Lijst 15 clubs in Overschie Rotterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-07-02

Samengesteld uit de beste lijsten over clubs in Overschie Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Verhage Overschie, Cafe t Pleintje, Café de Deugniet Rotterdam, Café Daktari, Regina. Laten we het samen ontdekken!

1.Verhage Overschie

Verhage Overschie
Verhage Overschie biedt een culinair avontuur dat uw smaakpapillen zal prikkelen. Met hun uitzonderlijke selectie aan snacks en gerechten, is er voor ieder wat wils. Ervaar de perfecte balans tussen hartigheid en smaak in elk hapje, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten.

Stap binnen in een gastvrije ambiance waar u wordt begroet met een glimlach en een vlekkeloze service. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze uit het uitgebreide menu. Geniet van gastronomische hoogstandjes in een comfortabele en uitnodigende omgeving.

2.Cafe t Pleintje

Cafe t Pleintje
Café t Pleintje: een gezellig café, waar je je direct thuis voelt. Een plek waar iedereen welkom is, zonder kapsones. Geniet van een heerlijk getapt biertje voor een eerlijke prijs en laat je verrassen door de vriendelijke bediening.

In dit bruine café ervaar je de echte Amsterdamse gezelligheid. Of je nu alleen komt of met vrienden, je bent altijd welkom om te genieten van een ontspannen drankje. De ongedwongen sfeer en de gastvrije ontvangst maken Café t Pleintje een geliefde plek voor locals en toeristen.

Lees meer: Lijst 10 brunch in Overschie Rotterdam

3.Café de Deugniet Rotterdam

Café de Deugniet Rotterdam
Beleef een onvergetelijke avond in Café de Deugniet in Overschie, Rotterdam. Stap binnen en ervaar de warme en uitnodigende sfeer die je meteen op je gemak stelt. Laat je verrassen door het vriendelijke personeel dat altijd klaarstaat om je te voorzien van de beste drankjes en hapjes. Geniet van een verkwikkende koffie in de ochtend of proef 's avonds de heerlijke speciaalbieren.

Café de Deugniet is dé plek voor een gezellig avondje uit met vrienden of collega's. Met zijn ruime terras en knusse interieur biedt het café voor ieder wat wils. Of je nu wilt borrelen, dineren of gewoon wilt relaxen, Café de Deugniet is het adres voor een onvergetelijke ervaring.

4.Café Daktari

Café Daktari
Café Daktari, gelegen in het bruisende hart van de stad, is een unieke uitspanning waar gastvrijheid en ontspanning hand in hand gaan. Het knusse pand ademt een warme en uitnodigende sfeer, met een interieur dat een ode is aan de gouden eeuw van het caféleven.

Stap binnen en laat u verwennen door de attente bediening, die u met een hartelijke lach verwelkomt. Geniet van een verfrissend drankje aan de bar, neem plaats in één van de gezellige hoekjes of strijk neer op het knusse terras. Bij Café Daktari vindt u altijd een plek om even bij te komen, te genieten van goed gezelschap en de drukte van de stad even achter u te laten.

Lees meer: Lijst 22 clubs in Rotterdam

5.Regina

Regina
Regina oogt klein van buiten, maar binnenin is het prima voor een feestje met een beperkte groep mensen. Klein parkeergelegenheid voor de deur, dus geen lange voettochten. Kom en geniet van een gezellige sfeer en heerlijke gerechten.

Leuke locatie! hoewel de service wel iets minder was dan verwacht. Wij streven naar een uitstekende service, dus we nemen je feedback serieus en zullen ons best doen om het bij je volgende bezoek te verbeteren. We hopen je weer te verwelkomen bij Regina!

6.Kizomba Lounge

Kizomba Lounge
Kom dansen in de Kizomba Lounge! Deze dansschool biedt een ontspannen en gezellige sfeer, waar je volop kunt oefenen en persoonlijke feedback krijgt van ervaren docenten.

Onlangs nam ik deel aan een Urban Kizomba Bootcamp onder leiding van Annika en Melvin. De interactie met de groep was fantastisch en de docenten stemden hun lessen perfect op elkaar af, waardoor we veel konden leren en plezier beleefden. Dus, zoek je een plek om je danskunsten te verbeteren en te genieten van een gezellige sfeer? Bezoek dan zeker de Kizomba Lounge!

7.Rotterdamse Sportclub "Voorwaarts"

Rotterdamse Sportclub "Voorwaarts"
De Rotterdamse Sportclub "Voorwaarts" is de ideale plek om je sportdoelen te behalen. Met een gevarieerd aanbod aan sporten, waaronder voetbal, tennis en hockey, is er voor ieder wat wils. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, de enthousiaste trainers staan klaar om je te begeleiden en motiveren.

Daarnaast is de club een bruisende gemeenschap waar gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Na een intensieve training kun je ontspannen in het gezellige clubhuis, waar je kunt genieten van een drankje en een hapje. Met regelmatige evenementen en activiteiten is er altijd wel iets te beleven bij Sportclub "Voorwaarts". Word lid en ervaar zelf de unieke sfeer en sportieve ambiance.

8.Vliegclub Rotterdam

Vliegclub Rotterdam
De Vliegclub Rotterdam is een gezellige vereniging die je van harte welkom heet in haar prachtige clubhuis. Of je nu al een ervaren piloot bent of juist geïnteresseerd bent in het leren vliegen, bij deze club ben je aan het juiste adres.

Stap binnen en ervaar de luchtvaartpassie die hier hangt. Ontmoet gelijkgestemde mensen, deel je ervaringen en geniet van de gezellige sfeer. Enthousiaste instructeurs staan klaar om je te begeleiden naar jouw eerste vlucht. Je vliegt mee met een ervaren piloot die je alle ins en outs van het vliegen leert. Geniet van het adembenemende uitzicht en ervaar de vrijheid van het vliegen.

9.Pony Club de Schieruiters en Land. Rijvereniging Schiebroek

Pony Club de Schieruiters en Land. Rijvereniging Schiebroek
De Pony Club de Schieruiters en Land-Rijvereniging Schiebroek biedt een onvergetelijke ervaring voor paardenliefhebbers van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een gezellig kinderfeestje of een professionele rijles, deze manege heeft alles wat je nodig hebt. Met vriendelijke medewerkers, goed verzorgde paarden en een warme sfeer, zul je je direct thuis voelen.

De paarden van Pony Club de Schieruiters en Land-Rijvereniging Schiebroek zijn niet alleen goed getraind, maar ook echte schatten. Ze zijn geduldig, vriendelijk en altijd bereid om een ritje te maken. De ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op een veilige en leuke manier kunt genieten van paardrijden. Dus of je nu een ervaren ruiter bent of net begint, deze manege is de perfecte plek om je passie voor paarden te ontdekken of te verfijnen.

10.RCSV Zestienhoven

Dé plek voor een ontspannen avond uit

  • Beoordeling: 4,1/5 (173 Review by google)
  • Adres:

    Van der Duijn van Maasdamweg 601, 3045 PE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Sfeer:

    Gezellige en ongedwongen sfeer

  • Populaire menu:

    **5 populaire menu-items:** 1. Spare ribs 2. Carpaccio 3. Saté 4. Pizza 5. Pasta

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Muziek:

    Achtergrondmuziek, variërend van pop tot klassiek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en aanwezigheid van beveiligingspersoneel

  • Geschikt voor:

    Families, vrienden en zakenmensen

Kom voetbal spelen bij RCSV Zestienhoven! Naast ons prachtige sportcomplex bieden we ook topfaciliteiten zoals een geweldige kantine en kleedruimtes. Bij ons krijg je de kans om te voetballen in een gezellige en sportieve omgeving.

We zijn een warme en gastvrije vereniging waar iedereen welkom is. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, bij ons kun je je thuis voelen. We hebben teams voor alle leeftijden en niveaus, dus er is altijd een plek voor jou. Doe mee en ontdek het plezier van voetbal bij RCSV Zestienhoven!

11.The Panorama Bar

The Panorama Bar
De Panorama Bar: een ongeëvenaarde beleving waar het uitzicht net zo verrukkelijk is als de drankjes. Nestel je comfortabel in onze stijlvolle fauteuils, trakteer jezelf op een voortreffelijk glas wijn of een ambachtelijk gebrouwen bier en geniet van een adembenemend panorama. Het uitzicht vanuit onze bar is een kunstwerk op zich, met een ongeëvenaard uitzicht op de bruisende stad.

Terwijl je geniet van de betoverende ambiance, laadt je telefoon op bij onze handige stopcontacten. Laat je meevoeren door de verleidelijke aroma's die vanuit de keuken komen, waar onze chef-koks culinaire hoogstandjes creëren. Of je nu kiest voor een licht hapje of een uitgebreid diner, elke hap is een reis naar gastronomische perfectie. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring in de Panorama Bar, waar het uitzicht, de drankjes en het eten een harmonieus geheel vormen om je zintuigen te verrukken.

12.Prima Vista Lounge

Prima Vista Lounge

13.Voetbalvereniging FCB-HWD

Voetbalvereniging FCB-HWD

14.Riu Vrienden Club

Riu Vrienden Club
  • Beoordeling: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Rotterdam Airportplein 17, 3045 AP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

15.Indonesische Dans

Indonesische Dans
Post suggesties