noorden Rotterdam

5.Bar Benthuis

Bar Benthuis
Bar Benthuis is een gloednieuwe, stijlvolle toevoeging aan de bruisende wijk. Laat je betoveren door de uitnodigende sfeer en geniet van de heerlijke koffie en het koude pils dat vakkundig wordt geserveerd. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te verwelkomen met een glimlach en te voorzien van uitstekende service.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen terrasje of een gezellige avond met vrienden, Bar Benthuis heeft het allemaal. De moderne inrichting en het uitnodigende interieur creëren een ambiance die perfect is om te ontspannen en te genieten van onvergetelijke momenten. Dus, aarzel niet en trakteer jezelf op een bezoek aan Bar Benthuis, waar plezier en ontspanning samenkomen!

6.Salon Tropica

De authentieke smaak van Indonesië, in een gezellige ambiance.

Salon Tropica
  • Beoordeling: 4,3/5 (316 Review by google)
  • Adres:

    Noordmolenstraat 84, 3035 RM Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    20:00 tot 01:00

  • Sfeer:

    Gezellig, informeel en gastvrij.

  • Populaire menu:

    Saté ajam, Nasi goreng, Bami goreng, Gado gado, Rijsttafel

  • Klantenservice:

    Vriendelijk, attent en behulpzaam.

  • Muziek:

    Zachte achtergrondmuziek, passend bij de sfeer.

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en goed verlichte entree.

  • Geschikt voor:

    Iedereen die van Indonesisch eten houdt.

Welkom bij Salon Tropica, waar karaoke de sterren van de hemel zingt! Stap binnen in ons paradijs van zang en plezier, waar je het podium betreedt en de harten van het publiek verovert met je stem. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon je stembanden wilt smeren, onze gezellige sfeer en enthousiaste publiek zullen je opvrolijken.

Duik in onze eindeloze catalogus van hits en laat je meevoeren door de magie van muziek. Onze geavanceerde systemen en ervaren DJ's zorgen voor een naadloze uitvoering, terwijl onze staat van de kunst-verlichting en geluid je een onvergetelijke belevenis bezorgen. Of je nu een intiem feestje viert, een teambuilding organiseert of gewoon zin hebt in een avond vol entertainment, Salon Tropica is jouw bestemming voor een onvergetelijke karaoke-ervaring.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Oude Noorden Rotterdam

7.Hopper Noord

Hopper Noord
Hopper Noord is een walhalla voor fijnproevers en koffieliefhebbers. Stap binnen in een oase van geurige koffiebonen en laat je verwennen door het heerlijke aroma. De ambiance is warm en uitnodigend, met hippe accenten die een vleugje modernité toevoegen.

Geniet van een uitgebreid ontbijt of lunch met versgebakken brood dat smelt op je tong. De koffie is perfect gezet, met een rijke smaak die je smaakpapillen doet tintelen. Hopper Noord biedt ook een ruime keuze aan vegetarische opties, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd. De service is vriendelijk en attent, maar kan soms wat traag zijn tijdens piekuren. Maar dat is een klein offer voor de culinaire hoogstandjes die je hier te wachten staan.

8.Café Postiljon

Café Postiljon
Café Postiljon, gelegen aan de rustige achterzijde van het iconische Centraal Station van Amsterdam, biedt een oase van rust en culinaire verrassingen. Geniet op ons beschutte buitenterras van de schitterende stadsuitstraling terwijl onze vriendelijke medewerkers u in de watten leggen.

Ons aantrekkelijke menu, geprijsd om voor elk budget toegankelijk te zijn, zal uw smaakpapillen verwennen. Van smakelijke snacks en verfrissende dranken tot gastronomische gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten, Café Postiljon heeft voor ieder wat wils. Ontdek de verborgen parel van Amsterdam, een plek die uw zintuigen prikkelt en u doet terugverlangen naar meer.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Oude Noorden Rotterdam

9.Bar Bistro LOEVetDIE

Bar Bistro LOEVetDIE
In het hart van Rotterdam vind je Bar Bistro LOEVetDIE, een charmant Frans restaurant waar je waant in de pittoreske straatjes van Parijs. De hartelijke service en de verrukkelijke gerechten, waaronder authentieke Franse klassiekers, zullen je verblijden.

Geniet van de culinaire hoogstandjes van chef-kok Michel Louvet. De escargots, met hun delicate smaak en zachte textuur, smelten op je tong. Het malse vlees, perfect gegrild tot de gewenste cuisson, zal je smaakpapillen doen tintelen. Bij Bar Bistro LOEVetDIE beleef je een culinaire reis naar Frankrijk, waar gastronomie en ambiance samenkomen voor een onvergetelijke eetervaring.

10.Café de Bel

Lekker eten en drinken in een gezellige sfeer

Café de Bel
  • Beoordeling: 4,5/5 (373 Review by google)
  • Adres:

    Gerard Scholtenstraat 61-B, 3035 SE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    15:00 tot 00:00

  • Sfeer:

    Gezellige en ongedwongen sfeer

  • Populaire menu:

    1. Pannenkoeken, 2. Wafels, 3. Taarten, 4. Koffie, 5. Thee

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Muziek:

    Zachte achtergrondmuziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen specifieke veiligheidsmaatregelen vermeld

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een gezellige plek om te eten en drinken

Café de Bel: Een gezellige kroeg in het hart van Rotterdam. Het traditionele bruine café met een vleugje eigenzinnigheid is altijd gevuld met een gezellige drukte. Geniet van een koud biertje of een borreltje terwijl je de wereld aan je voorbij ziet trekken.

Of je nu op zoek bent naar een plek om bij te praten met vrienden of gewoon wilt ontspannen en de sfeer opsnuiven, Café de Bel is de perfecte plek. Met zijn ongedwongen sfeer en vriendelijke bediening voel je je meteen thuis. Dus kom langs en ervaar de gezelligheid van Café de Bel zelf!

11.Café Noordplein

Café Noordplein
Kom langs bij Café Noordplein voor een gezellige avond vol plezier! Geniet van een drankje aan de bar, maak een praatje met de vriendelijke barmannen en laat je verrassen door de leuke vrouwen die hier graag komen.

Café Noordplein is een echte stamkroeg waar je je direct thuisvoelt. De bediening is top en de sfeer is altijd gemoedelijk. Of je nu alleen komt of met een groep vrienden, bij Café Noordplein ben je altijd welkom. En het beste van alles? Hier betaal je gewoon cash, dus geen gedoe met pinnen.

12.Café De Klaver

Café De Klaver

13.Café Promenade

Café Promenade
Stap binnen in de gezellige ambiance van Café Promenade, waar een nieuwe eigenaar zijn ziel en zaligheid heeft gestoken om een onvergetelijke ervaring te creëren. Geniet van de warme, uitnodigende sfeer terwijl je jezelf onderdompelt in het verfijnde decor en het vriendelijke personeel.

Laat je verrassen door de uitgebreide drankenkaart, met zorgvuldig geselecteerde wijnen, ambachtelijke bieren en exotische cocktails. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen borrel of een avond vol plezier, Café Promenade heeft voor ieder wat wils. Kom langs en ervaar de magie van deze vernieuwde kroeg, waar gezelligheid centraal staat en onvergetelijke momenten worden gecreëerd.

14.Barlou

Barlou

15.Café Centraal

Café Centraal

16.Eetcafe de Punt

Eetcafe de Punt

17.Gieterij 't Swaentje

Gieterij 't Swaentje

18.Proeflokaal Faas

Unieke locatie in voormalige brouwerij

Proeflokaal Faas
  • Beoordeling: 4,6/5 (500 Review by google)
  • Adres:

    Zwaanshals 248, 3036 KZ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    17:00 tot 01:00

  • Sfeer:

    Gezellig en authentiek brouwerijcafé

  • Populaire menu:

    Proefplankje kaas, Bitterballen, Kibbeling, Stoofvlees, Kaassoufflé

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Muziek:

    Rustige achtergrondmuziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen zichtbare veiligheidsmaatregelen

  • Geschikt voor:

    Bierliefhebbers en buurtbewoners

19.Bar Prima

Bar Prima

20.Quemado

Quemado

21.Café De Gulle Gier

Café De Gulle Gier
Post suggesties