Lijst 14 kappers in Rubroek Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-09-08

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Rubroek Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Vagabond Barbers, Kapsalon Taurus, Barbershop Moes, Dameskapsalon "Rubroek", Jean-Paul Kappers. Laten we het samen ontdekken!

1.Vagabond Barbers

Een plek waar mannen zich kunnen ontspannen en zichzelf verwennen.

Vagabond Barbers
  • Beoordeling: 4,9/5 (382 Review by google)
  • Adres:

    Jonker Fransstraat 96A, 3031 AW Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Zeer vriendelijke medewerkers, professioneel en betaalbare knipbeurt.

  • Nadelen:

    De zaak is relatief klein en kan soms druk zijn, waardoor je mogelijk moet wachten.

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit knipbeurten voor een betaalbare prijs.

  • Personeel:

    - Vriendelijk en voorkomend - Professioneel en bekwaam - Behulpzaam bij het kiezen van de juiste stijl - Luisteren goed naar de wensen van de klant - Werken snel en efficiënt

  • Diensten:

    - Knippen - Scheren - Trimmen - Styling - Kleuren

Mijn zoon heeft zijn haar laten knippen bij Richard en was superblij met het resultaat. Vagabond Barbers is de beste in Rotterdam en is zeker een aanrader. Zoek niet verder! De kwaliteit van de knipbeurt is top en de sfeer in de barbershop is gezellig.

Helaas is de prijs in een half jaar tijd van €30 naar €39 en zelfs €50 gegaan voor haar en baard. Voorheen was een drankje ook gratis, maar daar moet je nu voor betalen. Desondanks is Vagabond Barbers nog steeds een uitstekende keuze voor een professionele knipbeurt in een sfeervolle ambiance.

2.Kapsalon Taurus

Kapsalon Taurus
Kapsalon Taurus biedt een ongeëvenaarde kapperservaring die elke verwachting overtreft. Ons toegewijde team staat klaar om je te verwennen met hun uitzonderlijke vaardigheden en oog voor detail, waardoor je telkens weer een stralende coupe krijgt.

Stap binnen in onze moderne en sfeervolle salon, waar je wordt omringd door een team dat passie heeft voor hun vak. Onze ervaren stylisten luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren samen met jou de perfecte look die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. De muziek vult de ruimte met vrolijke melodieën, waardoor je ontspant en geniet van een moment voor jezelf. Bij Kapsalon Taurus beleef je meer dan alleen een knipbeurt; het is een ware belevenis die je haar en je humeur een boost geeft.

Lees meer: Lijst 15 restaurants in Rubroek Rotterdam

3.Barbershop Moes

Barbershop Moes
De beste barbershop in town: Mus! Bij Mus vertalen ze jouw wensen moeiteloos naar een kapsel op maat. Met hun jarenlange ervaring en expertise weten de vakkundige kappers precies wat jij nodig hebt. Het resultaat? Een kapsel dat als gegoten zit en perfect bij jouw stijl past.

Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt, een moderne coupe of een trendy baardtrim, bij Mus ben je aan het juiste adres. Laat je verwennen door de ontspannen sfeer en de persoonlijke aandacht. Je loopt niet alleen met een geweldig nieuw kapsel, maar ook met een glimlach van oor tot oor de deur uit!

4.Dameskapsalon "Rubroek"

Dameskapsalon "Rubroek"
Bij Dameskapsalon "Rubroek" ervaar je een ongeëvenaarde kapsalonbeleving waar professionaliteit en persoonlijke aandacht samenkomen. Onze ervaren kapsters verwennen je met hun vakmanschap, oog voor detail en warme glimlach. Wij begrijpen dat jouw haar een uiting is van jouw persoonlijkheid, en daarom nemen we de tijd om naar jouw wensen te luisteren en een kapsel te creëren dat perfect bij jou past.

Of je nu kiest voor een trendy bob, een klassieke carré of een verfrissend kleuradvies, bij Dameskapsalon "Rubroek" ben je verzekerd van een prachtig resultaat. Wij werken met hoogwaardige producten en technieken om jouw haar optimaal te verzorgen en een stralende, gezonde uitstraling te geven. Laat je verwennen in onze gezellige salon en ervaar zelf waarom Dameskapsalon "Rubroek" de eerste keus is voor vrouwen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke kapsalonervaring.

Lees meer: Lijst 12 koffietentjes in Rubroek Rotterdam

5.Jean-Paul Kappers

Jean-Paul Kappers
Jean-Paul Kappers, een oase van haarverzorging waar persoonlijke aandacht en professioneel advies samenkomen. Al 26 jaar lang verwelkomen de getalenteerde stylisten je met een warm welkom en een deskundige blik op jouw haar. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle knipbeurt, een trendy kleuring of een verzorgende behandeling, bij Jean-Paul Kappers ben je verzekerd van een resultaat dat perfect aansluit bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Stap binnen in de gezellige salon en laat je verrassen door een team van vakkundige kappers met een passie voor haar. Zij luisteren aandachtig naar jouw wensen en vertalen die met hun vakmanschap naar een kapsel dat jouw natuurlijke schoonheid accentueert. Ontspan en geniet van een moment voor jezelf terwijl de kappers hun toverkunsten uitvoeren. Verlaat de salon met een zelfverzekerde uitstraling en een haar dat stralend en verzorgd is, klaar om de wereld te veroveren!

6.Rataan Coiffure

Rataan Coiffure
Rataan Coiffure is meer dan zomaar een kapper. Het is een oase van ontspanning, waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie terwijl je haar perfect wordt gestyled. Onze ervaren kappers luisteren aandachtig naar je wensen en vertalen ze vakkundig naar een kapsel dat perfect bij je past.

Bij Rataan Coiffure staat klanttevredenheid voorop. Wij nemen de tijd om je haar uitgebreid te wassen, knippen en stylen, zodat je met een stralende coupe en een glimlach de deur uitloopt. Of je nu een klassieke knipbeurt of een trendy nieuw kapsel zoekt, onze kappers staan klaar om je te verwennen met een onvergetelijke haarervaring.

Lees meer: Lijst 24 kappers in Rotterdam

7.Kapsalon Hairstyling Ozii, Kapper voor Vrouwen en dames

Kapsalon Hairstyling Ozii, Kapper voor Vrouwen en dames
Ga voor een stralende look bij Kapsalon Hairstyling Özii, de beste kapper voor vrouwen in de regio. Onze ervaren kappers zijn gespecialiseerd in extensions, waarbij we alleen gebruikmaken van de beste kwaliteit haar voor een natuurlijke uitstraling. Maar ook zonder afspraak kun je bij ons terecht voor een professionele föhnbehandeling of een verfrissende knipbeurt.

Ervaar het verschil bij Özii. Onze kappers luisteren naar jouw wensen en adviseren je graag over de beste behandelingen voor jouw haartype. Of je nu verlangt naar een subtiele touch-up of een volledige make-over, wij zorgen ervoor dat jij de salon verlaat met een stralende look waar je trots op kunt zijn. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom Kapsalon Hairstyling Özii de nummer één keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar een hoogwaardige kapperservice.

8.Beautysalon Amal | Keratine behandeling Rotterdam | Balayage

Beautysalon Amal | Keratine behandeling Rotterdam | Balayage
Welkom in het hart van Rotterdam, waar schoonheid wordt omarmd bij Beautysalon Amal. Ervaar de ultieme haartransformatie met onze Keratinebehandeling, die jouw lokken zijdezacht en glanzend maakt. Voor een subtiele kleuropfrissing is onze Balayage-techniek de perfecte keuze, waarbij highlights en lowlights naadloos worden vermengd.

Bij Beautysalon Amal zijn we toegewijd aan het bieden van een onvergetelijke klantervaring. Onze hooggekwalificeerde professionals streven naar perfectie in elk detail, van ons warme ontvangst tot de zorgvuldige uitvoering van jouw schoonheidsbehandelingen. Wij geloven dat schoonheid van binnenuit komt en dat zelfvertrouwen straalt vanuit een verzorgd uiterlijk. Laat ons jouw natuurlijke schoonheid accentueren en je helpen schitteren!

9.Hair at Jerry's

Hair at Jerry's
Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt, een trendy undercut of een verzorgde baardtrim, bij Jerry's ben je aan het juiste adres. Onze barbiers luisteren aandachtig naar jouw wensen en geven je waardevolle tips voor de verzorging van je haar en baard. Prijsbewust? Maak je geen zorgen, want onze tarieven zijn scherp en passen bij elke portemonnee. Laat je verwennen bij Jerry's Zeer Goede Kapsalon, waar kwaliteit en service voorop staan.

10.Nisa Dameskapsalon

Nisa Dameskapsalon
Nisa Dameskapsalon: Ervaar ultieme haarverzorging op maat

Stap binnen bij Nisa Dameskapsalon en laat je meeslepen in een wereld van haarperfectie. Onze vakkundige stylisten bezitten een diepgaande kennis en expertise om je haarwensen te verwezenlijken. Of je nu op zoek bent naar een subtiele knipbeurt of een dramatische transformatie, wij luisteren aandachtig en creëren een stijl die perfect bij jou past.

11.Kapsalon Argana

Bij Kapsalon Argana laat je jouw haar toveren door ervaren professionals. Met oog voor detail en precisie geven zij jou de kapsel die bij jou past. Of je nu voor een klassieke trim of een trendy coupe gaat, bij Kapsalon Argana ben je in goede handen. Ook voor baardverzorging ben je bij hen aan het juiste adres. Laat je verwennen in hun moderne salon en ervaar een knipbeurt waar je nog lang plezier van zult hebben.

Jouw wensen staan bij Kapsalon Argana centraal. Samen met jou creëren zij de perfecte look die bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Hun vakkundige kappers luisteren aandachtig naar jouw verzoek en geven professioneel advies. Zo weet je zeker dat je bij hen in goede handen bent en dat je met een kapsel de deur uitloopt waar je trots op kunt zijn.

12.Haarstudio Yvonne

Haarstudio Yvonne

13.Beauty- en Zonnestudio Nena

Beauty- en Zonnestudio Nena

14.Kapsalon de Keuken

Kapsalon de Keuken
Post suggesties