Lijst 17 patisserie in Zaandam Zaanstad

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-06-05

Samengesteld uit de beste lijsten over patisserie in Zaandam Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Buter, Banketbakkerij Landsaat, De Lekkere Dingen Bakker Sparrestraat, Kiss Bakery Verskade, Kiss Bakery Gedempte Gracht. Laten we het samen ontdekken!

1.Buter

Buter
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Gedempte Gracht 25, 1506 CA Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:30

Bij Banketbakkerij Buiter is het genieten geblazen! Duik in een wereld van smaakvolle lekkernijen, waar de geur van versgebakken zoetigheden je tegemoetkomt. Ontdek een assortiment aan verrukkelijke taarten, gebakjes en koekjes, allemaal met liefde bereid volgens traditionele recepten. Maar laat je niet misleiden door de uitzonderlijke kwaliteit: de prijzen zijn vriendelijk en de gastvrijheid is onovertroffen.

Of je nu zomaar even zin hebt in een snelle traktatie of een speciale gelegenheid wilt vieren, Banketbakkerij Buiter is de plek waar je moet zijn. Het behulpzame personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze, en het is bijna een zekerheid dat je met een extraatje naar huis gaat. De gezellige sfeer en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken Buiter een ware hotspot voor zoetekauwen.

2.Banketbakkerij Landsaat

Banketbakkerij Landsaat
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Vrieschgroenstraat 3-B, 1503 MC Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Banketbakkerij Landsaat is een begrip in Zaandam. Al jarenlang staat deze bakkerij bekend om zijn heerlijke gebak. Of je nu op zoek bent naar een klassieke slagroomtaart, een lekkere mokkataart of een bijzondere marcepeinsnit, bij Landsaat vind je het allemaal. De stukken gebak zijn royaal en een ware traktatie voor je smaakpapillen.

Of je nu op de Rosmolenstraat, de Zuiddijk, de Marktstraat of de Vrieschgroenstraat bent, er is altijd een Landsaat-vestiging in de buurt. Dus waar je ook bent in Zaandam, geniet van het lekkerste gebak uit de Zaanstreek bij Banketbakkerij Landsaat.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Zaandam Zaanstad

3.De Lekkere Dingen Bakker Sparrestraat

De Lekkere Dingen Bakker Sparrestraat
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Sparrestraat 70 Sparrestraat@deldb, Sparrestraat 70, 1505 AM Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 16:30

De Lekkere Dingen Bakker aan de Sparrestraat is een culinaire oase voor broodliefhebbers. Met een assortiment dat varieert van ambachtelijke zuurdesembroden tot verleidelijke patisserie, is er voor ieder wat wils. Stap binnen en laat je betoveren door de geur van versgebakken lekkernijen. Het deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van jouw ideale broodervaring.

Geniet van de uitzonderlijke kwaliteit die De Lekkere Dingen Bakker te bieden heeft. De broden worden met de hand bereid met de beste ingrediënten, wat resulteert in een onovertroffen smaak en textuur. Of je nu op zoek bent naar een knapperig stokbrood voor bij de lunch of een decadent gebak voor een speciale gelegenheid, De Lekkere Dingen Bakker heeft het allemaal. Verwen jezelf met de ultieme broodervaring en ontdek waarom deze bakkerij als de beste van Nederland wordt beschouwd.

4.Kiss Bakery Verskade

Kiss Bakery Verskade
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Westzijde 174a, 1506 EK Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

Kiss Bakkerij Verskade biedt een verrukkelijk assortiment aan zoete en hartige lekkernijen tegen een betaalbare prijs. Trakteer uzelf op de zoete rozijnenbroodjes, de luchtige kokosmakronen of de smaakvolle quiche. En vergeet niet de chocoladekoek en het versgebakken brood te proberen. Deze bakkerij is een waar paradijs voor fijnproevers.

Elke zaterdag- en zondagochtend is Dé plek in Zaandam de bakkerij van Verskade, waar u samen met uw geliefde kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Begin de dag met een vers broodje van de slager, een aromatische koffie van de koffiehoek en een zoete lekkernij van de bakker. Het vriendelijke personeel en de gezellige sfeer maken uw bezoek compleet. Beleef de ultieme smaakbeleving bij Kiss Bakkerij Verskade en creëer waardevolle herinneringen.

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaandam Zaanstad

5.Kiss Bakery Gedempte Gracht

Kiss Bakery Gedempte Gracht
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Gedempte Gracht 46, 1506 CH Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

6.Osmanli Bakkerij

Osmanli Bakkerij
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Lijns Tewisz Roggeplein 9, 1502 VL Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:30 tot 18:00

Kom naar Osmanli Bakkerij en ervaar de culinaire hoogstandjes van de Turkse keuken. Geniet van de sappige, malse döner, bereid met het beste vlees en gekruid met een geheime melange van specerijen. Elke hap is een explosie van smaak, die je smaakpapillen zal prikkelen.

Of je nu een snelle lunch zoekt of een gezellig diner, Osmanli Bakkerij biedt een veelzijdige menukaart met voor elk wat wils. De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt, en de gezellige sfeer maakt je bezoek extra aangenaam. En met zijn betaalbare prijzen is Osmanli Bakkerij de perfecte plek voor een smakelijke en betaalbare maaltijd.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Zaandam Zaanstad

7.Bakery Institute

Bakery Institute
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Westzijde 172E, 1506 EK Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 16:00

Welkom bij het Bakery Institute, waar je ondergedompeld wordt in de kunst van het ambachtelijke broodbakken. Tijdens onze intensieve 2-daagse cursus word je door ervaren bakkers geleid door de geheimen van 21 verschillende broden, verdeeld over 7 soorten. Crystal clear uitleg en praktische instructies zorgen ervoor dat je niet alleen theoretische kennis opdoet, maar ook de vaardigheden ontwikkelt om thuis je eigen overheerlijke broden te bakken.

Onze locatie biedt niet alleen een inspirerend kader, maar ook een warm welkom. Geniet van de gezellige sfeer en laat je verwennen met koffie, taartjes en zoetigheden, geserveerd door onze gastvrije gastvrouw. Een heerlijke lunch en verfrissende drankjes maken jouw beleving compleet. Het Bakery Institute is meer dan alleen een cursus, het is een onvergetelijke reis naar de wereld van ambachtelijk broodbakken, waar je een schat aan kennis en vaardigheden opdoet. Meld je vandaag nog aan en ervaar het zelf!

8.MultiVlaai Zaandam

MultiVlaai Zaandam
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Gedempte Gracht 47, 1506 CB Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:30

MultiVlaai Zaandam: een ware traktatie voor de smaakpapillen!

Dompel jezelf onder in een wereld van zoetigheden bij MultiVlaai in Zaandam. Al ruim 20 jaar een geliefde bestemming voor liefhebbers van de perfecte vlaai en de lekkerste koffie. Of je nu kiest voor een traditionele slagroomvlaai, een fruitige abrikozenvlaai of een hartige spinazie-fetaflaai: bij MultiVlaai vind je gegarandeerd de vlaai die bij jou past. Vergeet niet te genieten van een heerlijke kop Pelican Rouge-koffie, gezet volgens de hoogste barista-standaarden. Een perfecte combinatie voor een smaakvol momentje.

Lees meer: Lijst 15 patisserie in Zaanstad

9.Soraya Pattiserie

Soraya Pattiserie
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Lobeliusstraat 20, 1504 EM Zaandam, Nederland

Met liefdevolle precisie vervaardigt patisserie Soraya verrukkelijke desserts om je die zoete verwennerij te geven waar je naar hunkert. De zorgzame bediening en de eigenaar maken je ervaring persoonlijk, waardoor je je welkom en gewaardeerd voelt. Voor een onvergetelijke culinaire reis moet je hun beroemde Lahmacun proeven, een meesterwerk van smaken dat je smaakpapillen zal doen jubelen.

In tegenstelling tot de culinaire hemel van Soraya, is er een plek waar onbeleefdheid en slechte service de boventoon voeren. Producten van inferieure kwaliteit worden geserveerd in een omgeving die verre van hygiënisch is. De absurde prijzen zijn een schande, waardoor het een plek is die je koste wat kost moet vermijden. Laat dit afschuwelijke etablissement je smaakpapillen niet verpesten en kies in plaats daarvan voor Soraya, waar kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand gaan.

10.Banketbakkerij Landsaat

Banketbakkerij Landsaat
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Penningweg 103, 1507 DG Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 15:00

Banketbakkerij Landsaat: Waar zoetigheid de toon zet!

Stap binnen in de gastvrije wereld van Banketbakkerij Landsaat, waar de geur van versgebakken lekkernijen je zintuigen streelt. Geniet van een ruime keuze aan verrukkelijke gebakjes, of trakteer uzelf op een doosje huisgemaakte bonbons. De handige locatie buiten het centrum biedt gemakkelijke parkeermogelijkheden, zodat u uw zoetigheden moeiteloos kunt ophalen. Verras uw geliefden met een prachtig ingepakt cadeau, speciaal ontworpen om hun smaakpapillen te verwennen.

11.KimCakes

KimCakes
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Kepplerstraat, 1501 XM Zaandam, Nederland

KimCakes is een ware kunstenares als het gaat om het creëren van adembenemende taarten. Haar creaties zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook een culinaire traktatie. De toewijding van Kim aan elk detail is duidelijk in de delicate lagen, de ingewikkelde decoraties en de perfect uitgebalanceerde smaken.

Of je nu een klassieke bruidstaart of een op maat gemaakte creatie zoekt voor een speciale gelegenheid, KimCakes levert gegarandeerd een meesterwerk dat jouw verwachtingen zal overtreffen. Haar passie en toewijding maken elke taart tot een uniek en onvergetelijk kunstwerk. Verwen jezelf en je dierbaren met de onweerstaanbare zoetigheden van KimCakes en ervaar de magie van ware taartkunst.

12.Cecen | Eethuis & Patisserie

Cecen | Eethuis & Patisserie
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Gibraltar 4a, 1503 BM Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 20:00

Cecen is een eetcafé en patisserie gelegen in het hart van Amsterdam. De eigenaar en zijn team staan bekend om hun vriendelijke service en uitstekende koffie. De baklava is een specialiteit die je zeker moet proberen.

Cecen biedt een breed scala aan afhaalmaaltijden van hoge kwaliteit. De kwantiteit van de porties kan soms variëren, maar de prijzen zijn altijd redelijk. In vergelijking met andere eetgelegenheden in de omgeving, zijn de prijzen van Cecen verrassend laag. Kortom, Cecen is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke maaltijd of een lekkere kop koffie.

13.Kiss Bakery Zaandam

Kiss Bakery Zaandam
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Kon. Julianaplein 10b, 1502 DV Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

14.Het Zaanse Bakkertje

Dé bakkerij voor al uw brood- en banketbehoeften.

Het Zaanse Bakkertje
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Lagedijk 11A, 1544 BA Zaandijk, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 16:00

  • Diversiteit van producten:

    Een uitgebreid assortiment met voor elk wat wils.

  • Productkwaliteit:

    Verse, ambachtelijke producten van topkwaliteit.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel staat voor u klaar.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gezellig terras, Gratis WiFi, Pinautomaat aanwezig, Rolstoeltoegankelijk, Parkeergelegenheid

15.Bakkerijmuseum 'In de Gecroonde Duyvekater'

"Beleef de geschiedenis en smaak van het bakkersvak"

  • Beoordeling:
  • Adres:

    Zeilenmakerspad 4, 1509 BZ Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Gebak, brood, taarten en hartige snacks

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardig en ambachtelijk bereid

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Terras, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Workshops, Expositieruimte

16.Bakkerij Istanbul

Bakkerij Istanbul
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Jan Windhouwerstraat 30, 1502 AP Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:30 tot 20:00

17.De Lekkere Dingen Bakker

De Lekkere Dingen Bakker
  • Beoordeling:
  • Adres:

    Behouden Haven 7, 1506 VA Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

Post suggesties