Lijst 14 bru­ine kroe­gen in Oude Noorden Rotterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-07

Samengesteld uit de beste lijsten over bru­ine kroe­gen in Oude Noorden Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Café de Bel, Café Postiljon, Bar Benthuis, Café Centraal, Barlou. Laten we het samen ontdekken!

1.Café de Bel

De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een goede kop koffie

Café de Bel
  • Beoordeling: 4,5/5 (373 Review by google)
  • Adres:

    Gerard Scholtenstraat 61-B, 3035 SE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    15:00 tot 00:00

  • Voordelen:

    Heerlijke koffie, gezellige sfeer en vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, beperkte parkeergelegenheid en soms lange wachttijden

  • Populaire menu:

    Koffie, thee, taart en lunchgerechten

  • Prijsbereik:

    $$

  • Koffiebar
  • Eten
  • Drankjes
  • Gezellig
  • Centraal gelegen
Café de Bel is een gezellige bruine kroeg in het levendige hart van Rotterdam. Het café heeft een unieke, eigenzinnige indeling en trekt een gevarieerd publiek. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen met een drankje of om nieuwe mensen te ontmoeten, Café de Bel is de perfecte plek.

De sfeer is altijd gezellig en uitnodigend, met een mix van locals en toeristen die genieten van het authentieke Rotterdamse bruine café-gevoel. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte drankje of hapje, en de prijzen zijn betaalbaar. Of je nu een biertje, een wijntje of een kop koffie wilt, Café de Bel heeft voor elk wat wils.

2.Café Postiljon

Een plek waar je even helemaal kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje

Café Postiljon
  • Beoordeling: 4,3/5 (470 Review by google)
  • Adres:

    Noordplein 101, 3035 EC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 00:00

  • Voordelen:

    Gezellige sfeer, vriendelijk personeel, ruime keuze aan gerechten

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, bediening is soms wat traag, parkeren is lastig

  • Populaire menu:

    Pannenkoeken, tosti's, salades

  • Prijsbereik:

    $$

  • café
  • gezellig
  • lekker eten
  • vriendelijk personeel
  • royale porties
Café Postiljon is een aanrader om te bezoeken. Het gezellige café beschikt over een heerlijk beschut terras, waar gasten kunnen genieten van het zonnetje en de vriendelijke service. De menukaart is zeer aantrekkelijk en betaalbaar, wat het café zeer toegankelijk maakt voor iedereen. Het is gelegen aan de achterkant van het centraal station, een gebied dat zeker de moeite waard is om te verkennen.

Bij Café Postiljon geniet je van heerlijk bier en lekker eten. De gerechten zijn met zorg bereid en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het café is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van een ongestoorde middag of avond. Of het nu voor een drankje met vrienden is of een smakelijke maaltijd, Café Postiljon is een bezoek meer dan waard.

Lees meer: Lijst 26 bru­ine kroe­gen in Rotterdam

3.Bar Benthuis

Bar Benthuis
Bar Benthuis is een onlangs geopende aanwinst voor de wijk. Het is een prachtige zaak met vriendelijk personeel.

Je kunt hier genieten van heerlijke koffie en pils. Het terrasje is een leuke plek om te zitten en van een lekker drankje te genieten. Bar Benthuis is echt een aanrader!

4.Café Centraal

Café Centraal
Stap binnen in Café Centraal en laat je verwennen door de heerlijke geur van vers gezette koffie. Voor een bescheiden prijsje geniet je hier van een dampende kop koffie die je dag een heerlijk warme start geeft. De bruine kroeg ademt een gezellige sfeer uit, waar je je meteen thuis voelt.

Het vriendelijke personeel staat voor je klaar om je van dienst te zijn. Of je nu zin hebt in een lekker hapje of gewoon wilt genieten van de ontspannen ambiance, bij Café Centraal ben je aan het juiste adres. De laagdrempelige sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt, of je nu een stamgast bent of voor het eerst over de drempel stapt.

Lees meer: Lijst 20 koffietentjes in Oude Noorden Rotterdam

5.Barlou

Barlou
Barlou, een culinair paradijsje om de hoek, lonkt met zijn uitnodigende uitstraling en dromerige ambiance. Stap binnen en laat je betoveren door de excentrieke charme die deze zaak zo uniek maakt. Het enthousiaste team verwelkomt je met open armen en gidst je moeiteloos door de veelzijdige kaart.

Elk gerecht is een kunstwerk, met zorg bereid en gepresenteerd als een ware traktatie voor de zintuigen. De wijnkaart biedt een ruime keuze aan exquise wijnen voor een prijs die je glimlach tovert. De ontspannen sfeer en de vlotte bediening zorgen voor een onbezorgde avond vol culinaire hoogstandjes. Barlou is meer dan een restaurant; het is een culinaire ervaring die je in je hart zult sluiten.

6.Café Noordplein

Café Noordplein
Café Noordplein is een gezellige kroeg waar je kunt genieten van een lekker biertje en een goed gesprek. De bediening is vriendelijk en voorkomend, en de sfeer is ongedwongen en uitnodigend. Het café is gevestigd op het Noordplein, een levendig plein in hartje Rotterdam. Dus heb je zin om even te ontsnappen aan de drukte van de stad, kom dan zeker eens langs bij Café Noordplein.

Of je nu op zoek bent naar een plek om te relaxen met vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten, Café Noordplein is the place to be. Het café heeft een uitgebreide bierkaart met voor ieder wat wils. En als je trek hebt, kun je terecht bij de snackbar voor een lekkere hap. Dus waar wacht je nog op? Kom snel langs en ervaar zelf de gezellige sfeer van Café Noordplein!

Lees meer: Lijst 17 brunch in Oude Noorden Rotterdam

7.Tom Coffee+friends

Tom Coffee+friends
Tom Coffee + friends is absoluut een van de coolste koffiebars van Rotterdam. Niet alleen het interieur is adembenemend, ook het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt hier echt het gevoel dat je bij vrienden op bezoek bent. Het enige minpuntje is de espresso die ik kreeg. Deze smaakte helaas verbrand.

8.Café De Klaver

Café De Klaver
Café De Klaver, een verrassend pareltje verscholen in het pittoreske stadscentrum, is een oase van rust en gezelligheid.

Stap binnen en laat je omarmen door een warme sfeer, waar vriendelijke gezichten je verwelkomen. Neem plaats op het knusse terras, genietend van de zonnestralen en het geanimeerde stadsleven. De charismatische eigenaar zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt, met zijn gastvrije bediening en aanstekelijke humor. Ontspan en laat de stress van alledag wegsmelten in de ongedwongen ambiance van Café De Klaver.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Oude Noorden Rotterdam

9.Café Promenade

Café Promenade
Café Promenade, gelegen in het bruisende hart van de stad, verwelkomt u met open armen. Onder de kundige leiding van onze nieuwe eigenaar vindt u hier niet alleen een sfeervolle ambiance, maar ook een culinaire beleving die uw smaakpapillen zal strelen.

Stap binnen in een wereld van gezelligheid en verfijning, waar het zachte licht van kaarsen flikkert en het gezoem van stemmen een intieme sfeer creëert. Ontspan met een verfrissend drankje aan onze elegante bar, terwijl u geniet van de levendige conversaties om u heen. Onze bekwaam barteam staat klaar om u te verwennen met klassieke cocktails en innovatieve creaties die uw zintuigen zullen prikkelen.

10.Sunset cafe

Sunset cafe
Stap binnen in Sunset Café, een knusse vintage bar waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De warme, sfeervolle ambiance nodigt uit om te ontspannen en te genieten. Laat je verwennen door onze kundige barman, die met een glimlach de lekkerste bieren van de tap tapt. En vergeet niet de overheerlijke nootjes die bij je drankje worden geserveerd.

Ervaar de ongeëvenaarde service die Sunset Café biedt. Wij gaan graag de extra stap om jouw bezoek onvergetelijk te maken. Ontspan met vrienden, maak nieuwe kennissen of dompel jezelf onder in de levendige sfeer. Laat de zorgen van de dag achter je en geniet van een perfect avondje uit in een ambiance die ademt naar comfort en gezelligheid.

11.Eetcafe de Punt

Eetcafe de Punt

12.Gieterij 't Swaentje

Gieterij 't Swaentje
Gieterij 't Swaentje is dé plek voor een gezellige avond uit in het bruisende hart van Amsterdam. Dit authentieke bruin café ademt een sfeer van warmte en gastvrijheid uit, waar je je meteen thuis voelt. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar met een glimlach en een goed getapt biertje.

Het interieur van Gieterij 't Swaentje is een lust voor het oog. De moderne twist op de klassieke bruine kroeg zorgt voor een sfeervolle ambiance die je uitnodigt om urenlang te blijven hangen. Of je nu wilt genieten van een vrijdagmiddagborrel met vrienden of een gezellige avond uit op zaterdag, bij Gieterij 't Swaentje ben je altijd aan het juiste adres.

13.Café Jacob Cats

Café Jacob Cats

14.Proeflokaal Faas

Proeflokaal Faas
Post suggesties