Lijst 13 telefoon winkels in Valkenboskwartier Den Haag

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-24

Samengesteld uit de beste lijsten over telefoon winkels in Valkenboskwartier Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Albert Heijn, Jumbo, Bokstijn Feestartikelen, Hit & Run Vintage Store, Slijterij En Wijnhandel Valkenbos. Laten we het samen ontdekken!

1.Albert Heijn

Kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs

  • Beoordeling: 4,0/5 (1398 Review by google)
  • Adres:

    Valkenboslaan 173 e, 2563 CK Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruime selectie producten voor al uw dagelijkse boodschappen

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit producten, vers en gevarieerd

  • Klantenservice:

    Hulpvaardig en vriendelijk personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Zelfscankassa's, Pinautomaat, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi

Ontdek de unieke smaken van onze culinaire specials bij Albert Heijn! Stap binnen in een wereld vol gastronomische hoogstandjes, waar elke gang een feest voor de zintuigen wordt. Van malse steaks die op je tong smelten tot exotische kazen die je naar verre oorden transporteren, onze selectie biedt een ware culinaire reis. Laat je verrassen door de versheid en kwaliteit van onze producten, die met zorg zijn geselecteerd om jouw eetervaring naar een hoger niveau te tillen.

Beleef het gemak van onze online bezorgservice. Bestel eenvoudig jouw favoriete specialiteiten vanuit het comfort van je eigen huis en laat ze met een glimlach bij je thuisbezorgen. Geniet van exclusieve aanbiedingen, handige recepten en persoonlijke aanbevelingen die jouw culinaire reis nog aangenamer maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

2.Jumbo

Waar lekker eten centraal staat met een passie voor vers.

Jumbo
  • Beoordeling: 4,1/5 (731 Review by google)
  • Adres:

    Weimarstraat 180, 2562 HP Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruime keuze aan producten voor alledaagse en speciale gelegenheden.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten met een brede selectie aan merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag assisteert.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Online boodschappen bestellen en afhalen, Speciale afdelingen voor kaas, vleeswaren en vis, Verse broodafdeling, Starbucks-koffiehoek

Jumbo is een ruime en uitnodigende supermarkt die veel meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Stap binnen en word verwelkomd door een brede ingang en paden, wat het winkelen gemakkelijk en toegankelijk maakt voor iedereen, van scootmobielgebruikers tot gezinnen met kinderwagens. De moderne inrichting en overzichtelijke indeling zorgen voor een aangename winkelervaring.

Of je nu op zoek bent naar gezonde opties, zoals verse producten en biologische keuzes, of naar dagelijkse boodschappen en lekkernijen, bij Jumbo vind je het allemaal. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om je te helpen en zorgt ervoor dat je winkeluitje soepel en plezierig verloopt. Ontdek de vele voordelen van Jumbo en word vandaag nog een trouwe klant!

3.Bokstijn Feestartikelen

Uw feest compleet met alles wat je nodig hebt

Bokstijn Feestartikelen
  • Beoordeling: 4,1/5 (175 Review by google)
  • Adres:

    Weimarstraat 187, 2562 HG Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan feestartikelen voor elke gelegenheid

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten die voldoen aan de verwachtingen

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat u graag helpt

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime winkel met overzichtelijke indeling, Gemakkelijk parkeren in de buurt, Online bestellen en afhalen in de winkel, Cadeaubonnen verkrijgbaar, Feestpakketten op maat samengesteld

Bokstijn Feestartikelen, dé feestwinkel bij uitstek, biedt een ongeëvenaarde selectie aan feestartikelen voor elke denkbare gelegenheid. Van feestelijke versieringen tot grappige gadgets, bij Bokstijn vind je alles om jouw feest onvergetelijk te maken.

Maar wat Bokstijn echt onderscheidt, is het uitzonderlijke team van creatieve en behulpzame medewerkers. Zij staan altijd klaar om je te inspireren, te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte artikelen voor jouw feest. Met hun vakkennis en persoonlijke service zorgen zij ervoor dat jouw feest een knalfeest wordt!

4.Hit & Run Vintage Store

Hit & Run Vintage Store
Op zoek naar een unieke vintage schat? Stap dan eens binnen bij Hit & Run Vintage Store. Eigenaar Vince is een ware kenner met een passie voor vintage vondsten. Hij verwelkomt je met open armen en deelt met plezier zijn uitgebreide kennis over de bijzondere items die zijn winkel sieren.

Van kleurrijke meubels uit de jaren '50 tot iconische platen uit de jaren '60 en funky mode-items uit de jaren '70, bij Hit & Run Vintage Store vind je een schat aan originele vintage stukken. Dompel je onder in de nostalgische sfeer en ontdek de perfecte aanvulling op je interieur of garderobe. En vergeet niet om te genieten van een heerlijk kopje koffie, die zelfs zonder melk overtuigt. Bezoek Hit & Run Vintage Store en laat je verleiden door de charme van vervlogen tijden.

5.Slijterij En Wijnhandel Valkenbos

Slijterij En Wijnhandel Valkenbos
Stap binnen in de schatkamer van smaken bij Slijterij en Wijnhandel Valkenbos, waar een wereld van culinaire verleidingen wacht. Een kleurrijke symfonie van lokale bieren verleidt uw zintuigen, terwijl een uitgebreid assortiment aan dranken uw dorst zal lessen. Of u nu verlangt naar een verfrissende pint of een verfijnde wijn, deze slijterij heeft alles wat uw hart begeert.

Laat u verwennen door het deskundige advies van onze gepassioneerde sommeliers, die u begeleiden door de eindeloze keuzes en u helpen de perfecte match te vinden voor elke gelegenheid. Van ambachtelijke geestrijke dranken tot exclusieve wijnen, Slijterij en Wijnhandel Valkenbos biedt een reis door smaken die uw culinaire avonturen naar een hoger niveau tilt.

6.Galaxy Coffeeshop

De slogan van Galaxy Coffeeshop is: 'Uw eigen koffiehemel in het hart van Den Haag'.

  • Beoordeling: 4,5/5 (447 Review by google)
  • Adres:

    Weimarstraat 245, 2562 HH Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 00:00

  • Diversiteit van producten:

    Galaxy Coffeeshop biedt een breed scala aan koffie en thee, zoetigheden en lichte maaltijden.

  • Productkwaliteit:

    De producten bij Galaxy Coffeeshop zijn van hoge kwaliteit en worden vers bereid.

  • Klantenservice:

    De bediening bij Galaxy Coffeeshop is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, Buitenterras, Rolstoeltoegankelijk, Huisdiervriendelijk, Speelgelegenheid voor kinderen

Galaxy Coffeeshop biedt een ongeëvenaard assortiment aan hoogwaardige koffie, thee en andere lekkernijen. Ontdek een wereld van rijke smaken en aromatische geuren in onze gezellige ambiance. Ons team van ervaren barista's zet met de grootste zorg uw favoriete drankje klaar, waarbij ze de fijnste bonen en de beste ingrediënten gebruiken.

Of u nu geniet van een pittige espresso, een fluweelzachte cappuccino of een verkwikkende thee, bij Galaxy Coffeeshop bent u verzekerd van een onvergetelijke smaakbeleving. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te verwelkomen met een warme glimlach en u te voorzien van deskundig advies over onze uitgebreide menu. Ontspan en geniet van de momenten bij uw favoriete koffieshop, waar kwaliteit, diversiteit en persoonlijke aandacht samenkomen.

7.Firat Supermarkten

**Fırat Supermarkten** Fırat Supermarkten is een waar paradijs voor liefhebbers van internationale lekkernijen. Deze ruim gesorteerde supermarkt biedt een breed scala aan producten uit alle windstreken, waaronder exotische vruchten, bijzondere kazen en authentieke kruiden. Ook op de versafdeling vind je een uitgebreide selectie aan producten uit verre oorden, waardoor je thuis eenvoudig kunt genieten van de smaken van de wereld.

**Middelgrote fijne supermarkt** Voor verse, smaakvolle en betaalbare producten is de middelgrote fijne supermarkt jouw ideale bestemming. Deze supermarkt staat bekend om zijn uitgebreide aanbod aan vers fruit en groenten, zowel biologisch als niet-biologisch. Je vindt hier producten die op een natuurlijke manier zijn geteeld, waardoor ze niet alleen heerlijk smaken, maar ook een lust voor het oog zijn. De supermarkt is ruim opgezet en overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk de producten vindt die je zoekt.

8.Tech Store

**Paragraaf 1:** Beste klanten,

Wij zijn trots op onze reputatie als vertrouwde techwinkel waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Wij doen ons uiterste best om onze klanten een uitstekende service te bieden, van snelle leveringen tot een professionele klantenservice. Uw positieve recensies zijn een bewijs van onze inspanningen en wij stellen uw vertrouwen in ons zeer op prijs. **Paragraaf 2:**

Voor al uw technologische behoeften is Tech Store de ideale keuze. Of u nu op zoek bent naar het nieuwste smartphone-model of de perfecte computer voor uw werk of studie, wij hebben het allemaal. En met onze gunstige openingstijden, waaronder elke dag open behalve zondag, kunt u ons gemakkelijk bezoeken wanneer het u uitkomt. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de tech-oplossing die perfect bij u past.

9.Quick-E-Avondwinkel

Quick-E-Avondwinkel is de plek waar je moet zijn voor al je boodschappen. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap, een uitgebreide maaltijd of gewoon wat snacks, wij hebben het allemaal. En omdat we een avondwinkel zijn, zijn we altijd open, dus je kunt altijd bij ons terecht.

Onze selectie is enorm, met alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden, van vers vlees en groenten tot kruiden en specerijen. En onze prijzen zijn onverslaanbaar, dus je kunt er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs bij Quick-E-Avondwinkel en haal alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden.

10.Suri-Bazaar (Sranang Mang Wojo)

Kom naar Suri-Bazaar voor de lekkerste chutneys en pepers die je ooit hebt geproefd. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte smaken voor jouw gerecht. Of je nu een kleine of grote boodschap wilt doen, bij Suri-Bazaar vind je het allemaal. Van een uitgebreid assortiment aan Surinaamse producten tot de beste merken uit de hele wereld. Laat je verrassen door onze smaakvolle selectie en ervaar de culinaire rijkdom van Suriname in jouw eigen keuken!

11.Avondwinkel & Slijterij Pitstop

Avondwinkel & Slijterij Pitstop
De Avondwinkel & Slijterij Pitstop DHL is een ware oase voor wie op zoek is naar gemak en een uitgebreid assortiment. Vanaf 12:00 uur kun je hier terecht voor al je pakketten van UPS en DHL. Ideaal als je na je werk nog even langs wilt wippen.

Maar Pitstop DHL is meer dan alleen een afhaalpunt. Het is ook een slijterij met een ruime keuze aan dranken en een vape-winkel met een breed scala aan smaken. Zo kun je hier alles vinden wat je nodig hebt voor een gezellige avond, van een lekker drankje tot een ontspannende vape. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

12.Emma market & slijterij

Emma market & slijterij

13.Koetshuis Helanso

Koetshuis Helanso
Post suggesties