Lijst 13 schnitzel restaurants in Bospolder-Tussendijken Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-12

Samengesteld uit de beste lijsten over schnitzel restaurants in Bospolder-Tussendijken Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Café Soif, Het Eethuisje van Delfshaven, Maras Lezzet Restaurant, Efendy Grill, Restaurant Borj Rotterdam - مطعم البرج روتردام. Laten we het samen ontdekken!

1.Café Soif

Heerlijk genieten in een sfeervolle ambiance

Café Soif
  • Beoordeling: 4,2/5 (626 Review by google)
  • Adres:

    Mathenesserdijk 438 /A, 3026 GV Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 22:00

  • Voordelen:

    Gezellig en ontspannen sfeer, vriendelijk personeel, heerlijke koffie en taart

  • Nadelen:

    Beperkte zitruimte, kan druk zijn tijdens piekuren, parkeren kan lastig zijn

  • Populaire menu:

    Koffie, taart, broodjes

  • Prijsbereik:

    $

  • Café
  • Koffie
  • Taart
  • Gezellig
  • Betaalbaar
Café Soif ligt verborgen in een schilderachtige straat, zonder reserveringen een tafeltje bemachtigen is moeilijk, maar niet onmogelijk. Het terras op het water biedt een idyllische setting om te genieten van een drankje. En mocht het terras vol zijn, dan biedt het knusse interieur een gezellige ambiance.

2.Het Eethuisje van Delfshaven

Eten als bij oma, maar dan net iets anders

Het Eethuisje van Delfshaven
  • Beoordeling: 4,8/5 (286 Review by google)
  • Adres:

    Mathenesserdijk 436, 3026 GV Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    16:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, ruime keuze aan gerechten

  • Nadelen:

    Niet heel goedkoop, soms lang wachten op eten, parkeren kan lastig zijn

  • Populaire menu:

    Pannenkoeken, spareribs, stamppotten

  • Prijsbereik:

    $$

  • gezellig
  • traditioneel
  • Nederlands
  • pannenkoeken
  • spareribs
Het Eethuisje van Delfshaven is een waar culinair walhalla voor liefhebbers van de Hollandse keuken. Stap binnen in dit gezellige etablissement en laat je meevoeren naar een gastronomisch avontuur. Van de heerlijke dagschotels tot de ambachtelijke gerechten, elk gerecht is een ode aan de Nederlandse eetcultuur.

Of je nu houdt van een stevige stamppot of een sappige biefstuk, Het Eethuisje van Delfshaven heeft voor ieder wat wils. Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van de gastvrije sfeer. Met een glimlach op je gezicht stap je na je bezoek weer naar buiten, voldaan en met een warm gevoel in je hart. Ontdek de ware smaken van Nederland in Het Eethuisje van Delfshaven, een culinaire bestemming waar traditie en kwaliteit samenkomen.

Lees meer: Lijst 23 schnitzel restaurants in Rotterdam

3.Maras Lezzet Restaurant

Maras Lezzet Restaurant
Maras Lezzet Restaurant staat bekend om haar uitstekende gerechten die uw smaakpapillen doen dansen. Ervaar de authentieke smaken van de Turkse keuken, meesterlijk bereid door onze ervaren chef-koks. Ons menu biedt een ruime keuze aan gerechten, van traditionele kebabs tot verfijnde specialiteiten, die allemaal worden geserveerd in een warme en uitnodigende ambiance.

Bij Maras Lezzet staat klanttevredenheid voorop. Ons vriendelijke en behulpzame personeel zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en uw eetervaring zo aangenaam mogelijk maakt. Of u nu een gezellig avondje uit wilt met vrienden of een zakelijke lunch wilt, wij bieden u de perfecte setting. En met onze betaalbare prijzen kunt u genieten van een heerlijke maaltijd zonder uw budget te belasten. Bezoek Maras Lezzet Restaurant vandaag nog en ontdek de ware smaak van Turkije!

4.Efendy Grill

Efendy Grill
Kom heerlijk eten bij Efendy Grill! Hier genieten van versbereide Turkse gerechten in een gezellige en ontspannen ambiance. Ons vriendelijk personeel staat altijd klaar om jou een onvergetelijke eetervaring te bezorgen. Of je nu zin hebt in een snelle hap of uitgebreid diner, bij Efendy Grill zit je goed. Onze halal menukaart biedt voor ieder wat wils en is zelfs tot in de late uurtjes beschikbaar!

Ervaar de smaken van Turkije in het hart van Rotterdam. De gerechten bij Efendy Grill zijn niet alleen verrukkelijk, maar ook met liefde en aandacht bereid. Laat je culinair verrassen en geniet van een onvergetelijke avond uit. Tot ziens bij Efendy Grill!

5.Restaurant Borj Rotterdam - مطعم البرج روتردام

Restaurant Borj Rotterdam - مطعم البرج روتردام
Restaurant Borj Rotterdam, een culinaire parel aan de Maas, biedt een ongeëvenaarde smaakreis door de Mediterrane keuken. De meesterkoks van Borj verleiden je met verrukkelijke gerechten, waaronder voortreffelijke tacos die barsten van smaak en heerlijk gevulde kip met zachte aardappelen, gepekelde rijst en vers brood. Vergezeld door de vriendelijke service van hun enthousiaste team, is elke maaltijd bij Borj een ware belevenis.

En het beste van alles? Borj levert snel en efficiënt, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van deze culinaire hoogstandjes. Bestel nu en ervaar de ontembare smaken van Restaurant Borj, de ideale bestemming voor zowel lunch als diner.

6.Cafe de Schans

Cafe de Schans
Café de Schans, gelegen in het pittoreske hart van de Jordaan, is een tijdloze schatkamer die de ziel van Amsterdam moeiteloos weerspiegelt. Met zijn intieme charme en ongedwongen sfeer, nodigt De Schans je uit om te vertoeven in een oase van rust en gezelligheid. Of je nu hun karakteristieke bieren van de tap proeft of je onderdompelt in de levendige gesprekken aan de bar, dit is de plek waar authentieke Amsterdamse ervaringen tot leven komen.

De buurtkroeg De Schans is een icoon waar locals en reizigers samenkomen om het beste van wat Amsterdam te bieden heeft te delen. Laat de tijd staan en geniet van de eenvoud van een perfect getapt biertje, terwijl je de krant leest aan een van de knusse tafeltjes. Of meng je in de levendige sfeer aan de bar en laat je meevoeren door de verhalen en het gelach van de lokale bevolking. De Schans is de plek waar herinneringen worden gemaakt en vriendschappen worden gesloten - een onmisbare bestemming voor iedereen die de ziel van Amsterdam wil ontdekken.

7.Kuzinha Da Celeste

Kuzinha Da Celeste

8.Het Wapen Van Delfshaven

De plek voor een gezellig avondje uit met heerlijk eten en drinken

Het Wapen Van Delfshaven
  • Beoordeling: 3,4/5 (1009 Review by google)
  • Adres:

    Aelbrechtskolk 29-31, 3025 HB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en heerlijke gerechten

  • Nadelen:

    Beperkte parkeergelegenheid, soms lawaaierig en reserveren is aan te raden

  • Populaire menu:

    spareribs, hamburgermenu, mosselen

  • Prijsbereik:

    €€

  • gezellig
  • vriendelijk
  • lekker eten
  • parkeren
  • reserveren

9.Snackbar Oz Efes

Snackbar Oz Efes
Bij Snackbar Oz Efes geniet je van heerlijke kebabgerechten, op een steenworp afstand van het metrostation. Ideaal voor een snelle maaltijd, thuis of onderweg.

Maar laat je niet verleiden door de bezorgservice, want die valt helaas tegen. Kipkluifjes zijn taai en smakeloos, terwijl de kapsalon met kip bedekt is met verbrande stukjes. Gelukkig maakt de vriendelijke en snelle bezorging het iets goed. Het advies is om de gerechten af te halen, zodat je verzekerd bent van een smaakvolle en verse maaltijd.

10.Jeffrey's Place

Jeffrey's Place
Jeffrey's Place: Een culinaire reis naar de smaken van Suriname Stap binnen bij Jeffrey's Place en laat je verwennen door de heerlijke aroma's van authentieke Surinaamse gerechten. Ervaar de perfecte harmonie van smaken in onze verrukkelijke nasi kip en tjauwmin kip, bereid met de grootste zorg en toewijding. De verse ingrediënten en de traditionele recepten garanderen een onvergetelijke culinaire beleving.

Onze ervaren chef-koks, hoewel niet afkomstig uit Suriname, hebben de kunst van de Surinaamse keuken tot in de puntjes geperfectioneerd. Hun passie en toewijding zijn terug te proeven in elk hapje, waardoor Jeffrey's Place de perfecte bestemming is voor fijnproevers die op zoek zijn naar een authentieke en smaakvolle ontdekkingsreis.

11.Happy Grill

Happy Grill
Heeft u zin in een heerlijke pizza of een overheerlijke shoarma de luxe? Dan bent u bij Happy Grill Place aan het juiste adres! Onze pizza's zijn knapperig en belegd met de lekkerste ingrediënten. En onze shoarma de luxe is een waar feestmaal, met mals vlees, knapperige groenten en een heerlijke saus.

Bij Happy Grill Place bent u verzekerd van een gezellige sfeer en een gastvrije bediening. En omdat wij weten hoe belangrijk hygiëne is, zijn onze zaak en keuken altijd fris en schoon. Dus kom gerust langs en geniet van een heerlijke maaltijd bij Happy Grill Place!

12.Kan Zaman

Kan Zaman
Kan Zaman is een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt eten. De soep is een aanrader, maar miste voor mij persoonlijk wat zout, peper en kippenbouillon. Met een beetje extra liefde zou het helemaal perfect zijn! Bestellingen kun je gemakkelijk via Thuisbezorgd plaatsen. Houd er wel rekening mee dat ik bij mijn bestelling van 01:54 uur ruim 2 uur heb moeten wachten voordat deze werd bezorgd. Als je gesloten bent, sluit dan je apparaat op Thuisbezorgd af, zodat gasten niet onnodig wachten op hun eten.

13.Mister Durum

Mister Durum
Mister Durum Kapsalon, het adres voor een overheerlijke en voordelige kapsalon. Nergens in de buurt vind je een kapsalon die zo goedkoop is als bij ons.

Maar goedkoop betekent bij ons zeker niet dat je inlevert op kwaliteit. Onze kapsalons worden bereid met verse ingrediënten en volgeladen met vlees, friet, sla, kaas en saus. En dat alles voor een prijs die je nergens anders vindt. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Mister Durum Kapsalon en geniet van de lekkerste kapsalon van de buurt, voor de laagste prijs.
Post suggesties