Lijst 19 kappers in Zaanstad

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-04

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Soko Kappers, Hair 4U, De Kapperij | Est 1975 , kapper Wormerveer, De Kapper Zaandam, Zemheri Kapsalon. Laten we het samen ontdekken!

1.Soko Kappers

Soko Kappers
Bij Soko Kappers ervaar je de ultieme haartransformatie, van een ravenzwarte lokkenpracht naar een stijlvolle grijze coupe. Ons team van experts staat klaar om je droomkapsel te realiseren. Met hun vakkundige handen en professionele benadering zorgen ze voor een ontspannen en vlekkeloze knip- en verfervaring.

Stap binnen in de gezellige salon en laat je verwennen door ons enthousiaste team. Ze luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren een kapsel dat perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Bij elke behandeling ervaar je onze toewijding om je haar gezond en glanzend te houden. Bereid je voor op een stralende nieuwe look en een onvergetelijke haarverzorgingservaring bij Soko Kappers.

2.Hair 4U

Hair 4U
Haar 4U is de ultieme bestemming voor al uw haarverzorgingsbehoeften. Met een ongeëvenaard vakmanschap, liefde en aandacht die in elke knip en stijl is verweven, belooft Haar 4U een onvergetelijke kapperservaring.

Of u nu een klassieke snit of een gedurfde restyling zoekt, de ervaren stylisten van Haar 4U zullen uw haar omtoveren tot een kunstwerk. Hun toewijding aan kwaliteit en oog voor detail wordt weerspiegeld in elke transformatie, waarbij uw haar gezond, glanzend en vol leven wordt achtergelaten.

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.De Kapperij | Est 1975 , kapper Wormerveer

De Kapperij: waar haarverzorging een kunstvorm is

De Kapperij | Est 1975 , kapper Wormerveer
  • Beoordeling: 4,9/5 (247 Review by google)
  • Adres:

    Jan van Riebeeckkade 10, 1521 KJ Wormerveer, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

  • Voordelen:

    De Kapperij is een professionele kapperszaak met ervaren kappers, een brede waaier aan diensten en een uitstekende klantenservice.

  • Nadelen:

    De prijzen liggen iets boven het gemiddelde en de wachttijden kunnen op drukke dagen oplopen.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit haarverzorging en styling

  • Personeel:

    Ervaren en deskundige kappers, Vriendelijk en behulpzaam personeel, Persoonlijke benadering, Adviseren over de beste kapsels en producten, Blijven op de hoogte van de laatste trends

  • Diensten:

    Knippen en stylen, Kleuren en highlights, Permanenten en relaxen, Bruidskapsels, Herenkapsels

De Kapperij is een begrip in Wormerveer. Al sinds 1975 weten klanten de weg naar deze kapsalon te vinden. En dat is niet voor niets! De kapsters van De Kapperij zijn stuk voor stuk experts in hun vak. Ze weten precies hoe ze jouw haar moeten knippen, kleuren en stylen om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Of je nu gaat voor een klassieke bob, een trendy undercut of een prachtige balayage, bij De Kapperij ben je altijd verzekerd van een prachtig resultaat. De kapsters nemen de tijd voor je en luisteren goed naar jouw wensen. Zo weet je zeker dat je tevreden de salon verlaat. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de magie van De Kapperij!

4.De Kapper Zaandam

De Kapper Zaandam
Stap binnen bij De Kapper Zaandam, waar je wordt verwelkomd door een team van ervaren professionals die hun vak verstaan. Laat je adviseren, ontspan en geniet van de ongedwongen sfeer terwijl de kappers hun toverstafjes over je haar laten gaan. De gezellige zaak is een lust voor het oog, met een heerlijk kopje koffie als extraatje. En het fijne is: je hoeft geen afspraak te maken!

Of je nu een trendy coupe of een klassieke knipbeurt zoekt, bij De Kapper Zaandam ben je aan het juiste adres. Hun vakkundige kappers beschikken over jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat je met een stralende, zelfverzekerde look de deur uitstapt. Laat je verwennen en geniet van een welverdiende moment voor jezelf in het hartje van Zaandam.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.Zemheri Kapsalon

Zemheri Kapsalon
Stap binnen bij Zemheri Kapsalon en ervaar de onberispelijke precisie en warme gastvrijheid waarmee je haar wordt getransformeerd. Ons team van bekwame kappers luistert aandachtig naar je wensen en creëert een kapsel dat jouw unieke stijl accentueert. Of je nu verlangt naar een stijlvolle trimbeurt of een complete restyling, bij Zemheri Kapsalon ben je verzekerd van een uitzonderlijke knipbeurt.

Ervaar het verschil bij Zaandam's snelste kapper, waar precisie en snelheid hand in hand gaan. Onze efficiënte service stelt je in staat om een frisse look te krijgen zonder kostbare tijd te verspillen. Elk lid van ons team is toegewijd om je te voorzien van een onberispelijke knipbeurt, waardoor je met een gevoel van vertrouwen en zelfverzekerdheid de kapsalon verlaat. Laat Zemheri Kapsalon de sleutel zijn tot jouw ultieme kapsel en boek vandaag nog een afspraak om de magie zelf te ervaren!

6.Punk Chic kappers

Punk Chic kappers
In het bruisende hart van Amstelveen, waar stijl en passie samenkomen, vind je Punk Chic Kappers. Een moderne oase waar ervaren haarstylisten hun vakmanschap tonen. Hier wordt kwaliteit gekoesterd, en staat de klant centraal.

Betreed de salon en voel de energieke sfeer. De stylisten nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen te achterhalen, en creëren vervolgens een kapsel dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid. Of je nu kiest voor een trendy coupe of een klassieke stijl, Punk Chic Kappers garandeert een resultaat waar je trots op zult zijn.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.Salon Zuyd

Salon Zuyd
Kapsalon Zuyd voorziet u van een professionele knipbehandeling. Met haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de nieuwste haarmode, zorgt Mel ervoor dat u een kapsel krijgt dat perfect bij u past.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke coupe of een trendy nieuwe look, bij Kapsalon Zuyd bent u aan het juiste adres. Mel is een echte vakvrouw die haar vak verstaat en altijd streeft naar het beste resultaat. Haar scherpe oog voor detail en haar passie voor haar werk zorgen ervoor dat u tevreden de salon verlaat.

8.Kapsalon Loes

Kapsalon Loes
Kom langs bij Kapsalon Loes voor een gezellige en ontspannen knipbeurt. Tijdens de rustige vakantieperiode kun je heerlijk ontspannen in de salon, terwijl Loes met haar kennis en kunde jouw wensen perfect vertaalt naar een nieuwe, frisse haarstijl.

Loes staat bekend om haar uitstekende luistervaardigheden en haar persoonlijke benadering. Ze neemt de tijd om jouw wensen te bespreken en samen met jou de ideale haarstijl te kiezen. Of je nu houdt van een klassieke coupe of liever een trendy look, Loes zorgt ervoor dat je met een stralende glimlach en tevreden gevoel de salon verlaat. Maak nu een afspraak en ervaar zelf de vakmanschap en gastvrijheid van Kapsalon Loes!

9.Kapsalon StudioU Zaandam

Kapsalon StudioU Zaandam
Ben je toe aan een frisse start voor je haar? Dan is Kapsalon StudioU Zaandam jouw ideale bestemming. Ons team van ervaren kappers staat klaar om je te voorzien van het beste advies en een haartransformatie waar je blij van wordt.

Laat je inspireren door de nieuwste trends en technieken, en ervaar het verschil dat een professionele knipbeurt kan maken. Of je nu kiest voor een subtiele touch-up of een complete make-over, wij zorgen ervoor dat je met een stralende glimlach en een hoofd vol zelfvertrouwen de salon verlaat.

10.Cosmo Hairstyling Zaandam

Cosmo Hairstyling Zaandam
Cosmo Hairstyling Zaandam: waar haarverzorging een kunstvorm wordt!

Betreed onze salon en laat onze deskundige stylisten je verwennen met een ontspannende kop koffie en zoete lekkernijen. Terwijl je geniet van deze heerlijke traktaties, luisteren onze dames aandachtig naar je wensen en gaan ze vakkundig aan de slag om je haar te transformeren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke knipbeurt of een trendy nieuwe coupe, ons team zorgt ervoor dat je met een stralende glimlach en prachtig haar de deur uitloopt.

11.Kapsalon Professional By Karlijn

Kapsalon Professional By Karlijn

12.Ebru's beauty academy

Ebru's beauty academy
Welkom bij Ebru's Beauty Academy: dé plek voor al jouw schoonheidswensen! Met haar jarenlange ervaring en ongeëvenaarde expertise weet Ebru precies wat je nodig hebt om te stralen. Van professionele make-up tot ontspannende gezichtsbehandelingen, Ebru heeft het allemaal in huis.

Ebru's Beauty Academy is ook de ideale plek voor kinderen. Met haar kindvriendelijke aanpak en speelse salon maakt Ebru elk bezoekje een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een feestelijke make-up of een vrolijke gezichtsbehandeling, Ebru zorgt ervoor dat jouw kleine spruit zich op z'n gemak voelt. Dus waarom zou je nog langer wachten? Boek vandaag nog een afspraak en laat Ebru jouw schoonheid naar een hoger niveau tillen!

13.Shah's Colorhouse

Shah's Colorhouse

14.Kapper Omer

Kapper Omer

15.Hakan Kappers

Hakan Kappers

16.Kapsalon Kaper

Kapsalon Kaper

17.Kapsalon Zaan Salon

Kapsalon Zaan Salon

18.Kapsalon Keyser

19.SNIP KNIP BARBERSHOP

SNIP KNIP BARBERSHOP
Post suggesties