Lijst 11 patisserie in Stadsdriehoek Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-06

Samengesteld uit de beste lijsten over patisserie in Stadsdriehoek Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Round&Round, Bas Bakt, Latadia Patisserie, Dudok Patisserie Meent, SUE Bakery. Laten we het samen ontdekken!

1.Round&Round

Voor al uw dagelijkse boodschappen.

Round&Round
  • Beoordeling: 4,4/5 (380 Review by google)
  • Adres:

    Hoogstraat 55A, 3011 PG Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse producten voor al uw behoeften.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen.

  • Klantenservice:

    Uitstekende klantenservice met vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Verse producten, Uitgebreid assortiment, Handig gelegen, Goede parkeermogelijkheden, Laat open

Lees meer: Lijst 32 patisserie in Rotterdam

2.Bas Bakt

De geur van versgebakken brood vult de straat.

Bas Bakt
  • Beoordeling: 4,6/5 (349 Review by google)
  • Adres:

    Hartmansstraat 22A, 3012 VA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 16:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruime keuze aan bakproducten, van brood tot taarten.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldig bereid.

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame bediening.

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Terras, Gratis wifi, Rolstoeltoegankelijk, Pinautomaat, Buitentafels

Bas Bakt Brood is een ware ontdekking voor liefhebbers van brood en lekkernijen. Het brood wordt met liefde en vakmanschap bereid, wat resulteert in een hemelse smaakbeleving. Ook het beleg is van topkwaliteit, waardoor elke hap een feestje is. De bediening is uiterst vriendelijk en behulpzaam, en de knusse sfeer wordt nog eens extra versterkt door de schattige hond van de eigenaar. Hoewel het aantal zitplaatsen wellicht beperkt is, is de snelle service een aangename compensatie.

Voor wie op zoek is naar een snelle en smaakvolle lunch, is Bas Bakt Brood een absolute aanrader. De verse producten en de gevarieerde keuze zorgen ervoor dat je nooit teleurgesteld zult worden. Of je nu een broodje kiest met hartig beleg of liever geniet van een zoete traktatie, bij Bas Bakt Brood zit je altijd goed. De vriendelijke bediening en de ongedwongen sfeer maken je bezoek compleet, waardoor je met een voldaan gevoel de deur uitstapt.

Lees meer: Lijst 17 koffietentjes in Stadsdriehoek Rotterdam

3.Latadia Patisserie

'De plek waar zoetigheden dromen worden'

Latadia Patisserie
  • Beoordeling: 4,7/5 (223 Review by google)
  • Adres:

    Schiedamsedijk 76A, 3011 EL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    15:00 tot 21:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed assortiment aan zoetigheden, van taarten tot gebakjes.

  • Productkwaliteit:

    De producten zijn vers gemaakt met hoogwaardige ingrediënten.

  • Klantenservice:

    Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en geduldig.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Terras, Afhaal, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Kinderhoek

Lees meer: Lijst 20 brunch in Stadsdriehoek Rotterdam

4.Dudok Patisserie Meent

Dudok Patisserie Meent
Dudok Patisserie Meent, een culinair paradijs voor zoetekauwen, nodigt u uit om te genieten van een zintuiglijke reis vol zoete verleidingen. Dompel uzelf onder in een wereld van ambachtelijke taarten, verleidelijk gebak en een keur aan zoete lekkernijen.

Verwen uw smaakpapillen met de iconische Red Velvet Cake, een meesterwerk van fluweelzachte taartlagen, doorspekt met een verleidelijke rode glazuur. Of trakteer uzelf op een heerlijke selectie van losse stukken, elk een kunstwerk op zich. En vergeet niet de gratis proeverijen, waar u kunt genieten van een voorproefje van het zoete walhalla dat u te wachten staat. Kom langs en ontdek de magie van Dudok Patisserie Meent, waar elk bezoek een onvergetelijke zoete ervaring wordt.

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Stadsdriehoek Rotterdam

5.SUE Bakery

SUE Bakery
Wat een topservice van Demi! Mijn directeur en ik genoten van een heerlijke ochtendkoffie in SUE Bakery. We waren onder de indruk van de gastvrijheid en vriendelijkheid van Demi, die ervoor zorgde dat we ons meer dan welkom voelden.

Naast de geweldige service, smulden we ook van de overheerlijke taarten en koffie. De suikervrije en glutenvrije opties waren een welkome verrassing. Bij SUE Bakery kun je zorgeloos genieten van heerlijke lekkernijen, ongeacht je dieetwensen. We komen zeker nog eens terug om te genieten van hun uitstekende aanbod en de warme ontvangst.

6.Lila Bakery

Lila Bakery
Lila Bakkerij is een hemelse plek voor fijnproevers, waar de zoete geuren van Oekraïense lekkernijen je verleiden tot een culinaire reis. De vitrines zijn gevuld met een overvloed aan kleurrijke taarten, gebakjes en ander gebak dat eruitziet als kleine kunstwerken.

Elke hap is een reis door de rijke smaken van Oekraïne. De medovyk, een honingcake met een delicate textuur en een zoetheid die je smaakpapillen zal laten dansen, is een absolute must-try. De ervaren bakkers van Lila Bakery gebruiken alleen de beste ingrediënten om je een onvergetelijke eetervaring te bezorgen.

7.Swallow Cake

Swallow Cake
Zwaluwtaart Voor de allereerste keer in mijn leven proefde ik citroenverjaardagstaart. En het was fantastisch! Ik kom zeker terug voor meer.

Uitstekende taarten, ideaal om cadeau te doen. U kunt ook heerlijk dineren in dit café.

8.Crave Coffee & Bakery

Crave Coffee & Bakery
Verlang naar koffie en gebak? Dompel jezelf onder in de veganistische bakkershemel van Crave Coffee & Bakery! Hun overheerlijke creaties zullen je laten watertanden. Van de onweerstaanbare amandelcroissants tot de hemelbestormende carrotcake, elk hapje is een explosie van smaken.

Stap binnen en laat je verwelkomen door het charmante personeel dat ervoor zorgt dat je je helemaal thuis voelt. Geniet van hun standaard koffie met havermelk, terwijl je je tegoed doet aan de verleidelijke gebakjes. Crave Coffee & Bakery is dé hotspot waar Rotterdam op heeft gewacht! Ontdek de zoete verleidingen en ervaar de smaak van veganistische perfectie.

9.Patisserie de Bijenkorf

Patisserie de Bijenkorf
Patisserie de Bijenkorf is een ware traktatie voor de zintuigen. De vitrine is een feest van kleuren en vormen, met taartjes, gebakjes en chocolaatjes die eruit zien om op te eten. En dat klopt ook: het smaakt net zo lekker als het eruit ziet.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en staat altijd klaar om je te adviseren over de beste keuze. Ook kun je een kijkje nemen in de keuken, waar je met eigen ogen kunt zien hoe de lekkernijen worden gemaakt. Patisserie de Bijenkorf is de perfecte plek om te lunchen, te genieten van een kopje koffie met gebak of om gewoon jezelf te verwennen met iets lekkers.

10.Banketbakkerij van Beek & Specker

Banketbakkerij van Beek & Specker
Banketbakkerij van Beek & Specker staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en versheid. Geniet van een verrukkelijk assortiment aan zoete lekkernijen, van klassieke taarten tot verfijnde gebakjes. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je wensen te vervullen en je te adviseren bij het maken van de perfecte keuze.

Kom langs bij Banketbakkerij van Beek & Specker en ervaar waarom deze banketbakkerij een geliefde bestemming is voor zowel locals als toeristen. Het is een plek waar je smaakpapillen worden verwend en waar je altijd wel iets vindt om je zoete verlangens te stillen. Bezoek vandaag nog deze topbakkerij en ontdek de heerlijke wereld van Banketbakkerij van Beek & Specker.

11.Pastry d'Oro shop

Pastry d'Oro shop
  • Beoordeling: 3,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Dominee Jan Scharpstraat 298, Unit 76, 3011 GH Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

Bij Pastry d'Oro beleef je een onvergetelijke culinaire reis naar de smaken van het Caribisch gebied. In een sfeervolle ambiance word je ontvangen met warmte en gastvrijheid. Het team van Pastry d'Oro is toegewijd om jou de beste eetervaring te bieden.

Elke hap van onze gerechten is een symfonie van smaken die je smaakpapillen in extase brengt. Onze pastechi's, gevuld met heerlijke vullingen zoals tonijn en kip, zijn een waar genot. De perfecte balans tussen knapperige korst en sappige vulling zal je doen verlangen naar meer. Laat je verleiden door de authentieke smaken van Pastry d'Oro en ervaar de ware essence van de Caribische keuken.
Post suggesties