Lijst 16 barbershops in Zaanstad

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-03

Samengesteld uit de beste lijsten over barbershops in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals De Kapper Zaandam, Poyraz Barbers, Amstyle pro barbers, Dreamlook Barbershop, Barbershop cut the bull. Laten we het samen ontdekken!

1.De Kapper Zaandam

De Kapper Zaandam
Kom langs bij De Kapper in Zaandam en ervaar de ultieme kappersbeleving. Onze getalenteerde kappers staan klaar om je te voorzien van prachtig haar, terwijl je geniet van een kopje heerlijke koffie in onze stijlvolle salon. Geen afspraak? Geen probleem! Je bent altijd welkom om binnen te lopen.

Stap binnen in een oase van ontspanning en laat je verwennen door onze vakkundige handen. We luisteren naar jouw wensen en vertalen die in een kapsel dat perfect bij jou past. Of je nu houdt van een klassieke bob, een trendy pixie cut of een stijlvolle mannencoupe, wij zorgen voor een resultaat dat je laat stralen.

2.Poyraz Barbers

De plek voor een stijlvolle en verzorgde look.

Poyraz Barbers
  • Beoordeling: 4,8/5 (167 Review by google)
  • Adres:

    Czaar Peterstraat 9B, 1506 SK Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Vriendelijke en professionele service, scherpe prijs-kwaliteitverhouding, gunstige locatie.

  • Nadelen:

    Beperkte openingstijden, lange wachttijden tijdens drukke perioden, beperkte parkeergelegenheid in de omgeving.

  • Kwaliteit:

    Hoogwaardige kappersdiensten met aandacht voor detail.

  • Personeel:

    Vakkundige kappers, Vriendelijk en gastvrij, Horen graag je wensen, Geven goed advies, Zorgen voor een ontspannen sfeer

  • Diensten:

    Herenkapsels, Baardtrimmen, Harsen, Hoofdmassages, Productverkoop

Bij Poyraz Barbers ervaar je de ultieme kappersbeleving. Al meer dan 5 jaar staat deze gerenommeerde barbershop garant voor uitzonderlijke knipbeurten en onberispelijke service.

Elke bezoek aan Poyraz Barbers is een garantie voor perfectie. Onze bekwame kappers beheersen hun vak tot in de puntjes en gebruiken alleen de beste materialen om jouw haar in topconditie te brengen. Bovendien ontvang je bij ons altijd een warm en gastvrij onthaal. Laat je verwennen met de persoonlijke aandacht en het vakmanschap van Poyraz Barbers, en stap de deur uit met een kapsel waar je trots op kunt zijn.

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.Amstyle pro barbers

Amstyle pro barbers
Amstyle Pro Barbers is een vakkundige en behulpzame barbier/barber. Jacob heeft mij heel goed geknipt. Een echte aanrader!

Amstyle Pro Barbers is een professionele barbierszaak met een mooie inrichting en een sfeervolle ambiance. Yacoob is een vakkundige barbier die mij een top ervaring heeft bezorgd. Tot de volgende keer!

4.Dreamlook Barbershop

Voor de beste haarbeleving naar Dreamlook Barbershop

Dreamlook Barbershop
  • Beoordeling: 4,6/5 (158 Review by google)
  • Adres:

    De, Behouden Haven 13, 1506 VA Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Ervaren kappers, Prettige sfeer

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, Prijzig, Parkeergelegenheid beperkt

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit knipbeurten

  • Personeel:

    Vriendelijk, Vakkundig, Behulpzaam, Professioneel, Enthousiast

  • Diensten:

    Knippen, Scheren, Trimmen, Verven, Stylen

"De volgende keer ga ik weer naar Dreamlook Barbershop. Ik heb de naam van de kapper niet onthouden, maar hij knipte goed en luisterde naar mijn wensen. Een prettige zaak."

"Ik begrijp helemaal niet dat mensen hier tevreden zijn met de service. Ik ben zelf erg ontevreden over de knipbeurt die ik heb gehad. De kapper luisterde niet naar mijn wensen en knipte mijn haar veel te kort. Ik zou deze barbershop zeker niet aanraden aan anderen."

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.Barbershop cut the bull

Barbershop cut the bull
Stap binnen bij Barbershop Cut the Bull voor een eersteklas knipbeurt in een aangename ambiance. Onze ervaren en bekwame kappers ontvangen je met open armen en staan klaar om je een nieuwe, frisse look te geven.

In onze keurige zaak geniet je van een persoonlijke behandeling, waarbij je wensen centraal staan. Of je nu gaat voor een klassieke trim of een trendy undercut, wij zorgen voor een resultaat dat perfect bij jou past. Onze kappers zijn meesters in hun vak en geven je gegarandeerd een knipbeurt waar je blij van wordt. Trakteer jezelf vandaag nog op een professionele verzorging in de gezellige atmosfeer van Barbershop Cut the Bull!

6.Acho De Barber

Acho De Barber
Bij het uitzoeken van een barbier is het belangrijk om te letten op zaken als ervaring, kwaliteit en prijs. En bij Acho De Barber krijg je het beste van alle drie. De ervaren kappers nemen de tijd om je wensen te begrijpen en vervolgens hun expertise te gebruiken om je een perfecte snit en scheerbeurt te geven. En dat alles voor een scherpe prijs.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke snit of een moderne stijl, Acho De Barber heeft het voor je in petto. En dankzij hun jarenlange ervaring weet je zeker dat je tevreden zult zijn met het resultaat. Dus waarom zou je tijd en geld verspillen aan mindere barbiers? Kom vandaag nog langs bij Acho De Barber en ervaar zelf het verschil.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.Cousin barbershop

Cousin barbershop
Als u op zoek bent naar een professionele en stijlvolle barbershop, dan bent u bij Cousin Barbershop aan het juiste adres. Ons team van ervaren kappers staat klaar om u een knipbeurt te geven die helemaal bij uw wensen past. Of u nu gaat voor een klassieke look of een trendy nieuwe stijl, wij zorgen ervoor dat u onze zaak tevreden verlaat.

Bij Cousin Barbershop staat klanttevredenheid voorop. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Geniet van een kopje koffie terwijl onze kappers hun vakmanschap tonen. En het beste van alles: u kunt gewoon binnenlopen, zonder afspraak! Laat u verwennen in onze moderne en stijlvolle zaak en ervaar zelf waarom Cousin Barbershop de beste keuze is voor uw volgende knipbeurt.

8.Qualité Barbers

Qualité Barbers
Als je op zoek bent naar een uitstekende kapperservaring, dan is Qualité Barbers dé plek voor jou. Onze ervaren kappers zijn experts in het creëren van geweldige stijlen die perfect bij je passen. En met onze korte wachttijden hoef je niet lang te wachten om je nieuwe look te krijgen.

Bij Qualité Barbers luisteren we naar jouw wensen en zorgen we ervoor dat je de perfecte look krijgt. Of je nu een klassieke knipbeurt wilt of een modieuze nieuwe stijl, ons team staat klaar om je te helpen. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je haar er op z'n best uitziet.

9.The Koog Barber

The Koog Barber
Barbier de Koog is mijn favoriete plek voor een knipbeurt. Het vriendelijke personeel, de strakke snitten en de coole sfeer maken dat ik er altijd fris en tevreden vertrek. Een echte aanrader!

Als je voor het eerst naar een barbier gaat, dan is Barbier de Koog the place to be. Met tips en trucs zorgt de barbier hier voor een prachtig baardje. De volgende afspraak staat bij mij alvast ingepland!

10.MK47 BARBER

MK47 BARBER
Ben je op zoek naar een topkapper die je baard tot in de puntjes verzorgt? En wil je dat combineren met een professionele knipbeurt? Dan ben je bij MK47 BARBER aan het juiste adres. Onze ervaren en getalenteerde kappers weten precies wat jij wilt en voeren het vakkundig uit.

Of je nu een klassieke look verkiest, een stijlvolle fade of een trendy undercut, bij MK47 BARBER garanderen we een perfect resultaat. Onze kappers nemen de tijd om jou te adviseren en samen met jou de ideale stijl te bepalen. En terwijl jij geniet van een ontspannen knip- en scheerbeurt, zorgen wij voor een onberispelijke look waar je trots op kunt zijn.

11.Hair Station Zaandam

Hair Station Zaandam
Kom je bij Hair Station Zaandam binnen, dan waan je je in een oase van professionaliteit en vakmanschap. De begaafde kapper hier zet al zijn passie en talent in om jou de kapsel van je dromen te bezorgen. Het resultaat? Een stralende jij, met een kapsel dat perfect bij je past. Maak nu een afspraak en laat je verrassen door de ongeëvenaarde kunde van deze kapper.

Midden in het bruisende hart van Zaandam-Westerwatering vind je het toonaangevende Hair Station Zaandam. Een salon waar vakmanschap hoog in het vaandel staat, gecombineerd met een vriendelijke en uitnodigende sfeer. Of je nu voor een knipbeurt, een nieuwe kleur of een feestelijk kapsel komt, het team van Hair Station Zaandam staat voor je klaar. De salon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook qua prijs-kwaliteitverhouding zit je hier goed. Gun jezelf een bezoek aan deze topkapper en ervaar het ultieme haargevoel!

12.Kapsalon Zaan Salon

Kapsalon Zaan Salon

13.SNIP KNIP BARBERSHOP

SNIP KNIP BARBERSHOP

14.Roestig Barbershop

Roestig Barbershop

15.Kapsalon Van 't Ent

16.Vision Barbershop

Vision Barbershop
Post suggesties