Lijst 18 telefoon winkels in Regentessekwartier Den Haag

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over telefoon winkels in Regentessekwartier Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Ekoplaza Weimarstraat - biologische supermarkt, Pasikonik Supermarket, Gameshop.nl, Fleur's Koffie, HUNA Camping & Outdoorshop. Laten we het samen ontdekken!

1.Ekoplaza Weimarstraat - biologische supermarkt

Ekoplaza, voor een bewuste en gezonde levensstijl

Ekoplaza Weimarstraat - biologische supermarkt
  • Beoordeling: 4,3/5 (392 Review by google)
  • Adres:

    Weimarstraat 153-155, 2562 GV Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan biologische producten

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit biologische producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$-$$$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gratis wifi, Kindvriendelijk, Rolstoeltoegankelijk, Versproducten

Welkom bij Ekoplaza Weimarstraat, dé biologische supermarkt met passie voor gezondheid en duurzaamheid. Hier vind je een breed scala aan verse en gezonde producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Van sappig fruit tot vers gebakken brood, onze producten zijn puur en natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen of pesticiden.

Bij Ekoplaza staat de klant centraal. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor jouw gezondheid en smaak. Met onze ruime selectie aan biologische en duurzame items kun je er zeker van zijn dat je bij ons de gezonde en verantwoorde keuzes maakt. Ontdek vandaag nog de wereld van Ekoplaza Weimarstraat en ervaar het verschil dat biologische boodschappen kunnen maken!

2.Pasikonik Supermarket

Pasikonik Supermarket
Pasikonik Supermarket is dé winkel voor al uw boodschappen. Wij bieden een ruim assortiment aan verse producten, vleeswaren, zuivel en brood tegen zeer scherpe prijzen. Ook voor al uw buitenlandse delicatessen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten met leveranciers kunnen wij u altijd de beste kwaliteit producten garanderen. Wij staan garant voor een uitstekende service en adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Bezoek vandaag nog onze winkel en ontdek zelf waarom Pasikonik Supermarket de beste keuze is voor uw boodschappen.

3.Gameshop.nl

Gameshop.nl
Bij Gameshop.nl staat een team van gaming-experts voor je klaar om jou te voorzien van het beste advies. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of net begint, wij helpen je graag verder. Onze winkel is een paradijs voor verzamelaars van Funko Pops, met een uitgebreide collectie van de nieuwste en meest populaire figuren. Kom langs en laat je verrassen door ons aanbod!

Maar Gameshop.nl is meer dan alleen een winkel. Het is een plek waar gamers samenkomen om hun passie te delen. We organiseren regelmatig evenementen en toernooien, en we hebben een actieve community online. Word lid van onze community en maak contact met andere gamers die net zo enthousiast zijn als jij.

4.Fleur's Koffie

De koffiebranderij staat garant voor de versheid en kwaliteit van de koffiebonen.

Fleur's Koffie
  • Beoordeling: 4,7/5 (376 Review by google)
  • Adres:

    Van Bylandtstraat 92, 2562 GL Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan koffiebonen, thee en accessoires.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige koffiebonen en thee van gerenommeerde plantages.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat graag helpt bij het kiezen van de perfecte koffie of thee.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Ruime zithoek, Terras, Rolstoeltoegankelijk, Huisdiervriendelijk

Fleur's Koffie is een pareltje in het hart van Den Haag. Het knusse tentje verwelkomt je met een warme glimlach en een overheerlijke geur van vers gebrande koffiebonen. De lunchkaart is klein maar fijn, met smakelijke broodjes, salades en zoetigheden die je smaakpapillen zullen verwennen.

Maar het is niet alleen het eten en drinken dat Fleur's Koffie zo bijzonder maakt. De eigenaresse is een ware gastvrouw die haar klanten oprecht in de watten legt. Haar kindvriendelijke sfeer zorgt ervoor dat ook de kleintjes zich helemaal thuis voelen. Begin je dag met een heerlijke cappuccino en een kakelverse brownie, of geniet van een uitgebreide lunch met vrienden. Bij Fleur's Koffie beleef je een onvergetelijke koffie-ervaring in een sfeervolle ambiance.

5.HUNA Camping & Outdoorshop

Alles voor de outdoorliefhebber onder één dak.

HUNA Camping & Outdoorshop
  • Beoordeling: 4,7/5 (250 Review by google)
  • Adres:

    Regentesseplein 220, 2562 EZ Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment van kampeer- en outdoorartikelen.

  • Productkwaliteit:

    Producten van hoge kwaliteit van bekende merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Webshop met uitgebreid aanbod, Workshops en cursussen, Reparatieservice, Huurmogelijkheden

HUNA Camping & Outdoorshop: jouw ultieme partner voor avontuur!

Stap binnen in een wereld vol outdoor-inspiratie bij HUNA Camping & Outdoorshop. Of je nu een ervaren avonturier bent of net begint, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw volgende expeditie onvergetelijk te maken. Van stijlvolle truien tot high-tech schoenen, onze uitgebreide collectie helpt je stijlvol en comfortabel elke uitdaging aan te gaan. Laat je verrassen door onze selectie van bekende en nichemerken, elk zorgvuldig geselecteerd om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

6.Top 1 Toys Weimar

Top 1 Toys Weimar
Top 1 speelgoedwinkel in Weimar. Niet alleen heeft Top 1 Toys een uitgebreid assortiment aan speelgoed, van klassiekers tot de nieuwste trends, maar de vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je met een glimlach de winkel verlaat. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je kind, kleinkind of jezelf, bij Top 1 Toys vind je gegarandeerd iets wat je bevalt.

De prijzen zijn ook zeer redelijk, waardoor Top 1 Toys een geweldige optie is voor gezinnen met een beperkt budget. En met hun uitstekende service en deskundige advies, kun je er zeker van zijn dat je het perfecte speelgoed voor elke gelegenheid vindt. Dus waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog Top 1 Toys en laat de magie van speelgoed je meenemen!

7.Kali Tengah

Kali Tengah
Ontdek "Kali Tengah", een gezellige koffiebar die ook verrukkelijke thee serveert. Geniet van de unieke smaak van hun single origin chocolademelk, terwijl de vriendelijke eigenaar ervoor zorgt dat je je helemaal thuis voelt. Of je nu van koffie, thee of chocolade houdt, hier vind je gegarandeerd iets naar je smaak.

Hoewel "Kali Tengah" misschien niet altijd drukbezocht is, is het winkeltje een verborgen juweeltje dat het zeker waard is om te bezoeken. Het sfeervolle interieur en de passie voor kwaliteit zullen je verrassen. En vergeet niet hun online aanbod, waar je ook thuis kunt genieten van hun heerlijke dranken. Een echte aanrader voor koffie- en theeliefhebbers!

8.Den Haag

Den Haag
Den Haag kent vele uitstekende plekken waar je terecht kunt voor een heerlijk glas wijn. Eén van deze plekken is, de in het hart van Den Haag gevestigde, wijnwinkel 'Altijd Goed Wijnadvies'. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier terecht voor een veelzijdig aanbod aan wijnen uit binnen- en buitenland. Met een ruim assortiment aan wijnen uit bekende wijnlanden als Frankrijk en Italië, tot minder voor de hand liggende wijnlanden als Georgië en Slovenië, is er voor ieder wat wils.

Naast het indrukwekkende assortiment, staat 'Altijd Goed Wijnadvies' bekend om haar uitstekende service. Het team van ervaren sommeliers staat klaar om je te voorzien van deskundig advies en begeleiding bij het maken van de juiste keuze. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Chardonnay of een verrassende Pinot Noir, de medewerkers van 'Altijd Goed Wijnadvies' helpen je graag verder.

9.Sprinkelhop

Sprinkelhop

10.De OPkikker | wonen | kunst | kado

Stap binnen in de gezellige wereld van De OPkikker, waar je omringd wordt door de unieke charme van handgemaakte kunstwerken en woonaccessoires. Elk item is met zorg en liefde vervaardigd, met oog voor detail en een vleugje originaliteit. Van delicate sieraden tot kleurrijke schilderijen en stijlvolle woonaccessoires, De OPkikker heeft voor ieder wat wils.

Laat je verwelkomen door het vriendelijke en gastvrije team, dat altijd klaarstaat om je te helpen bij het vinden van het perfecte item voor jouw huis of als geschenk. Hun passie voor kunst en kwaliteit is voelbaar in elke interactie, waardoor je je hier meteen thuis voelt. Ontdek de prachtige collectie van De OPkikker en geef jezelf of een dierbare een hartverwarmend cadeau dat nog jarenlang plezier zal brengen.

11.Ajwa Dadels

Ajwa Dadels
Beleef de zoete smaak van authenticiteit met Ajwa Dadels!

Onze hoogwaardige Ajwa dadels worden zorgvuldig geteeld in het heilige land van Medina, waar ze eeuwenlang worden gewaardeerd om hun uitzonderlijke smaak en nutritionele waarde. Bij Ajwadadel.nl garanderen wij dat onze dadels vers, sappig en vol van natuurlijke zoetheid zijn. Geef uw smaakpapillen een luxueuze traktatie en ervaar de weldadige voordelen van deze heilige vruchten.

12.Bollywood Bazaar Den Haag

Bollywood Bazaar Den Haag
Bollywood Bazaar Den Haag is een ware oase voor liefhebbers van kleurrijke en bijzondere stoffen. In tegenstelling tot massaproducten, biedt deze winkel unieke materialen die uw creativiteit de vrije loop laten. Of u nu een elegante jurk wilt naaien of een opvallend accessoire wilt creëren, u vindt hier alles wat uw hartje begeert.

Het team van Bollywood Bazaar staat bekend om hun uitzonderlijke klantenservice. Zij helpen u graag bij het vinden van de perfecte stof voor uw project en bieden deskundig advies. En hoewel de prijzen wat hoger liggen dan in ketens, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de kwaliteit en exclusiviteit van de stoffen. Bollywood Bazaar is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar bijzondere stoffen voor een onvergetelijke creatie.

13.Etos Den Haag - Weimarstraat 95

Etos Den Haag - Weimarstraat 95

14.Blokker Den Haag Weimarstraat

Blokker Den Haag Weimarstraat

15.Albert Heijn

Uw lokale supermarkt voor al uw boodschappen.

Albert Heijn
  • Beoordeling: 3,9/5 (887 Review by google)
  • Adres:

    Weimarstraat 118, 2562 HC Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Diversiteit van producten:

    Een gevarieerd assortiment voor al uw dagelijkse boodschappen.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat u graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Zelfscankassa's, Pinautomaat, PostNL-punt, Bakkerijafdeling

16.Albert Heijn Conradkade

Albert Heijn Conradkade

17.Kringloop Den Haag-Weimarstraat

Kringloop Den Haag-Weimarstraat

18.Rechtstreex Weimar

Post suggesties