Lijst 16 wijnbars in Zaanstad

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-03

Samengesteld uit de beste lijsten over wijnbars in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals De Hoop op d'Swarte Walvis, Verrassing aan de Zaan Restaurant & Evenementenlocatie, Café Fabriek, Rosey´s | Tapas & Cocktailbar, Banketbakkerij De Wijn. Laten we het samen ontdekken!

1.De Hoop op d'Swarte Walvis

Geniet van een unieke culinaire ervaring in een historisch pand met uitzicht op de Zaan

De Hoop op d'Swarte Walvis
  • Beoordeling: 4,0/5 (1513 Review by google)
  • Adres:

    Kalverringdijk 15, 1509 BT Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 17:00

  • Sfeer:

    Gezellige en ontspannen sfeer met een historisch tintje

  • Populaire menu:

    Pannenkoeken met spek en kaas, Kaassoufflé, Appeltaart, Zalmfilet met dillesaus, Carpaccio

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en attent personeel dat graag een stapje extra zet

  • Muziek:

    Zachte achtergrondmuziek, meestal klassieke of jazz

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen specifieke beveiligingsmaatregelen opgemerkt

  • Geschikt voor:

    Toeristen, gezinnen en bewoners van Zaandam

Ontdek de culinaire parel van de Zaanse Schans: De Hoop op d'Swarte Walvis. Ervaar de verfijnde smaken en gastvrije ambiance die dit restaurant tot een culinaire bestemming maken. Begin uw wandeling door de historische molens met een heerlijke lunch op het zonovergoten terras of in de elegante eetzaal.

Geniet van de culinaire creaties van de getalenteerde chef-kok, die verse, lokale ingrediënten omtovert tot gastronomische hoogstandjes. Het vriendelijke personeel staat klaar om u te verwennen met uitstekende service en aanbevelingen. Of u nu kiest voor een lichte lunch of een uitgebreide maaltijd, De Hoop op d'Swarte Walvis biedt een onvergetelijke culinaire ervaring.

2.Verrassing aan de Zaan Restaurant & Evenementenlocatie

Verrassend lekker eten met een prachtig uitzicht over de Zaan

Verrassing aan de Zaan Restaurant & Evenementenlocatie
  • Beoordeling: 4,5/5 (273 Review by google)
  • Adres:

    Westzijde 82, 1506 EH Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 22:00

  • Sfeer:

    Sfeervol restaurant met uitzicht op de Zaan

  • Populaire menu:

    Verrassingsmenu, Voorgerecht: Carpaccio van hert, Hoofdgerecht: Tournedos Rossini, Nagerecht: Crème brûlée, Kaasplankje

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en attent personeel

  • Muziek:

    Sfeervolle achtergrondmuziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Volgens de richtlijnen van het RIVM

  • Geschikt voor:

    Iedereen die lekker wil eten en genieten van het uitzicht

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.Café Fabriek

Café Fabriek
Ervaar de culinaire geneugten van Café Fabriek, gelegen aan de schilderachtige oevers van de Zaan. Laat je verleiden door hun voortreffelijke wijnen en geniet van een gezellige ambiance. Verwen jezelf met gastronomische hoogstandjes op hun sfeervolle terras, waar je de voorbijvarende boten en de prachtige omgeving kunt bewonderen.

Stap binnen in een oase van gastvrijheid en geniet van de eenvoudige, maar verrukkelijke gerechten van Café Fabriek. Laat je verrassen door hun uitgebreide bierkaart en kies uit een selectie van lokale en internationale bieren. De vriendelijke bediening staat klaar om je een onvergetelijke eetervaring te bezorgen.

4.Rosey´s | Tapas & Cocktailbar

Rosey´s | Tapas & Cocktailbar
In het hart van de stad wacht een gastronomisch paradijs op uw komst: Rosey's Tapas & Cocktailbar. Dit culinaire juweeltje verwent uw smaakpapillen met een scala aan verrukkelijke tapas. Van traditionele Spaanse lekkernijen tot moderne fusionhapjes, elke creatie is een feestje op uw bord.

Ontdek een wereld van smaken die uw zintuigen prikkelen. Geniet van een glas eigengemaakte gin, zorgvuldig gedistilleerd voor een onvergetelijke ervaring. Beleef de rijkdom van speciaal bieren, elk met een uniek karakter dat uw smaakpapillen in extase zal brengen. En laat de vriendelijke bediening u verwennen met hun uitzonderlijke service, waardoor uw avond een waar genot wordt. Stap binnen bij Rosey's Tapas & Cocktailbar en laat u meeslepen door een gastronomische reis vol verrassingen.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.Banketbakkerij De Wijn

Ambachtelijk gebak en brood van de hoogste kwaliteit.

Banketbakkerij De Wijn
  • Beoordeling: 4,5/5 (265 Review by google)
  • Adres:

    Stationsstraat 7, 1541 LE Koog aan de Zaan, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:30

  • Sfeer:

    Gezellige en uitnodigende sfeer met een vleugje nostalgie.

  • Populaire menu:

    Appeltaart, Banketstaaf, Krentenbollen, Chocoladebroodjes, Worstenbroodjes

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag een praatje maakt.

  • Muziek:

    Zachte achtergrondmuziek, vaak klassiek of jazz.

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Goed verlichte winkel met camerabewaking.

  • Geschikt voor:

    Iedereen die van lekker gebak en brood houdt.

Banketbakkerij De Wijn is een waar paradijs voor zoetekauwen. Stap binnen en laat je betoveren door de geuren en smaken van versgebakken lekkernijen. Van verfijnde taarten tot overheerlijke koeken, hier vind je alles om je smaakpapillen te verwennen. Weliswaar zijn de prijzen niet de laagste, maar de kwaliteit is werkelijk onovertroffen.

Laat je verleiden door de onweerstaanbare saucijzenbroodjes met kaas en kalfsgehakt. De combinatie van knapperig deeg, sappig vlees en gesmolten kaas zal je smaakpapillen in extase brengen. En voor een extra touch of luxe, neem een paar truffels mee als cadeau voor die speciale iemand. Deze delicate chocoladefantasieën zullen gegarandeerd een glimlach op hun gezicht toveren.

6.Restaurant Huis te Zaanen | Hotel & Wijnbar

Restaurant Huis te Zaanen | Hotel & Wijnbar
Als je op zoek bent naar een culinair hoogstandje in een historische ambiance, dan is Restaurant Huis te Zaanen de perfecte bestemming. Geniet van klassieke gerechten met een moderne twist, bereid met de beste regionale ingrediënten.

Begin je maaltijd met een verrukkelijke soep, perfect om je smaakpapillen op te warmen. Kies uit een scala aan smaken, zoals de romige tomatensoep of de hartige uiensoep. Vervolg met een smakelijk broodje kroket, geserveerd op ambachtelijk bruin brood. De kroket is perfect krokant aan de buitenkant en heerlijk zacht van binnen. De combinatie van soep en brood is een ware traktatie, die je smaakpapillen zal bekoren.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.Centrum Bar

Centrum Bar
Stap binnen in deze gezellige lokale pub en ervaar de gastvrijheid van de vriendelijke mensen. Proef het verfrissende biertje op het uitnodigende terras, omringd door de levendige sfeer. Centrum Bar is dé plek voor een onvergetelijke avond vol muziek, gezelligheid en perfect gezelschap.

8.WorldWideWine.nl

WorldWideWine.nl
Laat u begeleiden door de deskundige eigenaren, die u met hun uitgebreide kennis en passie helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Of u nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint aan uw wijnreis, het team van WorldWideWine.nl staat klaar om u te inspireren en uw smaakpapillen te verwennen met hun uitzonderlijke assortiment.

9.Chateau 26

Chateau 26
Château 26 is al jarenlang mijn favoriete adres voor bijzondere whisky's. De eigenaresse, een ware whiskykenner, helpt je graag bij het vinden van de perfecte fles voor elke gelegenheid. Of je nu een doorgewinterde whiskyliefhebber bent of net begint met het ontdekken van deze prachtige drank, bij Château 26 ben je aan het juiste adres.

De eigenaresse is een schat van een vrouw die haar klanten op hun wenken bedient. Ze kent haar assortiment door en door en geeft graag persoonlijk advies. Ze maakt van elke aankoop een feestelijke gebeurtenis, door de fles mooi in te pakken en voorzien van een persoonlijk kaartje. Of je nu een cadeau zoekt voor een speciale gelegenheid of gewoon jezelf wilt verwennen, bij Château 26 vind je gegarandeerd de perfecte whisky.

10.Gall & Gall | Zaandam | Vrieschgroenstraat 5

Gall & Gall | Zaandam | Vrieschgroenstraat 5
Beleef een gastronomisch avontuur in het hart van Zaandam bij Gall & Gall. Stap binnen in onze prachtige winkel aan de Vrieschgroenstraat 5 en laat u betoveren door ons uitgebreide assortiment aan verfijnde wijnen en exclusieve dranken.

Ons toegewijde en deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte begeleiding voor elke gelegenheid. Van klassieke wijnhuizen tot opkomende ambachtelijke labels, onze selectie is zorgvuldig samengesteld om aan de meest veeleisende smaken te voldoen. Ontdek de smaken van de wereld, laat u inspireren en geniet van de ware essentie van genieten.

11.Eetcafé 't Dammetje

Geniet van een heerlijk 12-uurtje op het zonnige terras van Eetcafé 't Dammetje. Laat je smaakpupillen verwennen door de vers bereide soep, knapperige kroket en het verse broodje. De chef-kok gebruikt alleen de beste ingrediënten, zodat je gegarandeerd bent van een smaakvolle maaltijd.

Beleef een gezellige middag of avond bij Eetcafé 't Dammetje, waar je kunt genieten van goede muziek en een ontspannen sfeer. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om je wensen te vervullen. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreid diner, bij Eetcafé 't Dammetje ben je aan het juiste adres.

12.Gall & Gall Verzetsstraat 10

Gall & Gall Verzetsstraat 10
Gall & Gall Verzetsstraat 10 Welkom bij Gall & Gall, uw vertrouwde wijnhandelaar in het hart van Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een ruime selectie wijnen, sterke dranken en speciaalbieren van over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar een klassieke wijn voor een speciale gelegenheid of een verfrissende cocktail om te genieten op een zonnige dag, Gall & Gall heeft de perfecte drank voor u.

Onze winkel is ruim en goed georganiseerd, met een breed scala aan keuzes om uit te kiezen. Of u nu een kenner bent op zoek naar een zeldzame vintage of een beginner die net kennismaakt met de wereld van wijn, ons deskundige personeel staat altijd klaar om u te helpen de perfecte fles voor uw smaak en gelegenheid te vinden. Dus kom langs bij Gall & Gall Verzetsstraat 10 en ontdek de wereld van smaak en verfijning die u wacht!

13.Allemanja Vinotheek

Allemanja Vinotheek

14.Wijnschool Carper Vinum

Wijnschool Carper Vinum

15.Gall & Gall | Zaandam | Ebbehout 29

Gall & Gall | Zaandam | Ebbehout 29

16.Wijn aan de Zaan

Wijn aan de Zaan
Post suggesties