Lijst 11 kappers in Hoofddorppleinbuurt Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-09-07

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Hoofddorppleinbuurt Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kapsalon Adil, Lies Haarsalon, Vanessa van der Roest Coiffures, KAPPERMEE, Richy Hairstudio. Laten we het samen ontdekken!

1.Kapsalon Adil

Kapsalon Adil
Als ervaren kapper is Adil een echte topper in Amsterdam. Met zijn gouden schaar en jarenlange ervaring bezorgt hij jou de coolste coupe. Of je nou gaat voor een klassieke look of een trendy stijl, bij Adil zit je altijd goed.

Maar Adil is meer dan alleen een kapper. Hij is een gezellige gastheer die je met open armen ontvangt in zijn knusse kapsalon. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreek je samen jouw wensen. En het resultaat? Een kapsel waar je trots op kunt zijn. Dus zoek jij de beste barber van Amsterdam? Dan is Adil jouw man!

Lees meer: Lijst 13 restaurants in Hoofddorppleinbuurt Amsterdam

2.Lies Haarsalon

Lies Haarsalon
Kapsalon Lies is een oase van rust en kundigheid voor de verzorging van uw haar. Ons ervaren en gepassioneerde team staat klaar om u te verwennen met een scala aan professionele kappersdiensten.

Of u nu op zoek bent naar een trendy nieuwe look of gewoon een frisse trimbeurt, onze getalenteerde stylisten luisteren aandachtig naar uw wensen en geven deskundig advies om de perfecte kapsel voor uw unieke stijl te creëren. Ontspan in onze gezellige salon terwijl onze vriendelijke medewerkers u in de watten leggen en u een onvergetelijke kapperservaring bezorgen.

Lees meer: Lijst 26 kappers in Amsterdam

3.Vanessa van der Roest Coiffures

Vanessa van der Roest Coiffures
Vanessa van der Roest Coiffures biedt de ultieme haarervaring voor ieder haartype. Onze deskundige stylistes, waaronder de befaamde Vanessa, luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen die moeiteloos in een adembenemend kapsel. Of u nu verlangt naar een subtiele trim of een complete metamorfose, Vanessa van der Roest Coiffures staat garant voor een resultaat waar u keer op keer van zult genieten.

Bij Simone's Hairstyling ervaart u een oase van rust en gezelligheid, waar aandacht centraal staat. Haar bekwame handen temmen zelfs de meest ontembare krullen, waardoor ze er stralend en gezond uitzien. Simone's expertise in het knippen van lange krullen is ongeëvenaard, en haar persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat iedere klant zich op zijn gemak voelt en met een enorme boost van zelfvertrouwen de deur uitloopt. Kies voor Simone's Hairstyling en ervaar de kunst van haarstyling op zijn best.

4.KAPPERMEE

KAPPERMEE
Bij Kappersmee sta je niet zomaar in de kappersstoel, je wordt verwend van kop tot teen. Terwijl jouw haar gewassen wordt, geniet je van een heerlijke hoofdmassage. En als het knippen eenmaal begint, weet je zeker dat je in goede handen bent. Fred is een ware meesterkapper die met passie en precisie jouw haar in het perfecte model knipt.

Maar Kappersmee is meer dan alleen een kapsalon. Het is een plek waar je je thuis voelt. Ondanks dat ze soms wat uitlopen, maken ze dat ruimschoots goed met hun gastvrijheid. Met een lekker kopje koffie of thee en een gezellig praatje vliegt de tijd om. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe coupe of gewoon even wilt genieten van een ontspannen moment, bij Kappersmee ben je aan het juiste adres.

5.Richy Hairstudio

Richy Hairstudio
Kapsalon Richy is de plek bij uitstek voor een professionele knip- en kleurbehandeling. De ervaren kapper heeft een scherp oog voor detail en weet precies wat jouw haar nodig heeft. Met zijn jarenlange expertise tovert hij jouw coupe om tot een ware blikvanger.

Door zijn persoonlijke benadering voelt iedereen zich bij Richy op zijn gemak. Hij kent zijn klanten door en door en onthoudt moeiteloos hun voorkeuren. Zo kun je altijd rekenen op een knipbeurt op maat, afgestemd op jouw wensen en stijl. Of je nu gaat voor een klassieke coupe of een trendy snit, bij Richy ben je verzekerd van een perfect resultaat. Laat je verrassen door zijn vakmanschap en boek vandaag nog een afspraak!

6.AS Hairfashion

AS Hairfashion
AS Hairfashion is de kapper waar je wilt zijn! Laat je verrassen door de gemoedelijke kappersstoel en de vakkundige handen van de getalenteerde kapsters en kappers. Hier wordt naar je geluisterd en wordt er secuur geknipt. Zelfs de kleinste details worden opgemerkt, wat resulteert in een perfecte coupe die precies bij jou past.

Bovendien krijg je niet alleen een prachtige nieuwe look, maar ook een persoonlijke en fijne behandeling. De kappers nemen de tijd voor je en staan altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies. En dat alles voor een betaalbare prijs! Gun jezelf de ultieme haarverzorging bij AS Hairfashion en ervaar het verschil. Je verdient het om stralend en zelfverzekerd door het leven te gaan met een coupe die perfect bij je past!

7.Mared haarverzorging

Mared haarverzorging
Mared Haarverzorging: de ultieme haarbeleving voor de moderne man.

Bij Mared ervaar je een ontspannende en luxueuze haarverzorging. Vakkundige kappers nemen de tijd voor jouw persoonlijke wensen, of je nu kiest voor een klassieke knipbeurt of een complete make-over. Mared is de expert voor al jouw haarbehoeften, van trendy fades tot klassieke kapsels. En dat alles tegen betaalbare prijzen, zodat jij er altijd op je best uit kunt zien. Verwen jezelf met een bezoek aan Mared Haarverzorging en ontdek de ware betekenis van deskundige haarverzorging.

8.van Weerdenburg

van Weerdenburg
Ben je op zoek naar een kapper die vakkundig, snel en gezellig is? Dan ben je bij van Weerdenburg aan het juiste adres. Deze kapper weet precies hoe hij jouw haar moet knippen en stylen, zodat je weer stralend voor de dag kunt komen. Van Weerdenburg is een echte vakman, die zijn werk met veel passie uitvoert. Hij neemt de tijd voor je en weet precies wat bij je past.

Maar van Weerdenburg is meer dan alleen een kapper. Hij is ook een gezellige prater, die altijd in is voor een praatje. Hij weet alles over de laatste trends op het gebied van haarmode en kan je voorzien van deskundig advies. Je zult versteld staan van het resultaat als je bij van Weerdenburg in de stoel zit. Maak snel een afspraak, want deze kapper is erg populair. Je zult er geen spijt van krijgen!

9.Q by Quinten | hair | color | men and women

Q by Quinten | hair | color | men and women
Bij Q by Quinten vind je een team van ervaren haarstylisten die gespecialiseerd zijn in het creëren van de perfecte look voor mannen en vrouwen. Met een passie voor innovatie en een scherp oog voor detail, luisteren ze naar jouw wensen en vertalen die naar een prachtig kapsel dat past bij jouw stijl en gezichtsvorm.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke snit, een trendy kleuring of een complete make-over, bij Q by Quinten ben je aan het juiste adres. Hun team van topstylisten gebruikt alleen de beste producten en technieken om jouw haar te verzorgen en te stylen. Zo weet je zeker dat je salon uitloopt met een glanzende, gezonde bos haar waar je trots op kunt zijn.

10.Ajsel Hair and Color

Ajsel Hair and Color
Ajsel Hair and Color is de onbetwiste parel onder de kapsalons in onze stad. Met haar jarenlange ervaring en verfijnde expertise weet Ajsel als geen ander wat een vrouw nodig heeft om te stralen. Haar salon is een oase van schoonheid en ontspanning, waar je je haar laat verwennen door de beste handen in het vak.

Als trouwe klant van het afgelopen decennium kan ik met volle overtuiging stellen dat Ajsel een meester is in haar vak. Zij begrijpt de essentie van haarverzorging en weet haar klanten altijd weer te verrassen met een coupe die hun natuurlijke schoonheid accentueert. Of je nu verlangt naar een subtiele verfijning of een complete metamorfose, bij Ajsel Hair and Color ben je aan het juiste adres. Gun jezelf de ultieme haarervaring en ontdek waarom zoveel vrouwen Ajsel al jarenlang trouw blijven.

11.Style2change

Style2change
Ben je op zoek naar een kapper die je haar perfect knipt tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Edwin aan het juiste adres!

Stap binnen in Edwins salon en ervaar de heerlijke energie en sfeer. Edwin is een ervaren kapper die jouw haar precies zo knipt als jij het wilt. Of je nu gaat voor een klassieke bob of een stoere undercut, Edwin weet raad. Zijn vakmanschap is ongeëvenaard en zijn tarieven zijn zeer schappelijk. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak bij Edwin en laat je haar stralen!
Post suggesties