Lijst 22 hoveniers in Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-27

Samengesteld uit de beste lijsten over hoveniers in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals kroonhoveniers, Erzitmeerinjetuin, Natuurlijk zo - ecologisch tuinontwerper en hovenier, Kokomo Gardens, Tuinen van Lio - Ecologisch tuinen & hoveniersbedrijf. Laten we het samen ontdekken!

1.kroonhoveniers

kroonhoveniers
Kroonhoveniers: Vakkundige hoveniers voor een tuin waar u graag in gezien wordt!

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat al uw tuinwensen tot in de puntjes uitvoert? Dan bent u bij Kroonhoveniers aan het juiste adres! Dit team van ervaren vakmensen levert maatwerk van de hoogste kwaliteit, waarbij uw ideeën centraal staan. Van een strakke gazon tot een kleurrijke bloemenborder, zij verzorgen het allemaal met dezelfde toewijding en oog voor detail. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw tuin niet alleen prachtig, maar ook onderhoudsvriendelijk is. Kies voor Kroonhoveniers en geniet van een tuin waar u jarenlang plezier van zult hebben!

2.Erzitmeerinjetuin

Erzitmeerinjetuin
**Algemene informatie** Bent u op zoek naar een professioneel en enthousiast tuinontwerper die u kan helpen uw droomtuin te realiseren? Dan bent u bij Erzitmeerinjetuin aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige stadstuinen, waardoor u kunt genieten van een oase van rust midden in de drukte van de stad.

**Ervaar onze expertise** Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en nemen de ligging van uw tuin in overweging bij het maken van het ontwerp. Zo ontstaat er een tuin die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften. Wij bieden u een aantal schetsen met verschillende mogelijkheden, zodat u zelf kunt kiezen welk ontwerp u het meest aanspreekt.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Natuurlijk zo - ecologisch tuinontwerper en hovenier

Natuurlijk zo - ecologisch tuinontwerper en hovenier
Natuurlijk Zo: dé ecologische tuinontwerper en hovenier voor jouw droomtuin!

Laat je inspireren door onze vakkundige tuinontwerpen en ervaar de transformatie van jouw buitenruimte. Wij toveren jouw wildernis om tot een oase van schoonheid en biodiversiteit. Van weelderige borders tot rustgevende waterpartijen, onze ontwerpen zijn een harmonieuze samensmelting van esthetiek en duurzaamheid. Stap binnen in een wereld waar de natuur centraal staat en geniet van de weldaad van een tuin die jouw zintuigen prikkelt en jouw hart verwarmt.

4.Kokomo Gardens

Kokomo Gardens
Kokomo Gardens gaf ons een ongelooflijke ervaring met Danny! Ik kan niet gelukkiger zijn met het resultaat. Danny wist onze achtertuin om te toveren tot een stedelijke oase. Vanaf onze eerste ontmoeting was Danny nieuwsgierig naar onze doelen, plannen en inspiratie. Hij luisterde aandachtig en vertaalde onze wensen naar een prachtig ontwerp dat voldeed aan al onze behoeften. Het eindresultaat overtrof onze stoutste dromen.

Danny's expertise en passie voor tuinieren zijn duidelijk te zien in zijn werk. Hij gebruikte hoogwaardige materialen en planten, en besteedde veel aandacht aan details. Danny was ook altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Hij zorgde ervoor dat we begrijpen hoe we onze tuin moeten onderhouden, zodat we ervan kunnen blijven genieten in de jaren die komen. Ik raad ten zeerste aan om met Kokomo Gardens te werken. Hun vakmanschap, toewijding aan klanttevredenheid en oog voor detail zijn ongeëvenaard.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Tuinen van Lio - Ecologisch tuinen & hoveniersbedrijf

Tuinen van Lio - Ecologisch tuinen & hoveniersbedrijf
Liefhebbers van ecologisch tuinieren opgelet! Laat Tuinen van Lio uw tuin nieuw leven inblazen. Dit ervaren hoveniersbedrijf tovert kale ruimtes om in magische oases. Ze werken snel en efficiënt, en bedenken creatieve concepten.

Tuinen van Lio neemt zijn vak serieus. Met grondige kennis en frisse ideeën bieden ze oplossingen voor al uw tuinzorgen. Of het nu gaat om een metamorfose of enkel onderhoud, zij staan garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Laat Tuinen van Lio uw tuin een lust voor het oog maken!

6.De Tuinpionier - ecologisch tuinontwerper en hovenier

De Tuinpionier - ecologisch tuinontwerper en hovenier
De Tuinpionier - De ecologische tuinontwerper en hovenier van uw dromen! Wij ontwerpen en realiseren tuinen die passen bij uw stijl en wensen. Of u nu op zoek bent naar een rustgevende oase of een speelse speeltuin voor uw kinderen, wij staan voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van planten en materialen creëren wij tuinen die bloeien en gedijen, jaar na jaar.

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en samen met u een ontwerp te maken dat perfect aansluit bij uw levensstijl. Onze vakkundige hoveniers zorgen vervolgens voor een zorgvuldige aanleg en onderhoud, zodat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige tuin. Laat De Tuinpionier uw groene droom waarmaken!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.New Generation Gardens

New Generation Gardens
Ontdek het Groene Paradijs van New Generation Gardens! Bij New Generation Gardens ontwerpen wij paradijselijke tuinen die uw buitenruimtes transformeren in oases van rust en schoonheid. Met onze creatieve visies en vakkundige uitvoering creëren wij groene wonderen die perfect aansluiten bij uw wensen en dromen. Of u nu een intieme privéruimte wenst of een uitnodigende buitenkamer, wij hebben de expertise om uw tuin naar een nieuw niveau te tillen.

Ervaar de New Generation Gardens-ervaring: - Persoonlijke benadering: Uw tuin is uniek, net als onze ontwerpen. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te creëren. - Vakmanschap van topkwaliteit: Ons team van ervaren hoveniers levert uitzonderlijk werk, met oog voor detail en precisie. - Heldere communicatie: Wij houden u gedurende het hele proces op de hoogte, zodat u altijd weet wat er gebeurt. - Betaalbare oplossingen: Wij begrijpen dat tuinen een investering zijn. Daarom bieden wij flexibele financieringsopties om uw dromen betaalbaar te maken.

8.Paul Pronk Hoveniers

Paul Pronk Hoveniers: uw partner voor een droomtuin! Wij begrijpen dat uw tuin een verlengstuk is van uw huis, een plek waar u kunt ontspannen, tot rust komen en genieten van de natuur. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding bij het ontwerp van uw tuin, zodat we samen tot een prachtig resultaat komen. Wij luisteren naar uw wensen en dromen en vertalen deze naar een ontwerp dat perfect bij uw stijl en behoeften past.

Of het nu gaat om een complete tuinrenovatie, het aanleggen van een nieuwe veranda of het plaatsen van een pipowagen, wij staan voor u klaar. Wij werken met hoogwaardige materialen en vakkundige hoveniers, zodat u jarenlang kunt genieten van uw droomtuin. Laat ons uw tuin omtoveren tot een waar paradijs!

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Anggrek Biru Indah Tuinonderh.

Anggrek Biru Indah Tuinonderh.
Als u op zoek bent naar een groene oase waar u tot rust kunt komen en de dagelijkse beslommeringen kunt vergeten, dan is de Anggrek Biru Indah tuin de perfecte bestemming voor u. Deze prachtige tuin, vakkundig aangelegd door tuinonderhoudskunstenaar Rico, is een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

Met zijn oog voor detail en jarenlange vakmanschap heeft Rico een tuin gecreëerd die een inspirerend tafereel is. De weelderige hagen, het perfect onderhouden gazon en het uitnodigende terras bieden een serene omgeving waar u kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur. Laat u betoveren door de charme van de Anggrek Biru Indah tuin en ervaar de rust en harmonie die de natuur te bieden heeft.

10.House & Garden Hoveniers/Landscapers

House & Garden Hoveniers/Landscapers
  • Beoordeling: 4,9/5 (78 Review by google)
  • Adres:

    Den Bloeyenden Wijngaerdt 155, 1183 JR Amstelveen, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

11.grigo

grigo
Kerstmis staat voor de deur, tijd om een prachtige kerstboom uit te zoeken. Voor een onvergetelijke kerstbeleving is het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige boom te vinden die past bij je wensen. Wij begrijpen dat de zoektocht naar de perfecte kerstboom tijdrovend en uitdagend kan zijn. Daarom bieden wij een ruime selectie aan kerstbomen van verschillende soorten, maten en prijzen, zodat je zeker bent van het vinden van de perfecte match.

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zij helpen je graag de bomen uit de netten te halen zodat je ze goed kunt bekijken en vergelijken. Bovendien zorgen wij voor een veilige en probleemloze levering, zodat je zorgeloos kunt genieten van je kerstboom.

12.Landwerken - ecologisch hoveniersbedrijf

Landwerken - ecologisch hoveniersbedrijf
Landwerken, een ecologisch hoveniersbedrijf met passie voor groen en het creëren van duurzame, ecologisch verantwoorde tuinen en openbare ruimtes.

Robin, de drijvende kracht achter Landwerken, heeft als ervaren en gediplomeerd hovenier een schat aan kennis en expertise op het gebied van ecologisch tuinieren. Hij staat voor kwaliteit, passie en duurzaamheid, en denkt graag met u mee om uw (stads)tuin, bedrijfsterrein of openbare ruimte te transformeren tot een groene oase.

13.Rosier hoveniers

Rosier hoveniers

14.Hoveniersbedrijf de Zonnebloem

Hoveniersbedrijf de Zonnebloem

15.020GROEN

020GROEN

16.020 Tuinen

020 Tuinen

17.Amsterdam Hoveniers

Amsterdam Hoveniers

18.AJA Garden

AJA Garden

19.Kooter Hoveniers

Kooter Hoveniers

20.Schoep Hoveniers

21.Hoveniersbedrijf Vincent

Hoveniersbedrijf Vincent
  • Beoordeling: 3,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Karel du Jardinstraat 69-3, 1073 TB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 21:00

22.Amstelhoveniers

Amstelhoveniers
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Tussen de Bogen 33, 1013 JB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

Post suggesties