Lijst 19 tapas in Buikslotermeer Amsterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-16

Samengesteld uit de beste lijsten over tapas in Buikslotermeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Market 27, Musashi Sushi, Grand café 't plein, Makan - مكان, Eethuis Has Bereket. Laten we het samen ontdekken!

1.Market 27

Market 27
Markt 27, een verrassende oase waar culinaire en sociale ervaringen samenkomen. Betreed deze uitnodigende ruimtes met twee verdiepingen en laat de warme sfeer en verleidelijke aroma's je omhullen. Of je nu verlangt naar een perfect kopje koffie, een smakelijke lunch, knapperige frietjes of exotische oosterse hapjes, Markt 27 verwent je taste buds met een keur aan culinaire geneugten.

Geniet van de oogstrelende inrichting, de ontspannen ambiance en de zorgvuldig geselecteerde muziek die een perfecte harmonie creëert. Ontdek een foodcourt waar keuzes overvloedig zijn, waar elke smaakpapille wordt bevredigd. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te verwennen met hun gastvrije service. Ervaar gastronomisch geluk in het hart van Amsterdam bij Markt 27, waar de magie van eten, sfeer en sociale verbinding een onvergetelijke culinaire reis belooft.

2.Musashi Sushi

De beste sushi in Amsterdam-Noord

Musashi Sushi
  • Beoordeling: 4,6/5 (267 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 110, 1025 EX Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 21:30

  • Voordelen:

    Heerlijk vers, vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Nadelen:

    Niet altijd zitplek beschikbaar, soms lang wachten op eten, menukaart is beperkt

  • Populaire menu:

    Sushi, sashimi, tempura

  • Prijsbereik:

    $$

  • Japans
  • Sushi
  • Sashimi
  • Tempura
  • Betaalbaar
Musashi Sushi: een culinaire reis naar Japan in het hart van Amsterdam. Ervaar de ware smaak van Japan met onze verrukkelijke sushi, bereid met de meest verse ingrediënten en met liefde voor detail.

Bij Musashi Sushi geniet je van authentieke Japanse gerechten die je smaakpapillen zullen verwennen. Of je nu kiest voor onze klassieke nigiri of onze creatieve fusion-rolls, elke hap is een explosie van smaken die je terug zal brengen naar de straten van Tokio. En met onze snelle bezorging kun je genieten van deze uitzonderlijke sushi in het comfort van je eigen huis.

Lees meer: Lijst 21 tapas in Amsterdam

3.Grand café 't plein

Gezellig grand café met een ruim terras en een afwisselende kaart

Grand café 't plein
  • Beoordeling: 4,3/5 (230 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 537, 1025 XH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    - Gezellig grand café met een ruim terras - Vriendelijke bediening - Afwisselende kaart met voor elk wat wils

  • Nadelen:

    - Het kan er erg druk zijn, waardoor het lastig is om een plekje te vinden - De prijzen zijn aan de hoge kant - De akoestiek is niet optimaal, waardoor het soms moeilijk is om elkaar te verstaan

  • Populaire menu:

    - De borrelplank met kaas, worst en olijven is een aanrader - De burgers zijn heerlijk sappig en goed belegd - De salades zijn vers en knapperig

  • Prijsbereik:

    $$

  • - Grand café - Terras - Vriendelijke bediening - Afwisselende kaart - Voor elk wat wils
Stap binnen bij het gezellige Grand Café 't Plein en geniet van een culinaire reis die je smaakpapillen zal bekoren! Op het uitnodigende terras, waar de zonnestralen je omarmen, kun je heerlijk ontspannen en genieten van de vriendelijke en snelle bediening. Laat je verrassen door de verfijnde ijsthee, vergezeld door een zoet koekje met romige slagroom, of kies voor een heerlijk kopje koffie.

Vergeet niet je eetlust mee te brengen, want Grand Café 't Plein serveert ook heerlijke brunchgerechten. In een ongedwongen sfeer kun je genieten van een overheerlijke lunch met je gezelschap. De fantastische muziek en de uitstekende service maken je eetervaring compleet. Of je nu een intiem diner of een gezellig samenzijn zoekt, Grand Café 't Plein is de perfecte keuze!

4.Makan - مكان

Makan - مكان
Ervaar de culinaire hoogstandjes van 'Makan' en laat je smaakpapillen genieten van een culinaire reis vol unieke smaaksensaties. Hier proef je de ware smaken van de Indonesische keuken, bereid met verse ingrediënten en authentieke recepten die generaties lang zijn doorgegeven.

Trek je culinaire schoenen aan en begeef je naar 'Makan' waar onze ervaren chef-koks je verwelkomen met een warm 'selamat datang'. Bereid je voor op een gastronomische reis waar elke hap een ontdekkingsreis is door de rijke smaken van Indonesië.

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Buikslotermeer Amsterdam

5.Eethuis Has Bereket

De lekkerste shoarma van Amsterdam

Eethuis Has Bereket
  • Beoordeling: 4,6/5 (396 Review by google)
  • Adres:

    Gare du Nord 9, 1022 LD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    + Heerlijk eten + Gezellige sfeer + Vriendelijke bediening

  • Nadelen:

    - Prijzig - Kleine porties - Heel druk

  • Populaire menu:

    Kapsalon, Shoarma, Dürüm

  • Prijsbereik:

    €€

  • Turks
  • Fastfood
  • Halal
  • Gezellig
  • Centraal
Eethuis Has Bereket is een culinaire parel die je absoluut niet mag missen. De beroemde kapsalon is hier tot in perfectie bereid, met een optimale balans tussen vlees, friet, sla en saus. De smaak is werkelijk fenomenaal en zal je smaakpapillen laten dansen. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een gezellige maaltijd met vrienden, Has Bereket is de ideale bestemming voor een onvergetelijke eetervaring.

Maar wacht, er is nog meer! Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. En hoewel ze af en toe een feestje vieren, stellen ze hun klanten altijd op de eerste plaats. Dus bel even van tevoren om er zeker van te zijn dat ze open zijn, en geniet van een avond vol culinaire verwennerij. Ga naar Eethuis Has Bereket en ervaar de beste kapsalon van je leven!

6.Blue Zone Food Bar at Market 27

Blue Zone Food Bar at Market 27
In het hart van Rotterdam, verscholen op de levendige Markthal, ligt de Blue Zone Food Bar. Een culinaire oase waar smaken uit de hele wereld samenkomen. Van sappige burgers tot authentieke Italiaanse pasta's en frisse salades, er is voor ieder wat wils. Of je nu een snelle hap zoekt of een uitgebreide lunch, de Blue Zone Food Bar is de plek om te zijn. En het beste van alles? Je kunt je maaltijd gemakkelijk meenemen en genieten van de heerlijke smaken waar en wanneer je maar wilt.

Of je nu onderweg bent naar je volgende trein of gewoon zin hebt in een smakelijke pauze, de Blue Zone Food Bar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten. De rustige sfeer op vrijdagmiddag biedt volop gelegenheid om te ontspannen en te genieten van je maaltijd. Dus waarom wachten? Breng vandaag nog een bezoek aan de Blue Zone Food Bar en ontdek zelf waarom het zo populair is.

7.De Pizzagalerij

De Pizzagalerij
Welkom bij De Pizzagalerij, waar culinair genot samenkomt met een unieke ervaring. Onze gepassioneerde pizzabakkers creëren smaakvolle kunstwerken met verse ingrediënten en traditionele technieken. Stap binnen in onze gezellige ambiance en geniet van het gezelschap van ons vriendelijke team.

Bij De Pizzagalerij staat ons team klaar om u te verwelkomen met open armen. Onze enthousiaste medewerkers begroeten u met een brede glimlach en helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte pizzacreaties. Of u nu kiest voor klassieke smaken of durft te experimenteren met unieke combinaties, wij garanderen een culinaire ervaring die uw smaakpapillen doet prikkelen.

8.Eetcafé ADM noord

Eetcafé ADM noord
Welkom bij Eetcafé ADM Noord, waar culinaire hoogstandjes samenkomen met een ongedwongen sfeer. Verwen jezelf met onze verrukkelijke biologische gerechten, zorgvuldig bereid met de meest verse ingrediënten. Ons uitgebreide menu biedt voor elk wat wils, of je nu houdt van klassieke Hollandse kost of juist experimentele smaken.

Voor slechts €10 geniet je van een complete eetervaring met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Onze soho's zijn een feest voor je smaakpapillen, terwijl onze hoofdgerechten je laten watertanden van verlangen. En maak je maaltijd compleet met een zoete verleiding uit onze selectie van desserts. Bij Eetcafé ADM Noord is er voor ieder wat wils, dus kom langs en ontdek de smaken die je hart zullen veroveren.

9.Granelli Pizza & Pasta Bar

Granelli Pizza & Pasta Bar
"Granelli Pizza & Pasta Bar: Een culinaire reis naar het hart van Italië. Ontdek de authentieke Italiaanse smaken, liefdevol bereid met de grootste zorg voor detail. Granelli neemt je mee op een gastronomische reis, waarbij elke hap een herinnering aan de Italiaanse keuken oproept.

Geniet van de verrukkelijke Carbonara, waar de fluweelzachte saus en de knapperige pancetta perfect samenkomen. Het attente personeel staat klaar om jouw eetervaring onvergetelijk te maken, met een service die zo warm en vriendelijk is als de Italiaanse zon. Stap binnen bij Granelli Pizza & Pasta Bar en laat je verwennen met een culinair avontuur dat je smaakpapillen zal doen dansen."

10.Caprichosa restaurant

Caprichosa restaurant
Stap binnen bij restaurant Caprichosa voor een onvergetelijke culinaire beleving. Laat de bescheiden uitstraling je niet misleiden, want binnen wacht je een explosie van smaken die je smaakpapillen zullen prikkelen.

Ons team selecteert alleen de beste ingrediënten, bereidt ze met passie en serveert ze met een glimlach. Onze sappige hamburgers, gemaakt van premium vlees, zijn een absolute must-try. De combinatie van vers brood, knapperige bacon, smeltende kaas en zorgvuldig gekozen toppings creëert een symphonie van smaken die je nog lang zal bijblijven. Kom binnen en ervaar het zelf!

11.Pideci

Pideci
Pideci Prima Turkse gerechten zijn een culinaire belevenis die u niet wilt missen. Hoewel het misschien niet de goedkoopste optie in Amsterdam Noord is, garanderen wij u dat de smaakervaring elke euro waard is. Bereid u voor om uw smaakpapillen te verwennen met authentieke Turkse gerechten die met liefde en precisie zijn bereid.

Onze pas geopende zaak biedt onder andere de overheerlijke "etli ekmek", een traditioneel Turks brood gevuld met sappig vlees. Elke hap transporteert u naar de levendige straten van Istanbul, waar de geur van vers gebakken brood de lucht vult. Bij Pideci Prima nemen we de tijd om onze gerechten te bereiden, zodat u kunt genieten van de volle smaken en aroma's. Dus leun achterover, ontspan en laat ons uw culinaire gids zijn naar de rijke smaken van Turkije.

12.Cateraar Amsterdam | Broodje Amsterdam

Cateraar Amsterdam | Broodje Amsterdam

13.Frites du Nord

Frites du Nord

14.Favori Cafe Restaurant

De plek voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner in een gezellige sfeer

Favori Cafe Restaurant
  • Beoordeling: 3,9/5 (172 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 234, 1025 GB Amsterdam, Nederland

  • Voordelen:

    Gezellige sfeer, vriendelijk personeel en heerlijke gerechten

  • Nadelen:

    Klein terras, soms lange wachttijden en beperkte parkeergelegenheid

  • Populaire menu:

    Pannenkoeken, hamburgers en salades

  • Prijsbereik:

    $$

  • Gezellig
  • Lekker eten
  • Vriendelijk personeel
  • Centraal gelegen
  • Gezinsvriendelijk

15.FEBO Amsterdam - Buikslotermeerplein

FEBO Amsterdam - Buikslotermeerplein

16.Famiri Food

Famiri Food

17.Burger Amsterdam

Burger Amsterdam

18.Arkin Ouderen Noord (Korthagenhuis/ Evean)

Arkin Ouderen Noord (Korthagenhuis/ Evean)

19.Mercure Amsterdam North Station

Mercure Amsterdam North Station
Post suggesties