Lijst 22 broodjes in Watergraafsmeer Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-10

Samengesteld uit de beste lijsten over broodjes in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals De Beruchte Broodjes, Marhaba - Marokkaans Restaurant (Amsterdam Oost), Snackbar Toetje, FEBO Amsterdam - Linnaeusstraat, Snackbar Erno's II. Laten we het samen ontdekken!

1.De Beruchte Broodjes

De Beruchte Broodjes
Komt u naar de Beruchte Broodjes en proef de overheerlijke, vers gemaakte broodjes die deze buurt tot een culinaire bestemming maken. De vriendelijke bediening zorgt voor een warm welkom en een gezellige sfeer. Mis zeker niet het beroemde Carpaccio-broodje, een verrukkelijke combinatie van malse carpaccio, romige kaas en knapperige groenten.

Of u nu een snelle hap zoekt of wilt genieten van een ontspannen lunch, De Beruchte Broodjes is de perfecte plek. Het gezellige en intieme interieur met knusse zitjes nodigt u uit om te blijven hangen en te genieten van de Marokkaanse thee, die gastvrij wordt bijgevuld. Proef de geweldige broodjes en ervaar de unieke sfeer die De Beruchte Broodjes tot een lokale favoriet maakt.

2.Marhaba - Marokkaans Restaurant (Amsterdam Oost)

Het beste Marokkaanse restaurant in Amsterdam-Oost

Marhaba - Marokkaans Restaurant (Amsterdam Oost)
  • Beoordeling: 4,4/5 (401 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Oosterparkstraat 123 BG, 1091 GX Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 23:00

  • Voordelen:

    Authentieke Marokkaanse gerechten, Gezellige sfeer, Vriendelijke bediening

  • Nadelen:

    Beperkte kaart, Prijzen iets aan de hoge kant, Parkeren kan lastig zijn

  • Populaire menu:

    Tajine, Couscous, Pastilla

  • Prijsbereik:

    $$

  • Marokkaans
  • Authentiek
  • Gezellig
  • Betaalbaar
  • Centraal gelegen
"Welkom in Marhaba, het Marokkaanse restaurant in Amsterdam Oost dat je smaakpapillen meeneemt op een exotische reis! Ervaar de authentieke smaken van Marokko zoals nergens anders, met onze overheerlijke tagines die net zo lekker zijn als op de souks van Marrakech.

Kom samen met je vrienden of familie en geniet van een onvergetelijke maaltijd in onze gezellige ambiance. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat al je wensen worden vervuld, terwijl je geniet van de heerlijke aroma's die uit onze keuken komen. Of je nu binnen tafelt of ontspant op ons zonnige terras, bij Marhaba beleef je de ware Marokkaanse gastvrijheid en culinaire passie."

Lees meer: Lijst 35 broodjes in Amsterdam

3.Snackbar Toetje

Snackbar Toetje
Stappend door de geurige deur, word je verwelkomd door de geur van versgebakken friet en smakelijk vlees. De zaak is gezellig en schoon, met een uitnodigende sfeer. Of je nu zin hebt in een klassieke frikandel of een exotische shoarma, hier vind je gegarandeerd je favoriete snack. De vriendelijke bediening staat altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft.

4.FEBO Amsterdam - Linnaeusstraat

De lekkerste snacks, altijd vers en snel

FEBO Amsterdam - Linnaeusstraat
  • Beoordeling: 4,0/5 (297 Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 94, 1092 CP Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:30 tot 01:00

  • Voordelen:

    + Snelle en gemakkelijke maaltijd + Groot assortiment aan snacks en maaltijden + 24/7 geopend

  • Nadelen:

    - Niet de meest gezonde optie - Kan druk zijn - Niet altijd de beste kwaliteit

  • Populaire menu:

    Kroketten, frikandellen, burgers

  • Prijsbereik:

    $

  • Fastfood
  • Snacks
  • Maaltijden
  • 24/7
  • Gemakkelijk
Stel je voor: een krokante kaassoufflé, een heerlijke bamiblok of een smeuïge gehaktbal, altijd vers en overheerlijk. Dat is wat FEBO Amsterdam-Linnaeusstraat je biedt! Met een team dat je met respect en enthousiasme bedient, is elk bezoek een waar genoegen. En het beste nieuws? Je kunt binnen genieten van je lekkernijen met een prachtig uitzicht op de bruisende Linnaeusstraat.

Of je nu een snelle hap zoekt tijdens een drukke dag of een gezellige eetervaring met vrienden, FEBO Amsterdam-Linnaeusstraat staat voor je klaar. Neem plaats in hun knusse zitje en geniet van de heerlijke geuren en smaken van vers bereide snacks. En maak je geen zorgen over de prijs: hoewel de prijzen inderdaad iets zijn gestegen, blijven de FEBO-snacks een betaalbare traktatie voor jong en oud. Dus kom langs en ervaar het ultieme snackplezier in het hart van Amsterdam!

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Snackbar Erno's II

Snackbar Erno's II
Bij Snackbar Erno's II vind je een ruime keuze aan smakelijke snacks en maaltijden voor een prijs die je zal verbazen.

Of je nu zin hebt in een knapperige friet met mayonaise, een sappige hamburger of een verfrissend ijsje, bij Erno's II vind je het allemaal. De bediening staat altijd voor je klaar met een glimlach en zorgt ervoor dat je bestelling snel en vakkundig wordt bereid. Kom langs en ervaar zelf de warme gastvrijheid en de heerlijke smaken bij Snackbar Erno's II.

6.The Ring Lunchroom

The Ring Lunchroom
Bij Ring Lunchroom geniet je van de allerlekkerste döner en pizza's van heel Oost! Ons geheim? Verse ingrediënten, vakkundig bereid door onze ervaren koks. Of je nu kiest voor een sappige döner met knapperig brood of een verrukkelijke pizza met een knapperige bodem en overheerlijke toppings, bij Ring Lunchroom zit je altijd goed.

Daarnaast hechten we bij Ring Lunchroom veel waarde aan hygiëne. Onze keuken voldoet aan de hoogste standaarden en onze medewerkers zijn altijd netjes en gastvrij. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vervelende toiletbezoeken of slappe frieten. Kom gerust langs en overtuig jezelf van onze kwaliteit!

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Pita Queen

Authentieke Arabische smaken in hartje Amsterdam

Pita Queen
  • Beoordeling: 4,4/5 (250 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 68, 1093 GG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, heerlijke gerechten

  • Nadelen:

    Kleine porties, soms lange wachttijden, weinig zitplaatsen

  • Populaire menu:

    Falafel, shoarma, hummus

  • Prijsbereik:

    $$

  • Arabisch
  • mediterraan
  • vegetarisch
  • halal
  • gezellig
Stap binnen bij Pita Queen en laat je verrassen door de heerlijke broodjes die met liefde en passie worden bereid. Van klassieke falafel tot smaakvolle shoarma, elk broodje is een culinaire verwennerij. De versgebakken pita's geven een extra dimensie aan de smaakbeleving. Geniet van de gezellige sfeer binnen of neem je broodje mee om al wandelend door de bruisende stad te smullen.

Beleef een onvergetelijke lunchpauze of smakelijk diner bij Pita Queen. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen met een warme glimlach en deskundig advies. De geurige koffiebonen geven de zaak een aangename ambiance. En vergeet vooral niet de verrukkelijke cappuccino's te bestellen, die zowel binnen als op het gezellige buitenterras worden geserveerd. Laat je meevoeren door de smaakvolle creaties van Pita Queen en geniet van een culinaire reis vol verrassingen.

8.Lunchroom Lastig

Lunchroom Lastig
Lunchroom Lastig, een waar paradijs voor fijnproevers en gezinnen!

Stap binnen in een gezellige huiskamerachtige ambiance, waar de tafeltjes ruim zijn opgesteld, zodat u ongestoord kunt genieten van uw maaltijd. Voor de kleintjes is er een vrolijke speelruimte, terwijl ouders in alle rust kunnen lunchen. De lunchroom is bovendien uitstekend toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen, zodat iedereen zich welkom voelt. Met verse, smaakvolle gerechten uit de Hollandse en Indonesische keuken verwent Lunchroom Lastig uw smaakpapillen. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd voor u klaar, zodat u kunt ontspannen en volop genieten van een ontspannen en aangename lunch.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Broodje Fusion

Broodje Fusion
  • Beoordeling: 4,3/5 (69 Review by google)
  • Adres:

    Paul van Vlissingenstraat 20, 1096 BK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:30

Broodje Fusion is een knusse eetgelegenheid direct gelegen naast het Leonardo Hotel in Amsterdam. Het is een juweeltje onder de brunchspots, met een gezellige ambiance en budgetvriendelijke prijzen.

Het liefhebbende Indische echtpaar achter Broodje Fusion verwelkomt je met open armen. Ze toveren heerlijke gerechten op tafel, die je smaakpapillen zullen prikkelen. Helaas is de koffie wat minder, maar laat dat je niet weerhouden om te genieten van de geweldige gerechten die deze plek te bieden heeft.

10.Bbrood

Bbrood
Beleef een broodervaring met BBROOD! Ons ambachtelijke brood zal je smaakpapillen doen tintelen, je maag vullen en je laten verlangen naar meer. Ervaar de warmte van onze medewerkers, die altijd klaar staan om je te adviseren over ons brede assortiment. Geniet van je brood aan onze gezellige tafeltjes of neem het mee om thuis van te smullen. En vergeet niet de overheerlijke koffie, die je dag gegarandeerd een boost geeft!

Kom langs bij BBROOD en ontdek de wereld van smaak. Onze broden zijn niet alleen een culinaire traktatie, maar ook een ode aan traditie. Of je nu kiest voor ons zuurdesembrood, volkorenbrood of een van onze vele andere variaties, je proeft in elke hap de passie van onze bakkers. En met onze uitgebreide selectie zoete lekkernijen is er voor ieder wat wils. Van knapperige croissants tot decadente taarten, laat je verleiden door de geur en smaak van BBROOD.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

11.Vincent Traiteur en Slagerij

Vincent Traiteur en Slagerij
Kom naar Vincent Traiteur en Slagerij voor de lekkerste broodjes in de stad! Voor slechts €4 geniet je van een heerlijk pistoletje kippeling met joppiesaus. De kip wordt vers opgewarmd in de magnetron, zodat je kunt genieten van een warme en smakelijke maaltijd.

Maar dat is nog niet alles! Vincent Traiteur en Slagerij heeft een uitgebreid assortiment aan broodjes, stuk voor stuk bereid met de beste ingrediënten. Probeer eens het broodje pastrami uit de Nieuwmarkt, het broodje tartaar of het kalfsvlees Saucijzenbroodje. Je zult versteld staan van de geweldige smaak!

12.Bakkerij De Lekkernij

Bakkerij De Lekkernij

13.Bakkerij Mas

Bakkerij Mas

14.Bakkerij Gunay Lunchroom

Bakkerij Gunay Lunchroom
  • Beoordeling: 4,7/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 127, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 21:00

15.Lunch Idee

Lunch Idee
  • Beoordeling: 4,6/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    H.J.E. Wenckebachweg 179, 1096 AM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 20:00

16.Bakkerij De Lekkernij

Bakkerij De Lekkernij
  • Beoordeling: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 127, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 20:00

17.Bakkerij Balvert

Bakkerij Balvert
  • Beoordeling: 3,7/5 (180 Review by google)
  • Adres:

    Waldenlaan 2, 1093 NH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Lekkere broodjes, vriendelijk personeel, gunstige locatie

  • Nadelen:

    Weinig zitplaatsen, kan druk zijn tijdens de lunch, soms lange wachttijden

  • Populaire gerechten:

    Saucijzenbroodje, broodje gezond, croissant

  • Prijsklasse:

  • Bijzonderheid:

    De lekkerste broodjes van Amsterdam-Zuid

  • bakkerij
  • broodjes
  • ontbijt
  • lunch
  • koffie

18.Marina Plaza

Marina Plaza

19.Eethuis Mi Lobie

Eethuis Mi Lobie

20.Afhaalcentrum Valentino 2

Afhaalcentrum Valentino 2

21.Cafetaria 't Hoekje

De beste cafetaria van Amsterdam-Oost

Cafetaria 't Hoekje
  • Beoordeling: 3,4/5 (227 Review by google)
  • Adres:

    Middenweg 253, 1098 AR Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 01:00

  • Voordelen:

    Snel, goedkoop en vriendelijke bediening

  • Nadelen:

    Niet altijd even gezellig, weinig zitplaatsen en parkeren kan lastig zijn

  • Populaire menu:

    Friet, kroketten en hamburgers

  • Prijsbereik:

    $$

  • Cafetaria
  • Snacks
  • Goedkoop
  • Snel
  • Amsterdam-Oost

22.Lekker’s Brood

Lekker’s Brood
Post suggesties